fbpixel

Search icon
Search
Social Media Queen: 10 apps για να κατακτήσετε τον κόσμο του Ίντερνετ
LIFE & CAREER

Social Media Queen: 10 apps για να κατακτήσετε τον κόσμο του Ίντερνετ

Οι εφαρμογές που θα δημιουργήσουν για εσάς ένα social media worthy όνομα


Ένα ισχυρό όνομα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι αποδεδειγμένα -πλέον- ίσως ο πιο γρήγορος δρόμος προς την ανάπτυξη των επιχειρήσεων. Αν δεν λειτουργείτε ακόμη με πλήρη ταχύτητα σε όλες τις ιντερνετικές πλατφόρμες, είτε τρέχετε τη δική σας business είτε επιθυμείτε απλώς να δημιουργήσετε ένα influential social media profil- οι παρακάτω εφαρμογές δεν θα σας βοηθήσουν μόνο να δημοσιεύετε καλύτερα και πιο έξυπνα post - θα κάνουν ολόκληρη τη ζωή σας λίγο πιο εύκολη! 

1. Best For Marketing: Later

350135117-236750915783950-8488565975830069294-n.jpg

Πρόσφατα ένωσε τις δυνάμεις της με την Mavrck για τη δημιουργία μιας ενιαίας πλατφόρμας που προσφέρει τρεις βασικές υπηρεσίες που θα μπορούσαν να βοηθήσουν την επιχείρησή σας να κάνει θραύση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Το Later Social σας βοηθά να προγραμματίσετε και να συντονίσετε τις αναρτήσεις στα επτά κύρια social media. Το Later Influence μπορεί να σας συστήσει τον κατάλληλο influencer για μια συγκεκριμένη καμπάνια. Το Later Link in Bio έχει σχεδιαστεί για την αύξηση της επισκεψιμότητας και των εσόδων σας από το Instagram και το TikTok.

Later.com


2. Best For Photo Editing: VSCO

unnamed.png

Το VSCO θα κάνει τις φωτογραφίες σας πολύ καλύτερες. Δοκιμάστε πρώτα τη free edition του προγράμματος επεξεργασίας φωτογραφιών του. Αν τα 16 προκαθορισμένα φίλτρα του δεν είναι αρκετά για να ανεβάσουν την αισθητική σας στο Instagram, γίνετε μέλος του VSCO για να αποκτήσετε πρόσβαση σε μια σειρά από πιο προηγμένα εργαλεία επεξεργασίας. Μεταξύ των 200+ προεπιλογών του, υπάρχουν cool φίλτρα vintage film εμπνευσμένα από εταιρείες όπως η Kodak και η Fuji, καθώς και μια επιλογή επιλογών καρέ. Αν είστε περισσότερο του είδους της κινούμενης εικόνας, το VSCO διαθέτει επίσης δυνατότητες επεξεργασίας βίντεο και δημιουργό GIF. Και όλα αυτά γίνονται από το smartphone σας, μην ξεχνάτε!

VSCO.com


3. Best For TikTok: CapCut

image.png

Το Capcut -μέλος του ομίλου TikTok- προσφέρει μια σειρά από φίλτρα, εφέ και transitions για να αναβαθμίσετε εύκολα την αισθητική των βίντεό σας. Είναι επίσης απλό σε αυτά να προσθέσετε μουσική, αυτοκόλλητα και κείμενο. Χάρη στην ευελιξία του Capcut στις αναλογίες διαστάσεων, θα δημιουργήσετε το κατάλληλο περιεχόμενο για το Instagram.

Capcut.com


4. Best For Instagram: Unfold

unnamed-1.png

Δεν υπάρχουν πολλά που ενώνουν το App Store και το Google Play στη μάχη τους για το ποια είναι στην πραγματικότητα η κορυφαία πλατφόρμα εφαρμογών. Αλλά και οι δύο έχουν απονείμει βραβεία στο Unfold. Αυτή η απλή στην χρήση εφαρμογή έχει ως στόχο να πάει το social media profile σας στο επόμενο επίπεδο. Εκτός από μια εντυπωσιακή γκάμα προτύπων, γραμματοσειρών και στοιχείων σχεδιασμού που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε, μπορεί να σας βοηθήσει να προγραμματίσετε εκ των προτέρων το feed σας στο Instagram, διασφαλίζοντας ότι είστε συνεπείς όχι μόνο με την αισθητική σας αλλά και με την τήρηση του χρόνου.

Unfold.com


5. Best For Engagement: Sprinklr

sprinklr.png

Το Sprinklr μπορεί να κάνει τη διαφορά για εσάς σε διάφορους τομείς, από το digital marketing μέχρι τη διαχείριση της εμπειρίας του πελάτη. Χρησιμοποιώντας τεχνητή νοημοσύνη (AI), παρακολουθεί την παραγωγή και τις αλληλεπιδράσεις σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να παράγει αναλύσεις και πληροφορίες που μπορούν να σας βοηθήσουν να βελτιώσετε τα επίπεδα δέσμευσής σας σε όλες τις μεγάλες πλατφόρμες.

