fbpixel

Search icon
Search
Sporty Chic: Πώς να φορέσετε το αγαπημένο σας tracksuit pant με τον πιο κομψό τρόπο
TRENDS & CATWALKS

Sporty Chic: Πώς να φορέσετε το αγαπημένο σας tracksuit pant με τον πιο κομψό τρόπο

Το trend του 2024 που δίνει προτεραιότητα στην άνεση με την πιο elevated μορφή της


Το νέο trend, που φαίνεται πως σταδιακά κάνει take over στις ανοιξιάτικες εμφανίσεις, είναι το Sporty Chic! Η νέα τάση αφορά την unexpected προσθήκη athletic κομματιών στα outfits μας. Το sporty chic συγκεντρώνει όλο και μεγαλύτερο κοινό στα social media, όπου επικρατούν ποικίλες εικόνες που θα σας εμπνεύσουν να το δοκιμάσετε. Ποιος άλλωστε δεν θέλει να είναι άνετος και ταυτόχρονα stylish με τα πιο διαχρονικά κομμάτια που μπορούν να βρεθούν στην γκαρνταρόμπα σας. 

Τα διάσημα Adidas tracksuit pants επανήλθαν δυναμικά στο προσκήνιο και η παρουσία τους εντοπίζεται σε κάθε sporty chic σύνολο. Η συγκεκριμένη φόρμα του brand αποτελεί ένα από τα all time classic κομμάτια τους που δεν σταματάει η κυκλοφορία του. Υπάρχει διαθέσιμη σε πολλά χρώματα, bold και ανοιχτόχρωμα, ακόμα και σε prints, για την απόλυτη ένταξή τους στο trend της ανοιξιάτικης season.

img-4675.jpg

Image source: @lara_bsmnn

Το staple pant μπορεί και να υπάρχει ήδη χωμένο σε κάποια γωνιά της ντουλάπας σας από τις παλιές καλές και ένδοξες εποχές του και ήρθε η ώρα να το επαναφέρετε στις street style εμφανίσεις σας με ανανεωμένο αέρα! Αν δεν είχατε υποκύψει στην αγορά του παλιότερα, μπορείτε να δοκιμάσετε μία από τις νεότερες και φρέσκες εκδοχές του, να βρείτε ένα vintage κομμάτι σε κάποιο thrift shop ή να επιλέξετε μία παρόμοια επιλογή από καταστήματα fast fashion απλά για να διεκπεραιώσετε το trend μέχρι να αποφασίσετε αν σας αρέσει ή όχι.

img-4678-1.jpg

Image source: @merilozanop

Μπορείτε να το συνδυάσετε τα πάντα για κάθε outing που πρόκειται να κάνετε, από το πρωινό σύνολο για το γραφείο, στο casual dressing για βόλτα και καφέ, μέχρι και τον πιο chic συνδυασμό για το χαλαρό απογευματινό σας cocktail. The easy way out? Ένα tracksuit pant με ένα πουκάμισο. Είτε μιλάμε για ένα αντρικό πουκάμισο, για ένα πουκάμισο oversized, σε flowy γραμμή, με ρίγες, με print, είτε για οποιοδήποτε πουκάμισο...everything goes! Όχι μόνο προσδίδει έναν elevated χαρακτήρα που εξισορροπείτε από τον χαλαρό mood του παντελονιού, δίνει ταυτόχρονα προτεραιότητα στην άνεση και στο comfort dressing, που αποτελεί ζητούμενο για τις καθημερινές μας επιλογές.

Το pairing που μας βγάζει πάντα ασπροπρόσωπους και παρέχει την απόλυτη άνεση είναι το trendy tracksuit pant μας με ένα cozy φούτερ ή πλεκτό. Η μόνη έγνοια που μένει είναι ο χρωματικός συνδυασμός των δύο κομματιών. Μπορεί να ακούγεται απλό αλλά με τα σωστά χρώματα ή patterns και γραμμές δημιουργεί ανατρεπτικά looks. 

img-4680.jpg

Image source: @constantly_k

Οι απογευματινές εμφανίσεις υποστηρίζονται με την προσθήκη ενός πιο edgy piece στο outfit, όπως ένα τζάκετ, ακόμη και δερμάτινο όσο επικρατεί το δροσερό κλίμα τις πιο βραδινές ώρες. Η εμφάνισή σας μπορεί να αποκτήσει άλλη διάσταση, καθώς το ιδανικό πανωφόρι μπορεί αμέσως να κάνει ένα outfit way cooler, ακόμα και αν πρόκειται για ένα απλό tracksuit pant. 

img-4679.jpg

Image source: @constantly_k

Μην ξεχνάτε όμως ότι μπορείτε να συνδυάζεται τα trends μεταξύ τους όταν αυτά λειτουργούν και σας ταιριάζουν. Όπως είναι ήδη γνωστό τα animal prints βιώνουν μεγάλη αναγνώριση αυτή τη season και ειδικά το leopard μας χαρίζει άπειρες εμφανίσεις. Η ένταξή του λοιπόν σε σύνολα με track φόρμες προσδίδει ακριβώς την chic διάθεση που επιζητούμε για να πετύχουμε το elevated sporty trend και στις πιο βραδινές μας εμφανίσεις!