fbpixel

Search icon
Search
Spring Trousers: Τα παντελόνια που θα φοράμε on repeat την άνοιξη
THE LOOK

Spring Trousers: Τα παντελόνια που θα φοράμε on repeat την άνοιξη

Με την αλλαγή του καιρού ήρθε η ώρα να ανανεώσουμε και την everyday wardrobe μας!


Όσο κι αν η άνοιξη μας κάνει να θέλουμε να βγάλουμε τα φορέματα και τις φούστες μας, η εποχή δεν είναι πάντα τόσο θερμή. Γι' αυτό τα παντελόνια έρχονται ακόμα μια φορά να κάνουν save the day! 

Τα παντελόνια έχουν προφανώς μπει στο καθημερινό μας rotation ανεξαρτήτου εποχής, και αρνούνται να πάνε πουθενά, όπως αποδεικνύουν για άλλη μια φορά οι φετινές ανοιξιάτικες/καλοκαιρινές τάσεις. Κατέλαβαν τις πασαρέλες και αυτό σίγουρα αποτυπώνεται και στο street style. Φέτος, οι επιλογές ποικίλουν και μπορούμε να επιλέξουμε οτιδήξποτε από wide-leg γραμμές, neutral χρωματισμούς αλλά και updated sweatpants. Εννοείται πως τα λινά παντελόνια παραμένουν πάντα in.

Παρακάτω, σας παρουσιάζουμε τα go-to trousers για την επερχόμενη σεζόν!

1. Wide-Leg Trousers

juliesfi.webp
Image source: @juliesfi

Τα wide-leg trousers έχουν καθιερωθεί εδώ και αρκετές σεζόν στην capsule γκαρνταρόμπα μας. Οι επιλογές styling είναι απεριόριστες για αυτό το ευέλικτο fit και μπορούμε να το επιλέξουμε σε τζιν, tailor ή pyjama-like pants. Εννοείται πως μπορείτε να το επιλέξετε σε ένα basic neutral χρώμα που ταιριάζει με τα πάντα, ή με ένα πιο bold για να κάνετε ένα statement. 

2. Beige Chinos

rosiehw-iFsGE.webp
Image source: @rosiehw

Τα μπεζ παντελόνια προσφέρουν ένα effortless ανοιξιάτικο twist στο casual ντύσιμο και αναζωογονεί παράλληλα τις μεταβατικές γκαρνταρόμπες. Το style icon, Rosie Huntington-Whiteley, επέλεξε ένα μακρύ, ντραπέ ζευγάρι σε συνδυασμό με μαύρα.

Extra style tip: Μπορεί τα συγκεκριμένα chino-like pants να ταιριάζουν με πολλές επιλογές παπουτσιών, όμως τα προτιμάμε με ένα κομψό pump heel!

3. Whites

white-trousers.webp
Image source: @tylynnnguyen

Αφήστε για λίγο τα καθημερινά blue jeans σας στην άκρη και αντικαταστήστε τα από λευκές εκδοχές που όχι μόνο θα σας δώσουν το update που αναζητάτε αλλά θα σας γεμίσουν αισιοδοξία και θετική διάθεση. Θα τα συναντήσετε από denim εκδοχές και φόρμες μέχρι cigarette και tailored για όλες τις ώρες της ημέρας και για πολλούς και διάφορους συνδυασμούς.

4. Cargos

net-a-porterjpg.webp
Image source: Net-a-porter

Είτε προτιμάτε να κρατάτε τα συνολά σας στο minimal side, επιλέγοντας ένα cargo παντελόνι σε neutral χρώμα ή σε καμουφλάζ, είτε προτιμάτε τις πιο out there εκδοχές με φαντασμαγορικά χρώματα, υπάρχει κάτι για όλες τις προτιμήσεις. Άλλωστε τα cargos αποτελούν πλέον ένα κομμάτι τόσο ευέλικτο όσο το αγαπημένο σας τζιν.

Συνδυάστε τα με λευκά sneakers ή μέχρι και high heel sandals στο dinner ή κάποια έξοδο.

5. Smart Sweatpants

5e299a5bc3fb420d68c669b1b8ec6f42.jpg
Image source: @alexachung

Αν και οι καλύτερες φόρμες μοιράζονται μερικά βασικά χαρακτηριστικά όπως μια ελαστική μέση και μια άνετη γραμμή, υπάρχει μια εκπληκτική ποικιλία στην κατηγορία. Μπορείτε να επιλέξετε ένα κλασικό βαμβακερό ζευγάρι σε γκρι, ή ένα elevated, straight στιλ από κασμίρ. Φορέστε τα με ένα κλασικό λευκό μπλουζάκι και τζιν μπουφάν για το αεροδρόμιο ή create a matching look με ένα ασορτί φούτερ.

Μάλιστα φέτος, έχει δωθεί βάση στις ρετρό επιλογές που θυμίζουν τη δεκαετία του ΄80. Η Alexa Chung επέλεξε ένα κλασικό design και το συνδύασε με ένα ζευγάρι ballet flats και καμπαρντία. 

6. Printed Pants

snapinstaapp-39638159-467701927059916-6515075800138514432-n-1080.jpg
Image source: @leiasfez

Με τις πιο φωτεινές μέρες να είναι προ των πυλών, αποτυπώστε τη χαρούμενη διάθεσή σας και στο outfit σας με ένα fun, printed παντελόνι. Φέτος, λατρεύουμε το gingham, το πουά αλλά και τα πιο τολμηρά floral ή leopard options. 

Feature image source: @lunaisabellaa