fbpixel

Search icon
Search
Singles: Σε ποιο από τα νέα dating trends ανήκετε;
WELLNESS

Singles: Σε ποιο από τα νέα dating trends ανήκετε;

Πώς θα εξελιχθεί η προσωπική σας ζωή αυτήν τη χρονιά;


Εάν ο νέος χρόνος σας έχει βρει single, τότε σίγουρα θα πρέπει να γνωρίσετε όλα τα τελευταία νέα από τον κόσμο του dating. Έμπειροι ψυχολόγοι και sex editors του κόσμου, έχουν συγκεντρώσει τις καλύτερες και και ποιο promising τάσεις. Από dating tips αλλά και νέους κανόνες που καλό θα ήταν να κρατήσετε στην ατζέντα σας, παρακάτω, συγκεντρώσαμε όλα όσα θα θέλατε να γνωρίζετε πριν βγείτε το επόμενο ραντεβού σας! 

#1 

Είναι και δεν είναι...

Έτσι, εσύ και εκείνος δώσατε τέλος στα πράγματα επειδή «δεν φταις εσύ, εγώ φταίω» ή ίσως και όχι, μπορεί να έχει μείνει λίγο ασαφές και δεν είσαι σίγουρη αν είσαι ή όχι με κάποιον. Όπως και να έχει, έχεις παρατηρήσει ότι ενώ εσύ απολαμβάνεις τη single ζωή και ποστάρεις στα social media, εκείνος κάνει συνεχώς like σε όλες τις φωτογραφίες σου και κατασκοπεύει όλα τα Instagram stories σου, απλά για να σου δείξει ότι είναι ακόμα εδώ και σε σκέφτεται και σε αφήνει να αναρωτιέσαι: είμαστε ή δεν είμαστε; Αν κάποιος δεν είναι 100% στη ζωή σας αλλά δεν έχει απομακρυνθεί και τελείως, τότε είναι πιθανό να βρίσκεται σε τροχιά γύρω σας. Το θέμα είναι, τι θα κάνετε εσείς γι' αυτό. Και πιστέψτε μας, το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να ξεκαθαρίσετε σε ποια από τις δυο πλευρές, επιθυμείτε να βρεθείτε. Απομακρυνθείτε από ό,τι δεν σας εξυπηρετεί πλέον. 

mauricio-livio-djkaytyz1ve-unsplash.jpg

#2

Pocketing

Η φρικτή τάση του pocketing βρίσκεται σε έξαρση και δεν θέλετε να είστε εσείς αυτός που τον έχει βάλει στην τσέπη κάποιος με τον οποίο πραγματικά πιστεύατε ότι αναπτύσσεται μια σχέση. Αν δεν σας συστήνει στους φίλους και την οικογένειά του/της μέσα σε ένα εύλογο χρονικό διάστημα που έχετε περάσει μαζί, τότε ίσως ήρθε η ώρα να ανοίξετε τα μάτια σας γιατί μάλλον σας έχουν... τσεπώσει. Ένας pocket-er είναι πάντα διαθέσιμος μόνο όταν δεν έχει άλλη παρέα ή όποτε το πρόγραμμά του είναι ελεύθερο. Βεβαιωθείτε ότι είστε πάντα με κάποιον που είναι ενθουσιασμένος μαζί σας και σας το δείχνει ανά πάσα στιγμή!

#3 

Οικολογική... «απόρριψη» 

Είτε μας αρέσει είτε όχι, όλοι έχουμε ένα συγκεκριμένο κριτήριο συντρόφου όταν βγαίνουμε ραντεβού. Ενώ το οικογενειακό background και η αίσθηση του χιούμορ παραμένουν σταθερά από τα αγαπημένα μας, πολλοί νέοι πλέον μπορεί να βιώσουν το λεγόμενο Eco-dumping. Οι σχέσεις με γνώμονα τις ηθικές αξίες έχουν δει πάνω από το 1/3 των εργένηδων να δηλώνουν ότι ένας σύντροφος που νοιάζεται για το περιβάλλον είναι βασικό χαρακτηριστικό γι' αυτούς, περισσότερο από την εξωτερική εμφάνιση ή το επάγγελμά τους.

#4

Did you know about Cookie Jarring? 

Βλέπεστε λοιπόν εδώ και αρκετό καιρό με κάποιον και επιθυμείτε να έχετε λίγη επιπλέον ασφάλεια, για παν ενδεχόμενο. Αρχίζετε να γίνεστε λίγο πιο φιλικοί με κάποιον άλλον, ώστε να έχετε κάτι να στηριχτείτε αν όλα πάνε στραβά. Αν είστε ένοχοι γι' αυτό, τότε είστε επίσημα το cookie jarring. Δώστε χρόνο στον εαυτό σας να γνωρίσει κάποιον χωρίς την επιρροή κανενός άλλου και αν τα πράγματα δεν πάνε καλά, τότε δεν πειράζει - το να προσπαθήσετε να καταλάβετε το γιατί και να μάθετε από αυτό, θα μπορούσε να σας δώσει πολύτιμες πληροφορίες για το τι θα αναζητήσετε στον επόμενο πιθανό σύντροφό σας. 

priscilla-du-preez-xm4wunvbckk-unsplash.jpg

#5

Zombie-ing

Ενώ το ghosting περιγράφει κάποιον που εξαφανίζεται ξαφνικά από προσώπου γης χωρίς καμία εξήγηση, το "zombie-ing" είναι η πράξη της ξαφνικής επανεμφάνισης και της συμπεριφοράς σαν να μην έχει συμβεί τίποτα. Πείτε «όχι» στα μικρά zombie που θέλουν να εισβάλλουν και πάλι στη ζωή σας, χωρίς να το αξίζουν. Τρώνε πέρα από τον εγκέφαλό σας, και τον πολύτιμο χρόνο σας!

#6

Benching

Είχατε ποτέ την αίσθηση ότι το άτομο με το οποίο βγαίνετε, βλέπει και άλλους συντρόφους; Καλώς ήρθατε στο benching. Καλώς ή κακώς, το Benching είναι όταν είστε ξεκάθαρα το Plan B ή C κάποιου, ενώ εκείνος αναζητά για μια καλύτερη ερωτική «συμφωνία». Stay away!  

#7

Side-Barring

Υπάρχει κάτι πιο εξοργιστικό από το να βγαίνεις ραντεβού με κάποιον που δίνει περισσότερη προσοχή στο τηλέφωνό του; Είστε κι επίσημα στο περιθώριο. Αυτό συμβαίνει όταν πάτε σε ένα date και ο σύντροφός σας είναι συνεχώς στο τηλέφωνο ή αποσπάται από αυτό, χωρίς να μπορεί να είναι απόλυτα παρών μαζί σας. Μήπως πρέπει να το ξανασκεφτείτε; 

kenny-eliason-n2vvngfbxtu-unsplash.jpg

#8

Haunting

Ενώ τα «φαντάσματα» του ghosting εξαφανίζονται από προσώπου γης, ίσως πιο εξοργιστικό είναι ένας υποψήφιος που «στοιχειώνει», ο οποίος φυσικά και σας κατασκοπεύει μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, χωρίς όμως στην πραγματικότητα να κάνει καμία άμεση επαφή. Boo!