fbpixel

Search icon
Search
VIDEO

Shopping ready: Εντοπίσαμε όλα όσα χρειάζεται η φετινή σας summer closet

Μία summer ready closet χρειάζεται κομμάτια ανάλαφρα που θα σας χαρίζουν δροσιά και κομψότητα ταυτόχρονα. Τα πολυκαταστήματα notos έχουν ό,τι αναζητάτε

Το καλοκαίρι έφτασε και σήμανε επίσημα την έναρξη των θαλάσσιων εξορμήσεων, που τόσο πολύ όλες λαχταρούσατε. Και αυτό μεταφράζεται σε ατελείωτες ώρες μπάνιου σε καταγάλανα νερά, δροσερά κοκτέιλ σε ειδυλλιακές ταράτσες και ρομαντικά ηλιοβασιλέματα στην αμμουδιά. Φυσικά και όλες οι παραπάνω δραστηριότητες χρειάζονται και τα αντίστοιχα ρούχα, αξεσουάρ αλλά και καλλυντικά γιατί μην ξεχνάτε πως ο πιο σημαντικός σας σύμμαχος αυτή την περίοδο είναι ένα αντηλιακό με υψηλό δείκτη προστασίας που θα κρατήσει το δέρμα σας υγιές και νεανικό.

Μία summer ready closet χρειάζεται κομμάτια ανάλαφρα και ανέμελα που θα σας χαρίζουν δροσιά και κομψότητα ταυτόχρονα. Εμείς για να κάνουμε ακόμα πιο εύκολη την αναζήτησή σας, βγήκαμε στην αγορά και συγκεκριμένα στα πολυκαταστήματα notos, τα οποία διαθέτουν μία τεράστια γκάμα συλλογών που θα καλύψουν κάθε σας ανάγκη από των Stelio Koudounari και Self Portrait για τις επίσημες βραδινές σας εμφανίσεις και των Levi’s, Gant και Iro για τα καθημερινά σας outfits μέχρι των Stefania Fragista, Mc2 Saint Barth και Katia Panteli για τα beach looks σας.

Ανακαλύψτε περισσότερα στο βίντεο!

FOR MORE:
Διεύθυνση: Τσιμισκή 24 με Μητροπόλεως 31, Θεσσαλονίκη

FB: notosGreece, IG: notosofficial, TikTok: notos_official

Web: notos.gr

Φωτογραφίες και βίντεο: UPON TWO (Maria&Ioannis)

See more here: upontwo.com

GLOW LOVES

Τα boho-chic brands που αξίζει να γνωρίσετε για να καθιερώσετε την πιο hot τάση της σεζόν
TRENDS & CATWALKS

Τα boho-chic brands που αξίζει να γνωρίσετε για να καθιερώσετε την πιο hot τάση της σεζόν