fbpixel

Search icon
Search
Η φούστα που θα δούμε παντού τη σεζόν Spring-Summer'24
THE LOOK

Η φούστα που θα δούμε παντού τη σεζόν Spring-Summer'24

Αποτελεί statement piece και έχει τη δυνατότητα άπειρων συνδυασμών


Οι τάσεις αλλάζουν από σεζόν σε σεζόν και τώρα που η Άνοιξη καταφτάνει ανυπομονούμε να εντάξουμε τα it pieces of the season στο καθημερινό μας rotation. Οι φούστες και τα φορέματα επιστρέφουν δυναμικά στα outfits μας, και φέτος όσον αφορά τα πιο επίκαιρα skirt trends, είναι ενισχυμένα με βολάν. Το συγκεκριμένο ruffle σχέδιο εθεάθη στην επίδειξη μόδας Miu Miu Άνοιξη-Καλοκαίρι 2024 και έκανε τα πρώτα της βήματα στο δρόμο τις τελευταίες ημέρες, ενώ η Εβδομάδα Μόδας Φθινόπωρο-Χειμώνας 2024-2025 του Παρισιού βρισκόταν σε πλήρη εξέλιξη. Το συγκεκριμένο είδος φούστας, κυρίως σε μίνι εκδοχή συγκαταλέγεται επίσης στα βασικά στοιχεία της bohemian αισθητικής της Isabel Marant.

Παρακάτω, σας παρουσιάζουμε τους πιο stylish και επίκαιρους τρόπους να φορέσετε τη φούστα της σεζόν, τη ruffle skirt!

Tennis style

00031-casablanca-spring-2024-rea.webp
Casablanca Spring 2024

Μια φούστα με βολάν που ξεφεύγει από τα συνηθισμένα εμφανίστηκε κατά τη διάρκεια της επίδειξης μόδας Άνοιξη-Καλοκαίρι 2024 της Casablanca, την οποία στη συνέχεια φανταστήκαμε σε μια αποφασιστικά θηλυκή και αθλητική εκδοχή, φορεμένη με bralette και cardigan. Όσον αφορά τα αξεσουάρ, ταιριάζει άψογα με loafers ή και sneakers.

Mix & match

screenshot-2024-03-12-at-15541-pm.png
Miu Miu SS'24

Μια φούστα micro-mini από λευκά πολύπλευρα στρώματα με μπλε ελαστική ζώνη στη μέση έκανε μια δυναμική εμφάνιση στο show του Miu Miu. Το υπόλοιπο ντύσιμο αποτελούνταν από ένα μπλε καρό πουκάμισο, ένα navy blue πουλόβερ και ένα oversized blazer. Τα αξεσουάρ περιλάμβαναν aviator γυαλιά και string sandals. 

Bonus tip: Τολμήστε να κάνετε mix & match τα items που θα συνδυάσετε με τη ruffle skirt σας. Όσο και αν έχει ένα boho aesthetic που παραπέμπει στα 80's, μπορείτε να το συνδυάσετε με ένα πιο αυστηρό top, όπως ένα polo shirt και blazer.

Colour-blocking

screenshot-2024-03-12-at-20349-pm.png
Balmain SS'24

Μια ροζ πολύπτυχη κοντή φούστα ξεχώρισε στο catwalk του Balmain, σε συνδυασμό με ένα πράσινο double-breasted σακάκι με χρυσά κουμπιά, αταίριαστα σκουλαρίκια και μπλε λουστρίνι heels. Σε περίπτωση, λοιπόν, που ψάχνετε τον τρόπο να εντάξετε τη ruffle skirt στη γκαρνταρόμπα σας, ο οίκος συστήνει ένα colour blocking effect με έντονα χρώματα και structure. 

Neutral

screenshot-2024-03-12-at-24049-pm.png
Loewe SS'24

Ένα σύνολο με μαύρη μίνι φούστα με μακρύ βολάν και ένα καφέ καρό πουκάμισο κάτω από ένα μπεζ πουλόβερ έκανε την εμφάνιση του στον Loewe δείχνοντας μας τον τρόπο να εντάξουμε το maximal αυτό σχέδιο με τρόπο διακριτικό και neutral στα συνολά μας. Τα σύνολο περιλάμβανε επίσης updated αξεσουάρ, όπως μια μαύρη τσάντα hobo από δέρμα φιδιού και μαύρα platform πέδιλα. 

Romantic

screenshot-2024-03-12-at-24426-pm.png

Το συγκεκριμένο σχέδιο είναι ήδη από μόνο του playful και ρομαντικό και εννοείται πως μπορείτε να το πάτε έναν step further επιλέγοντας τη ruffle skirt σας σε ένα παστέλ χρώμα, ή μέχρι και σε floral patterns. Στο AZ Factory show παρατηρήσαμε ένα φανταστικό σετ με λουλουδάτο σχέδιο που συνδυάζε τα χρώματα του μαύρου, λευκού και ροζ. 

Feature image source: Love Shack Fancy SS'24, Zimmermann Resort '24