fbpixel

Search icon
Search
Η εντυπωσιακή φωτογράφιση της Bella Hadid για τη super fresh καμπάνια Balenciaga x Adidas
FASHION NEWS

Η εντυπωσιακή φωτογράφιση της Bella Hadid για τη super fresh καμπάνια Balenciaga x Adidas

Κι όλα όσα «έκλεψαν» τις εντυπώσεις στον κόσμο της μόδας


Η χειμερινή σεζόν βρίσκεται προ των πυλών και ο κόσμος της μόδας μας μας προετοιμάζει για μία super stylish περίοδο που δύσκολα θα μπορέσουμε να τις αντισταθούμε. Διάσημοι οίκοι παρουσιάζουν τις νέες του καμπάνιες και brand απ' όλον τον κόσμο μας χαρίζουν συλλογές που δεν θα μπορούμε να τους αντισταθούμε αλλά και καμπάνιες που «κλέβουν» τις εντυπώσεις. Η Bella Hadid αποτέλεσε το πρόσωπο της νέα Balenciaga x Adidas campaign ενώ Jacquemus ανακοίνωσε μέσα από ένα post στο Instagram τη συνεργασία του με το brand λευκών ειδών, Tekla - κι όχι μόνο. 

Συνεχίστε να διαβάζετε παρακάτω και ανακαλύψτε όλα τα fashion news που κέντρισαν το ενδιαφέρον μας τις τελευταίες ημέρες!

Balenciaga x Adidas - Bella Hadid

314406027-638085301130846-2388169589609483670-n.jpg

Tον περασμένο Μάιο, ο καλλιτεχνικός διευθυντής Demna Gvasalia κάλεσε το κοινό του στο NYSE για να παρουσιάσει την πρώτη συλλογή της Balenciaga σε συνεργασία με την adidas. Ο οίκος μόδας αποκάλυψε εχθές το πρωί την επίσημη καμπάνια γι' αυτό το collaboration, η οποία περιλαμβάνει μια ευρεία γκάμα από co-branded ρούχα, παπούτσια, αξεσουάρ και πολλά άλλα.

Ο παριζιάνικο brand επέλεξε στενούς του φίλους και πρεσβευτές, όπως οι Bella Hadid, Han Sohee, Isabelle Huppert, Jermell Charlo, BCW και Khadim Sock, για τις φωτογραφίες, οι οποίες έλαβαν χώρα σε έναν άδειο χώρο γραφείων. Περιτριγυρισμένα από στοίβες χαρτιού, γραφιστική ύλη και υπολογιστές, τα μοντέλα φαίνονται να φορούν ξεχωριστά κομμάτια από τη συνεργασία, η οποία περιλαμβάνει την signature Three Stripe tracksuit της adidas με ένα twist της Balenciaga. Το λογότυπο Trefoil συνοδεύεται από το branding της Balenciaga, ενώ το track pants μετατρέπονται σε Pantashoes. Το ριγέ μοτίβο παρουσιάζεται και στις τσάντες του brand, όπως το σχέδιο Hourglass. Εκτός από τα co-branded tees, τα σορτς, τα καπέλα και άλλα, η collection περιλαμβάνει το λογότυπο της adidas σε σχέδια κοσμημάτων, όπως δαχτυλίδι σφραγίδας και σκουλαρίκια, καθώς και πορτοφόλια για κάρτες. Η συνεργασία ολοκληρώνεται με μια πολυαναμενόμενη σειρά παπουτσιών, η οποία περιλαμβάνει φθαρμένες εκδοχές των διαχρονικών και αγαπημένων Stan Smith και Triple-S. Η αλήθεια είναι πως δεν μπορούμε να σταματήσουμε να κοιτάμε τη Bella Hadid και τις εξαιρετικές εικόνες της. 

Jacquemus - New drop

313871650-822081635771853-7035405629428924615-n.jpg
Image source: @jacquemus

Ο Γάλλος σχεδιαστής μοιράστηκε την Πέμπτη το βράδυ με τους  εκατομμύρια φίλους του στο Instagram μία αινιγματική ανάρτηση, με από την οποία ανακοινώνει μία σειρά από επικείμενες συνεργασίες, teasers και drops του ομώνυμου οίκου με άλλα διάσημα brands από διάφορους κλάδους. Ένα από αυτά, περιελάμβανε ένα collaboration με τα λευκά είδη, Tekla. Ο σχεδιαστής δημοσίευσε ένα καρουζέλ στο Instagram, το οποίο ξεκινούσε με μια φωτογραφία, η οποία έγραφε "Tekla + Jacquemus" μαζί με την ημερομηνία 30 Νοεμβρίου, επιβεβαιώνοντας ότι μια συνεργασία μεταξύ του διδύμου έρχεται στο τέλος του μήνα. 

