fbpixel

Search icon
Search
Spring/Summer 2021: Οι τάσεις που θα «κλέψουν» τη θέση των χειμωνιάτικων key items
THE LOOK

Spring/Summer 2021: Οι τάσεις που θα «κλέψουν» τη θέση των χειμωνιάτικων key items

Με αυτά τα σχέδια θα αντικαταστήσετε τα trends των προηγούμενων μηνών


Βρισκόμαστε στην καρδιά της άνοιξης και η θερμοκρασία έχει αρχίσει να αυξάνεται, γεγονός που μας δημιουργεί την όρεξη για περισσότερες εξόδους και βόλτες. Έχει έρθει λοιπόν ο καιρός να ανανεώσουμε τη γκαρνταρόμπα μας και να αφήσουμε κάποια από τα κομμάτια που επιλέγαμε πολύ συχνά το χειμώνα στην άκρη. Το Σαββατοκύριακο είναι οι κατάλληλες μέρες για να ξεκινήσετε να κάνετε αυτήν τη μετάβαση.

Κάθε σεζόν κάνουν την εμφάνισή τους νέες τάσεις, οι οποίες έρχονται για να αντικαταστήσουν τις προηγούμενες αλλά και να «πάνε» το στιλ μας ένα βήμα παρακάτω. Η αλήθεια είναι ότι τόσο ο χειμώνας όσο και η άνοιξη μας έχουν «χαρίσει» πολύ όμορφα σχέδια που όλες έχουμε λατρέψει.

Συνεχίστε να διαβάζετε παρακάτω και ανακαλύψτε όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τα ανοιξιάτικα trends που θα αντικαταστήσουν τα σχέδια που «έκλεψε» τις εντυπώσεις κατά τη διάρκεια του χειμώνα.

Ballet flats vs chunky boots

e55c824dafdbb0432684be7194f10476.jpeg

Ένα από τα σχέδια που επιλέξαμε περισσότερο το φετινό χειμώνα ήταν χωρίς αμφιβολία τα chunky sole boots. Η άνεση και η πρακτικότητα που μας χάρισαν ήταν τα στοιχεία που τα τοποθέτησαν πρώτα στη λίστα των must have items. Φυσικά αυτά τα δύο απογειώθηκαν και με το μοναδικό τους στιλ. Την άνοιξη και το καλοκαίρι τη θέση του έρχονται να πάρουν οι μπαλαρίνες. Το αγαπημένο σχέδιο των Γαλλίδων θα προσθέσει στις εμφανίσεις μας κομψότητα και πολύ chic αισθητική, καθ΄όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Blazers vs Coats

301760b8b631f950469ba07fe84a5e90.jpeg
Image source: @stealthelook

Μακριά, πολύχρωμα και statement παλτό, τα οποία χάριζαν μοναδική κίνηση στην εικόνα μας ήταν αυτά που μαγνήτιζαν τα βλέμματα κατά τη διάρκεια των χειμερινών μηνών. Άλλωστε είναι και το σχέδιο που κεντρίζει το ενδιαφέρον με την πρώτη ματιά, αφού καταλαμβάνει το μεγαλύτερο μέρος της εικόνας μας. Ήρθε όμως η εποχή που αυτόν τον ρόλο τον έχουν κερδίσει επάξια τα blazers και κυρίως τα oversized. Συνδυάζουν το στιλ με την κατάλληλη θερμοκρασία κυρίως τις πολύ πρωινές και βραδινές ώρες και απογειώνουν κατευθείαν ακόμα και τα πιο απλά σύνολα. Βρείτε αυτό που σας ταιριάζει και μη φοβηθείτε τις έντονες αποχρώσεις.

Knit vest vs sweater

049ab1f8a22c2c9bd7e667f340631b01.jpeg

Τα πουλόβερ ταιριάζουν με τα πάντα, από στενά παντελόνια και τζιν μέχρι midi φούστες. Αυτός είναι και ο λόγος που κάθε χειμώνα δε μπορούμε και δε θέλουμε να τα αποχωριστούμε. Τα σχέδια πολλά για να ικανοποιήσουν όλα τα γούστα και τις απαιτήσεις. Τη σκυτάλη για τη φετινή ανοιξιάτικη συλλογή δίνουν στα πλεκτά γιλέκα, τα οποία όμως τα γνωρίσαμε και τα λατρέψαμε κατά τη διάρκεια της φθινοπωρινής περίοδου, καθώς πλαισίωναν μοναδικά τα college style looks. Τοποθετήστε τα στην πρώτη θέση της ντουλάπας σας και ανανεώστε την εικόνα σας.

Oversized dress vs knit vest

ec8a0db48065c3a65832f1a7a28dfcff.jpeg

Τα πλεκτά φορέματα είχαν δείξει τη δυναμική που θα έχουν στα χειμερινά μας σύνολα ήδη από το προηγούμενο καλοκαίρι και στο τέλος όλα επιβεβαιώθηκαν. Τόσο σχεδιαστές και οίκοι μόδας όσο και fashionistas τα ανέδειξαν με τον καλύτερο τρόπο. Καθώς τα φορέματα αποτελούν ένα από τα key-items της γυναικείας συλλογής δε μπορούν να λείπουν από την ανοιξιάτικη αλλά και καλοκαιρινή περίοδο. Τα ογκώδη, αέρινα και statement dresses είναι αυτά που σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε μοντέρνα σύνολα, head to toe, με μόλις μία κίνηση. Από mini μέχρι midi και maxi κι από μονόχρωμα μέχρι εκκεντρικά μοτίβα θα είναι ένα κομμάτι που δε θα μπορείτε να αποχωριστείτε.

Slouchy pants vs loungewear style

35429b6c6cdcad337b8bef9a7bf48675.jpg
Style du monde

Άνεση... Το στοιχείο που χαρακτηρίζει τις εμφανίσεις μας τόσο εντός όσο και εκτός σπιτιού τον τελευταίο χρόνο. Όπως όλα δείχνουν όμως ήρθε για να μείνει και να συνοδεύσει όλα μας τα looks για πολλούς μήνες ακόμα. Κι ενώ οι φόρμες κέρδισαν με την αξία τους ένα πολύ σημαντικό ρόλο στα σύνολά μας, οι τάσεις αυτής της σεζόν θέλουν τα slouchy trousers να κυριαρχούν. Πιο συγκεκριμένα τα φαρδιά, αντρικά παντελόνια ή αλλιώς dad pants είναι το κομμάτι που θα αντικαταστήσει όλα τα trousers τους επόμενους μήνες.