Sprinklr.com


6. Best For Graphic Design: Canva

unnamed-2.png

Αν θέλετε να παράγετε γρήγορα και οικονομικά γραφιστικά για τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, χρειάζεστε το Canva στη ζωή σας. Σκεφτείτε το ως λογισμικό γραφικών για ερασιτέχνες. Τα εργαλεία του λειτουργούν με τεχνητή νοημοσύνη και μπορούν να βοηθήσουν ακόμη και έναν αρχάριο να δημιουργήσει όμορφα βίντεο, εικόνες, γραφικά και αναρτήσεις κινουμένων σχεδίων για τα social media.

Canva.com


7. Best For Doing It All: HubSpot

34295f-edf8ac9ad36a44fb993a9d116e1b5f6f-mv2.png

Το HubSpot μπορεί να σας βοηθήσει με πολλά περισσότερα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αλλά το κρίσιμο χαρακτηριστικό του είναι οι δυνατότητες διαχείρισης των social που παρέχει. Μέσα από τις επιλογές του marketing, μπορείτε να δημιουργείτε, να βελτιστοποιείτε και να παρακολουθείτε καμπάνιες στο διαδίκτυο. Την ίδια στιγμή, διαθέτει ισχυρά εργαλεία πωλήσεων και υποστήριξη εξυπηρέτησης πελατών που βοηθούν στο να γίνει μια ολοκληρωμένη εφαρμογή CRM που πρέπει να γνωρίζετε. Δηλαδή, αν είστε έτοιμοι να αναθεωρήσετε -όχι μόνο τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίζεστε τους λογαριασμούς σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αλλά και να επανεξετάσετε τις αλληλεπιδράσεις με τους πελάτες προκειμένου να κλιμακώσετε την ανάπτυξή σας- αυτή θα μπορούσε να είναι η εφαρμογή για εσάς.

Hubspot.com


8. Best For Linking: Linktree

linktree-free-vs-pro.jpg

Πιθανότατα θα έχετε δει το Linktree σε όλους τους λογαριασμούς των αγαπημένων σας influencers. Είναι η ιδιαίτερα απλή αλλά εξαιρετικά αποτελεσματική εφαρμογή που μπορεί να πει στον κόσμο τα πάντα για εσάς - με ένα μόνο link στο βιογραφικό σας. Ο σύνδεσμος του στο βιογραφικό σας θα μεταφέρει το κοινό σας σε μια σελίδα προορισμού που μπορεί από μόνη της να παραπέμπει σε άλλους ιστότοπους, προφίλ άλλων social media, αναρτήσεις, σελίδες προϊόντων ή οτιδήποτε άλλο σχετικό.

Linktr.ee


9. Best For Scheduling: Tailwind

1-jehlmwo6-srphpip4aimiw.png

Αν ο σχεδιασμός και ο προγραμματισμός των αναρτήσεων σας στα social μοιάζει με μια ατελείωτη μάχη, αφήστε το Tailwind να σας απαλλάξει από το βάρος. Δεν θα σας βοηθήσει απλώς να ρυθμίσετε μια μελλοντική ανάρτηση - χάρη στο εργαλείο ανάλυσης που διαθέτει, θα σας πει ακριβώς πότε να προγραμματίσετε αυτή την ανάρτηση για τη μέγιστη δυνατή απόδοση. Επίσημος συνεργάτης τόσο του Instagram όσο και του Pinterest, αυτές είναι οι πλατφόρμες με τις οποίες συνεργάζεται πιο ομαλά.

TailwindApp.com


10. Best For Listening: Brandwatch

brandwatch-new-logo.png

Το Brandwatch είναι μια ολοκληρωμένη πλατφόρμα παρακολούθησης και ανάλυσης των κοινωνικών μέσων δικτύωσης που έχει σχεδιαστεί για επιχειρήσεις και brands για να παρακολουθούν και να αναλύουν την παρουσία τους στο διαδίκτυο. Κατεβάστε το για να παρακολουθείτε και να αναλύετε συγκεκριμένες αναφορές της δικής σας εταιρείας ή σχετικών θεμάτων σε διάφορα κανάλια social media, ιστολόγια, φόρουμ και πηγές ειδήσεων. Οι αναφορές που παράγει θα σας προσφέρουν νέες γνώσεις σχετικά με τις τάσεις της αγοράς και τον τρόπο με τον οποίο μπορεί να αλλάζει η συμπεριφορά των καταναλωτών.

BrandWatch.com