fbpixel

Search icon
Search
EDITORS' CHOICE

Spring is here: 9 μεθυστικά αρώματα για την Άνοιξη που θα σας ανανεώσουν -part 2

Ανοιξιάτικα eau de parfums που θα λατρέψετε από το πρώτο ψέκασμα


Spring is here: 9 μεθυστικά αρώματα για την Άνοιξη που θα σας ανανεώσουν -part 2


Τα αρώματα έχουν αποδείξει με τη σειρά τους ότι αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της καθεμίας από εμάς. Εκφράζουν την προσωπικότητά μας, συμπληρώνουν κάθε εμφάνιση, παραμένουν χαραγμένα στη μνήμη όλων όσων συναναστρέφονται μαζί μας και φυσικά μας συντροφεύουν όπου κι αν βρεθούμε. Είναι το must have του νεσεσέρ, αλλά και κάθε look είτε ετοιμάζεστε για να βγείτε έξω είτε μένετε σπίτι και θέλετε να νιώθετε όμορφες και χαλαρές. Εμείς λοιπόν συγκεντρώσαμε 9 μεθυστικά ανοιξιάτικα αρώματα που θα απογειώσουν τις αισθήσεις σας και πρέπει οπωσδήποτε να αποκτήσετε!

The spring perfumes

Mixed Emotions eau de parfum, Byredo: Το Mixed Emotions Eau de Parfum είναι ένα άρωμα που απευθύνεται σε όλα τα φύλα, δημιουργημένο για να εκφράσει τη θυελλώδη φύση των καιρών που ζούμε. Συνεχίζοντας τη φιλοσοφία της Byredo να μεταφράζει θραύσματα αναμνήσεων και αφηρημένες ιδέες σε ευωδιές, το Mixed Emotions είναι ένα οσφρητικό σκίτσο του σύγχρονου, συλλογικού τρόπου σκέψης. Οι χαλαρωτικές νότες του τσαγιού maté και η αιχμηρή γλύκα του φραγκοστάφυλου πλαισιώνονται από ξύλο, ενώ η καθησυχαστική ευωδιά του μαύρου τσαγιού διακόπτεται από τις συνθετικές νότες φύλλων βιολέτας.

Flowerbomb Mariage, Victor & Rolf: Το Flowerbomb Eau de Parfum είναι ένα αντίδοτο στην πραγματικότητα! Η εκπληκτική λουλουδάτη έκρηξη με άνθη γιασεμιού, τριαντάφυλλου και φρέζιας θα διαδώσει χαρά, αισιοδοξία και αγάπη σε όλους σας. Το Flowerbomb Marriage είναι το γοητευτικό άρωμα που γιορτάζει τις γαμήλιες στιγμές και τις στιγμές αγάπης!

Narciso Ambrée Eau de Parfum, Narciso Rodriguez: Αναδεικνύει τον αισθησιασμό μιας γυναίκας με έντονη προσωπικότητα και αυτοπεποίθηση. Ένα φωτεινό άρωμα που αποκαλύπτει τη ζεστασιά μιας ηλιοκαμένης επιδερμίδας.

Guilty Love Edition 2021 Pour Femme, Gucci: Το Gucci Guilty Love Edition 2021 Pour Femme έχει το ίδιο ρομαντικό Ambery Floral άρωμα με το δημοφιλές Gucci Guilty Eau de Parfum Pour Femme. Ξεκινώντας με τη διάθεση του αρώματος για μία αγάπη δίχως συμβιβασμούς, οι νότες εσπεριδοειδών Mandora –ένα μεσογειακό φρούτο από το νησί της Κύπρου– «παντρεύονται» τέλεια με το φυσικό λεμονάτο περγαμόντο και το πικάντικο ροζ πιπέρι. Η καρδιά καθορίζει τον πολύπλοκο χαρακτήρα του αρώματος, όπου η πασχαλιά έρχεται σε αντίθεση με τις τριανταφυλλένιες νότες βιολέτας και το έλαιο γερανιού, δημιουργώντας ένα κομψό και ξεχωριστό φλοράλ μείγμα. 

