fbpixel

Search icon
Search
Spring resolutions: Όσα μπορούν να σας ανεβάσουν τη διάθεση
MAGAZINE

Spring resolutions: Όσα μπορούν να σας ανεβάσουν τη διάθεση

Με την υπογραφή της Μαρίας Παγωνάκη


Η άνοιξη αποτελεί την ιδανική αφορμή για μια νέα αρχή. Ποτέ δεν είναι αργά για να επαναπροσδιορίσετε τους στόχους σας και η αφετηρία μιας νέας εποχής είναι η ιδανική στιγμή. Εμπνευστείτε από τις παρακάτω ιδέες! 

«Όχι» στα social media το πρωί

shutterstock-492664831.jpg

Αυτός είναι ένας απίστευτος τρόπος για να καταστρέψετε την ορμή της ημέρας σας. Το να πλημμυρίζετε τον εγκέφαλό σας με κορτιζόλη και μη κερδισμένη ντοπαμίνη το πρωί μπορεί να σας οδηγήσει στο να νιώθετε υποτονικότητα για το υπόλοιπο της ημέρας. Αντ’ αυτού, δοκιμάστε να κρατήσετε το τηλέφωνό σας απενεργοποιημένο για μία ώρα αφότου ξυπνήσετε.

Κάθε μήνας και μια νέα αφορμή

prophsee-journals-vd9gb-h7rr8-unsplash.jpg

Στο εξής, μην περάσετε κανέναν μήνα του χρόνου χωρίς να έχετε:

  1. Δοκιμάσει οποιοδήποτε αγαπημένο χόμπι σας κάποια από τις μέρες του.
  2. Αφιερώσει ένα Σαββατοκύριακο στο να απολαύσετε υπέροχο, ποιοτικό χρόνο με τους καλύτερους φίλους σας.
  3. Βιώσει για μία μέρα την ευεργετική δύναμη της φύσης.
  4. Εστιάσει για ένα πλήρες 24ωρο στην αποτοξίνωση από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στον αυτοστοχασμό.
  5. Ξεκινήσει κάποια στιγμή από το πουθενά κάτι τελείως καινούριο.

Για καλύτερη περιποίηση

xoris-titlo-5APra.jpg

Η Γερμανίδα Dr. Barbara Sturm είναι ευρέως γνωστή για την αντιφλεγμονώδη φιλοσοφία της και τις μη χειρουργικές αντιγηραντικές θεραπείες που έχει αναπτύξει. Καταξιώθηκε ως μία από τις πιο περιζήτητες γιατρούς ομορφιάς στον κόσμο, αφού έφερε την επανάσταση στον χώρο της. Η ίδια λάνσαρε μια πλήρη skincare σειρά, την Dr. Barbara Sturm Molecular Cosmetics, που έχει σχεδιαστεί για όσους λαχταρούν ένα εύκολο, αλλά εξαιρετικά αποτελεσματικό πρόγραμμα περιποίησης, το οποίο παρέχει ενυδάτωση, θρέψη, λάμψη κι αναγέννηση της επιδερμίδας. Τα σχήματα περιποίησης της Dr. Sturm είναι απλά, αλλά τα προϊόντα της δεν είναι. Τα βρίσκετε στο Idolo Spa στη Θεσσαλονίκη. Απλά συγκλονιστικά! Δείτε περισσότερα εδώ.

Η σωστή έξοδος

img-2097.jpg

To Linéaire του ατμοσφαιρικού Le Cercle De Salonique, με την υπογραφή του George Doras, μου έχει κλέψει την καρδιά. Το μόνο μέρος στη Θεσσαλονίκη που με κάνει να νιώθω πως δε βρίσκομαι εδώ, πως ταξιδεύω - και κάτι τέτοιες ψευδαισθήσεις τις έχουμε όλοι πού και πού ανάγκη. Elegant και εκλεκτικό, σου δίνει ταυτόχρονα αυτήν την απόλυτη αίσθηση της αυθεντικής, ανεπιτήδευτης απλότητας. Η μουσική που ακούγεται είναι μεγάλο plus του. Αυτή σε συνεπαίρνει χωρίς να το καταλάβεις!

ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ GLOW ΣΤΟ ΤΕΥΧΟΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2023