Δεν θα ήταν έκπληξη να δούμε την Tekla να συγχωνεύει τη διακριτική αισθητική της με το minimal design του Jacquemus και πολλοί αναρωτήθηκαν γιατί δεν είχαν σκεφτεί νωρίτερα αυτήν τη συνεργασία. Όπως αναμενόταν, δεν έχουν κυκλοφορήσει περισσότερες λεπτομέρειες, αλλά φήμες θέλουν ότι η συλλογή θα αποτελείται από είδη σπιτιού και εμείς ανυπομονούμε να δούμε το αποτέλεσμα. Η Tekla x Jacquemus έρχεται λίγο μετά την κυκλοφορία των συνεργασιών της Tekla με την Stussy και την JJJJound, που περιλαμβάνουν παπλωματοθήκες και πιτζάμες.

Οι υπόλοιπες φωτογραφίες αφορούσα τη νέα collection Νike x Jacquemus στις 5 Δεκεμβρίου, το "Le Raphia" show στις 12 Δεκεμβρίου αλλά και μία έκπληξη ανήμερα των Χριστουγέννων. Είμαστε σε ετοιμότητα!

Envie shoes - Material girl

envie-shoes-fw22-23-campaign-photos-9.jpg

Το καταξιωμένο ελληνικό brand Envie Shoes υποδέχεται τη σεζόν Φθινόπωρο-Χειμώνας 2022-23 με τη νέα συλλογή “Material Girl” με πρωταγωνίστρια την εκθαμβωτική ambassador, Δούκισσα Νομικού. Απογειώνοντας κάθε εμφάνιση from day to night, ανάμεσα σε φανταχτερές γόβες, στιλάτα flats και casual μποτάκια, η @dutchesss_, ως το απόλυτο #EnvieGirl, υπενθυμίζει πως η νέα σεζόν είναι εδώ και μας καλεί να λάμψουμε με κομψές αλλά και τολμηρές επιλογές που είναι #FitForADutchess. Εναρμονίζοντας τις εναλλαγές από chic & simple σε ultra glamorous σκηνικά, ο φωτογραφικός φακός του Δημήτρη Σκουλού αιχμαλωτίζει καρέ-καρέ την ημέρα ενός ασταμάτητου #EnvieGirl που αποπνέει σιγουριά και στυλ σε κάθε βήμα του, φορώντας αριστουργηματικά σχέδια που εξυμνούν το δυναμισμό, όπως ακριβώς επιτάσσει η μόδα για τη νέα σεζόν.

Οι πρωινές περιπλανήσεις στην πόλη συνοδεύονται από σοφιστικέ loafers για ρομαντικά looks με παριζιάνικο αέρα, αλλά και από άνετα boots σε pop αισθητική, για τις φορές που επιθυμείτε να «κλέψετε» τις εντυπώσεις με μία μόνο πινελιά που θα απογειώσει την εικόνα σς. Οι thigh-high flat μπότες με δερμάτινη υφή πλαισιώνουν ιδανικά τις εξορμήσεις για shopping, ενώ το βράδυ το πραγματικό #MaterialGirl που κάθε γυναίκα κρύβει μέσα του αποθεώνεται επιλέγοντας ανάμεσα σε μία πληθώρα από classy προτάσεις. Κι αφού χειμώνας σημαίνει συναρπαστικές νύχτες γιορτής από τη νέα collection δε θα μπορούσαν να λείπουν shiny λεπτομέρειες σε σατέν μπαλαρίνες, αμπιγέ γόβες με metallic υφές και statement τακούνια, και femme fatale high heel boots, που λατρεύουν τα απανταχού party girls.

Calzedonia - Leather weather

gpmbl-zk.jpg

Ακόμα ένα brand που μας χαρίζει stylish προτάσεις για τη χειμερινή περίοδο. Η Calzedonia, από την πλευρά της, καλωσορίζει τη νέα σεζόν με μία σειρά από κολάν με εφέ από επένδυση που είναι ιδανικά για τα χρώματα και τις θερμοκρασίες του φθινοπώρου. Η νέα collection αφορά μία μεγάλη ποικιλία χρωμάτων: σκούρο καφέ, burgundy, σκούρο πράσινο, cream, σκούρο μπλε, vintage white και ruby red, σκούρο μοβ και ice. Τα νέα κολάν έρχονται και σε θερμική εκδοχή, ιδανικά για τις ημέρες με χαμηλές θερμοκρασίες. Άλλωστε τα leather pieces μετατρέπονται στον ιδανικό μας σύμμαχο τη winter season. 

Εκτός όμως από τα νέα σχέδια, η γκάμα των best-seller της προηγούμενης σεζόν εμπλουτίζεται τώρα με καινούρια κομμάτια που συνδυάζονται τέλεια με κάθε στιλ: mini καμπάνα, stirrup, ψηλόμεσο skinny, σχέδια με μπροστινή σχισμή σε flared γραμμή αλλά και biker style σε ασπρόμαυρη εκδοχή με κλείσιμο με φερμουάρ και κουμπί σε αποχρώσεις του μαύρου, ice και καφέ. Κατάλληλα για κάθε look, τα κολάν Calzedonia είναι ιδανικά για τις στιγμές χαλάρωσης και του ελεύθερου χρόνου σας για φέτος, αλλά και για πιο επίσημες και κομψές περιστάσεις από το πρωί έως το βράδυ.