fbpixel

Search icon
Search
Spectacular Pools: Οι 6 rooftop πισίνες με την πιο εντυπωσιακή θέα στον κόσμο
ESCAPE

Spectacular Pools: Οι 6 rooftop πισίνες με την πιο εντυπωσιακή θέα στον κόσμο

Αποδράστε - έστω και νοερά - σε αυτές!


Τι θα μπορούσε να είναι καλύτερο από το να απολαμβάνετε ανυπέρβλητες θέες, εκεί που το μάτι χάνεται στον ορίζοντα, ενώ χαλαρώνετε στο νερό; Σκεπτόμενοι αυτό, αποφασίσαμε να σας παρουσιάσουμε τις πιο εντυπωσιακές οάσεις δροσιάς, όπου η πολυτέλεια και η πραγματική γαλήνη γίνεται προτεραιότητα. Παρακάτω, ανακαλύψτε τις ονειρικές πισίνες στα rooftops των πιο luxurious ξενοδοχεία στον κόσμο.

1. Nobu Hotel, Βαρκελώνη 

5-VQc0F.jpg

Εκεί όπου η πόλη συναντά τη θάλασσα και τα βουνά, το καταλανικό φυλάκιο του κομψού και πανύψηλου ξενοδοχείου Nobu δεσπόζει πάνω από τη γοητευτική συνοικία Eixample. Η διεύθυνσή του είναι κεντρική ώστε να μετακινηθείτε μ' ευκολία στην πόλη, αλλά η καλύτερη τοποθεσία όλων βρίσκεται 23 ορόφους ψηλά, γύρω από την υψηλότερη πισίνα στον τελευταίο όροφο της Βαρκελώνης - με όμορφα πλακάκια και περιτριγυρισμένη από κομψές ξαπλώστρες και loungers.

2. Regent Phu Quoc, Βιετνάμ 

4-BsXEz.jpg

Στο Regent Phu Quoc υπάρχουν άφθονες πισίνες, με πολλές από τις πριβέ πισίνες των βίλες να γίνονται «ένα» με τη λιμνοθάλασσα στο κέντρο του πολυτελούς θέρετρου. Ωστόσο, για την καλύτερη θέα, το Health Club και το αποκλειστικό παραθαλάσσιο Regent Club διαθέτουν και οι δύο infinities pools στον τελευταίο όροφο με θέα τη μεγαλοπρεπή δυτική ακτή του νησιού Phu Quoc.

3. Belmond Hotel Caruso, Ακτή Αμάλφι 

4-eFPSO.jpg

Παρόλο που δεν είναι ακριβώς πισίνα στον τελευταίο όροφο, αξίζει να κάνετε μια εξαίρεση για το Belmond Hotel Caruso, το οποίο βρίσκεται στην άκρη του βράχου και είναι σκαλισμένο στο ψηλότερο σημείο πάνω από την πόλη Ravello, προσφέροντας εντυπωσιακή θέα στην ακτή Amalfi. Είναι σχεδόν αδύνατο να κουραστείτε από το γύρω περιβάλλον, αλλά, αν το χρειαστείτε ο concierge είναι διαθέσιμος για να σας παρέχει ένα tablet γεμάτο με αναγνωστικό υλικό καθώς απολαμβάνετε το Aperol σας. 

4. Le Bristol Paris, Γαλλία 

3-H8ItS.jpg

Παρά το γεγονός ότι η πόλη είναι ευλογημένη με έναν τόση ιστορία, οι πισίνες στον τελευταίο όροφο στο Παρίσι είναι σχετικά λίγες και σπάνιες. Ωστόσο, σε ένα από τα πιο υπέροχα ξενοδοχεία του, το Le Bristol Paris, αν ανεβείτε στον 6ο όροφο, θα ανακαλύψετε την πιο εντυπωσιακή. Διαθέτοντας ένα navy design της δεκαετίας του 1980, ευγενική προσφορά του καθηγητή Pinau (αρχιτέκτονα του γιοτ του Αριστοτέλη Ωνάση), ο χώρος λούζεται στο φως του ήλιου και έχει θέα στον Πύργο του Άιφελ, τη Μονμάρτη και τη Sacré-Cœur.

5. Soho House Ρώμη, Ιταλία

2-FEErr.jpg

Το Soho House είναι γνωστό για τις πισίνες του στον τελευταίο όροφο, με κάθε φυλάκιο να προσφέρει μια μικρή παραλλαγή στην αισθητική που το χαρακτηρίζει, με τις ξαπλώστρες σε στιλ ρετρό να πλαισιώνουν μια κεντρική πισίνα. Το Soho House Rome δεν αποτελεί εξαίρεση. Βρίσκεται στον 10ο όροφο, η πισίνα του προσφέρει πανοραμική θέα στην αρχαία πόλη και συνοδεύεται από ριγέ ξαπλώστρες, ομπρέλες με κυματοειδή σχήματα και βαθυκόκκινα πλακάκια πισίνας.

6. The Betsy, Μαϊάμι, ΗΠΑ

1-POEam.jpg

Η πισίνα στον τελευταίο όροφο αυτού του αγαπημένου ξενοδοχείου του South Beach είναι ένα επίτευγμα αρχιτεκτονικής φαντασίας, που φαίνεται να αιωρείται στον αέρα σαν γέφυρα ανάμεσα στα συνδεδεμένα κτίρια που αποτελούν αυτό το art deco. Με τον παραδοσιακό σχεδιασμό του και την οικεία ατμόσφαιρα, το The Betsy μοιάζει τόσο με καταφύγιο ηρεμίας, όσο και με meeting point. Η πισίνα, που είναι στρωμένη με φώτα μπιστρό, αναδεικνύει τη μοναδική αίγλη του Ocean Drive, με σαρωτική θέα 360 μοιρών στον ορίζοντα, υπέροχα κοκτέιλ και ένα απολαυστικού μενού. Και, στο Ocean Front Deck, το spa του προσφέρει ολιστικές θεραπείες σε ιδιωτικές καμπάνες.

Κεντρική φωτογραφία: Nobu Hotel, Βαρκελώνη