 New entry

New entry

Mixed Emotions eau de parfum, Byredo, atticabeauty

Buy me
 Flower power

Flower power

Flowerbomb Mariage, Victor & Rolf, atticabeauty

Buy me
 Sensual

Sensual

Narciso Ambrée Eau de Parfum, Narciso Rodriguez, atticabeauty

Buy me
 Love yourself

Love yourself

Guilty Love Edition 2021 Pour Femme, Gucci, Sephora

Buy me
 French essence

French essence

L' Eau Sezane, Sezane

Buy me
 Love it

Love it

Omnia Golden Citrine Eau de Toilette Limited Edition, Bulgari, notos

Buy me
 We will always have Paris

We will always have Paris

Eau de Parfum - Orphéon, Diptyque, Net-a-porter

Buy me
 With berries

With berries

Good Girl Suprême Eau De Parfum, Carolina Herrera, Hondos Center

Buy me
 With ginger & sandalwood

With ginger & sandalwood

Twilly d’ Hermès Charming Twilly eau de parfum limited edition, Hermès, Sephora

Buy me

L' Eau Sezane, Sezane: Το L' Eau Sézane, είναι το άρωμα του καθαρού αέρα, ένα απαλό και αφρώδες άρωμα που δημιουργήθηκε από τον αρωματοποιό Jérôme Di Marino. Αυτό το γυναικείο άρωμα είναι ένας συνδυασμός των εσπεριδοειδών με την ελαφρότητα ενός λουλουδιού. Μια essence με λάδι από Neroli σε συνδυασμό με πέταλα από γιασεμί και παιώνιες. Οι μετέπειτα νότες του L'Eau Sézane είναι ένα μείγμα από ανοιχτόχρωμο ξύλο επικαλυμμένο με πέπλο μόσχου. 

Omnia Golden Citrine Eau de Toilette Limited Edition, Bulgari: Για αυτήν τη συλλεκτική έκδοση των αρωμάτων Omnia, η συσκευασία είναι κομψή και βγαλμένη από έναν φανταστικό κόσμο, αποτίνει φόρο τιμής στον κόσμο του Luna Park και χρησιμοποιεί ένα νέο μοτίβο ώστε να φέρει μια νέα αίσθηση ενθουσιασμού στη συλλογή. Αυτή η συλλεκτική έκδοση του αρώματος Omnia Golden Citrine με το εντυπωσιακό εξαγωνικό κουτί θα σας αποκαλύψει τον δικό της δρόμο και όταν συγκεντρωθεί όλη η συλλογή θα οδηγηθείτε στον τελικό προορισμό, το μαγευτικό πάρκο. Με αιθέριο έλαιο Ylang - Ylang και κέδρου, πέταλα γιασεμιού, μοσχολίβανο και χρυσή βενζό.

Good Girl Suprême Eau De Parfum, Carolina Herrera: Τα ζουμερά γλυκά μούρα συνδυάζονται με το αισθησιακό αιγυπτιακό γιασεμί, ενώ το κρεμώδες Τonka Bean και το ζωηρό Vetiver δίνουν μια μοντέρνα πινελιά στην τελική δημιουργία. Η νέα γόβα Good Girl αποτελεί έναν εκλεπτυσμένο συνδυασμό υψηλής αισθητικής και τεχνογνωσίας. Το κομψό στιλέτο έρχεται με μια νέα εμφάνιση, λαμπερό μαύρο-γκλίτερ, το οποίο εσωκλείεται σε ένα πολυτελές μαύρο-χρυσό κουτί.

Twilly d’ Hermès Charming Twilly eau de parfum limited edition, Hermès: Η αρωματοποιός Christine Nagel συνέθεσε το Twilly d'Hermès. τζίντζερ, διατσίντο και σανδαλόξυλο σε μια νέα εκδοχή. Συνδυασμένα διαφορετικά, δημιουργούν την αίσθηση από φρουτώδη μπαχαρικά, φανερώνουν μια ανησυχητική έλξη, μια σαρκική αποκάλυψη. Σε μια τελευταία αναλαμπή σύνεσης, μια χειροποίητη μεταξένια κορδέλα κοσμεί παιχνιδιάρικα το μπουκάλι. 

    Eau de Parfum - Orphéon, Diptyque: Η Diptyque ονόμασε αυτό το άρωμα Orphéon, από το μπαρ δίπλα στο εμβληματικό κατάστημα του brand στη λεωφόρο Saint-Germain στο Παρίσι. Ανοίγει με νότες από Juniper Berry και Jasmine κι έχει ζεστό άρωμα από Cedar Tree και Tonka Bean στο κέντρο -όλα θυμίζουν τα ποτά που καταναλώνουμε με παρέα αργά το βράδυ, καπνό και γυαλισμένο ξύλο.