fbpixel

Search icon
Search
Slow morning style: Οι πιο επιμελώς ατημέλητοι συνδυασμοί που θα σας συνοδέψουν με στιλ
TRENDS & CATWALKS

Slow morning style: Οι πιο επιμελώς ατημέλητοι συνδυασμοί που θα σας συνοδέψουν με στιλ

Τι εμπεριέχει το συγκεκριμένο trend; Άνετα ρούχα σε απαλές, φυσικές αποχρώσεις και κάποιους απροσδόκητους συνδυασμούς!


Μπορεί να μην το έχετε παρατηρήσει, όμως η τάση του "αργού πρωινού" έχει γίνει viral στο TikTok αλλά και στο καθημερινό street style. Ως όρος, παραπέμπει σε μια τελετουργία ευεξίας, μέσω της μόδας. Σε περίπτωση που δεν πιστεύετε πως αυτό είναι δυνατό, ερχόμαστε να σας διαψεύσουμε, διότι μια άνετη και ταυτόχρονα chic γκαρνταρόμπα μπορεί πολύ εύκολα να μας δώσει αυτήν την uplifting ενέργεια που χρειαζόμαστε στην αρχή, αλλά και κατά τη διάρκεια της μέρας. Είναι σίγουρο πως έχετε δει το φαινόμενο του slow morning fashion στις αγαπημένες style influencers. Μερικά κομμάτια κλειδιά είναι τα loungewear pieces, οι Ugg boots, τα fuzzy slides σε συνδυασμό με κάλτσες, αλλά και κομψά σετ γυμναστικής και φόρμας. Εκτός αυτών, πρέπει να δώσετε βάση στις απαλές υφές και τα neutral χρώματα!

Παρακάτω, σας παρουσιάζουμε τους πιο effortlessly chic συνδυασμούς που βασίζονται στο slow morning trend - και είναι celebrity-approved!

Slow office wear outfit

socks-with-sandals-kaia-gerber-285516-1581620318336-image900x0c.jpg
Image source: Splash News

Μπορεί σαν συνδυασμός να σας φαίνεται τουλάχιστον αντιαισθητικός, όμως η έννοια του ugly fashion έχει έρθει και έχει αλλάξει τα δεδομένα. Πλέον ο συνδυασμός slides με fuzzy κάλτσες είναι αρκετά διαδεδομένος μεταξύ των πιο ενημερωμένων ανθρώπων της μόδας. Μπορείτε να κάνετε το συνδυασμό όταν πηγαίνετε για pilates, με ένα μαύρο κολλάν και φούτερ, ή να δημιουργήσετε ένα smarter look φορώντας τα με τζιν και ένα maxi παλτό.

Jeans & snow boots & a sweater

what-to-wear-with-uggs-303413-1667383339812-main900x0c.jpg
Image source: @lucywilliams

Δεν υπάρχει πιο άνετο comfo από αυτόν ενός denim παντελονιού, πουλόβερ και UGG boots. Πρόκειται για ένα look που συνδυάζει αβίαστα άνεση και στιλ. Απλά σιγουρευτείτε πως όλα είναι σε ένα oversized shape ώστε να παραμένετε ευέλικτες στην κίνηση. 

Tracksuit & maxi coat

121eff9bcae7aebfa2bb81a9811d568e.jpg

Παλιότερα, τα tracksuits δεν ήταν τόσο διαδεδομένα εκτός σπιτιού - και πόσο μάλλον στο street style. Πλέον ένα γκρι ή μαύρο σετ φόρμας αποτελεί must-have για τα slow morning outfits σας. Μην ξεχνάτε πως δεν υπάρχει πιο cool συνδυασμός από φούτερ με blazer ή ένα αυστηρό, maxi παλτό. 

Sporty street chic

5bb8c2c4cc0b3c0b5403701fe6a60edc.jpg
Image source: @clairerose

Η έννοια του athleisure είναι ευρέως γνωστή και φυσικά ταιριάζει άψογα με αυτό το slow fashion aesthetic. Βασικό κομμάτι/χαμαιλέωντας για το συγκεκριμένο look είναι ένα μαύρο κολλάν. Συνδυάστε το με fuzzy socks, dad sneakers και ένα oversized sweater. Μην ξεχάσετε να προσθέστε και ένα ζευγάρι μαύρα sunglasses και διακριτικά αξεσουάρ. Πρόκειται για ένα εντελώς easy-to-wear σύνολο που θα σας μεταφέρει από τη γυμναστική σας στο brunch άφοβα. 

Lounge pants

gigi-hadid-bradley-cooper.jpg
Image source: @pagesix

Η Gigi Hadid μόλις έκανε μια επίσημη εμφάνιση με τον Bradley Cooper και αυτό που παρατηρήσαμε εμείς ήταν...τα cashmere pyjama pants που φόρεσε. Πρόκειται για την επιτομή αυτού του κομψού casual vibe που αποζητάμε στα καθημερινά μας look. Do it like Gigi, λοιπόν, και συνδυάστε το με ένα leather bomber jacket και loafers.

...Or lounge shorts

bguk-2422041-002-adj0q091.webp
Image source: Backgrid

Κατά τη διάρκεια των πιο θερμών ημερών, μπορείτε να εναλλάξετε τα pyjama-like trousers με shorts, όπως έκανε και το αγαπημένο μας street style icon, Hailey Bieber!

Feature image source: @anoukyve, @honeybelleworld