fbpixel

Search icon
Search
MAGAZINE

Selfcare Time: Γνωρίστε τα μεγαλύτερα wellness trends για αυτόν τον μήνα

Κάθε μήνας είναι αφιερωμένος σε μια διαφορετική πτυχή του σύγχρονου lifestyle


Selfcare Time: Γνωρίστε τα μεγαλύτερα wellness trends για αυτόν τον μήνα

Ας πάρουμε μια μεγάλη αναπνοή και με θετική ενέργεια ας υποδεχτούμε κι επίσημα τη νέα σεζόν. Έπειτα από ένα περίεργο κι αλλόκοτο καλοκαίρι, ήρθε η στιγμή να ξεκινήσουμε και πάλι με γεμάτες τις μπαταρίες μας -όσο καταφέραμε να τις γεμίσουμε- και με μια αισιόδοξη ματιά σε ό,τι έρχεται. Γι’ αρχή αποφάσισα να «δυναμώσω» τον εαυτό μου και να συνεχίσω, αλλά και να εξελίξω, κάποιες από τις δραστηριότητες με τις οποίες ασχολούμαι ήδη τα τελευταία χρόνια και μ’ έχουν βοηθήσει ψυχικά και σωματικά. Wellness αυτός ο μήνας για μένα, λοιπόν, κι ας πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά.

Breathe in… Breathe out…

Φυσικά, η γιόγκα θα συνεχιστεί, καθώς μού προσφέρει ενδυνάμωση, διαύγεια πνεύματος και αρμονία, σωματική και πνευματική. Αυτό, όμως, που σκέφτομαι να εντάξω στην καθημερινότητά μου -γι’ αλλαγή- είναι το καθημερινό περπάτημα στην Παραλία. Baby steps αρχικά και –γιατί όχι;- ελπίζω και σε τρέξιμο μέχρι το επόμενο καλοκαίρι.

Επόμενο wellness to do είναι ο διαλογισμός. Η αρχή έγινε πριν από περίπου δύο χρόνια, με μια μοναδική δασκάλα, κι η αλήθεια είναι πως πρόκειται για ένα πολύ ενδιαφέρον ταξίδι, που το συστήνω ανεπιφύλακτα σε όλους. Ένα από τα μεγαλύτερα μαθήματα μέσω αυτού: η αποδοχή! Μαγική λέξη.

Η συνέχεια στο wellness trip της σεζόν θα με βρει σ’ ένα πιο healthy way of living και eating, αλλά και στη δημιουργία μιας zen ατμόσφαιρας στο σπίτι και την εργασία!

el.jpg
Ελεονώρα Κανάκη

1

Backpack Karl Lagerfeld, Intervista

Ένα μοντέρνο και stylish σακίδιο πλάτης για όλα τ’ απαραίτητα της γυμναστικής, και όχι μόνο. Είναι τέλειο αξεσουάρ ακόμη και για μια βόλτα στην πόλη!

2

Hondos Center Apollonia Politia

Tα μπουκάλια με την υπογραφή της Chilly’s είναι ένα από τα items που πλέον δε λείπουν ποτέ από την τσάντα μου!

3

Από την πρώτη στιγμή που τ’ ανακάλυψα μου άρεσαν πολύ για τ’ απίστευτα σχέδια και το design τους. Tα yoga mats Aladastra κατασκευάζονται στη Γερμανία, ενώ σχεδιάζονται και τυπώνονται στην Ελλάδα, και είναι το νέο μου addiction.

4

Sportmax, Max Mara Boutique

Κομψά sneakers για άνετα city looks.

5

Karl Lagerfeld, Intervista

Τι πιο ωραίο από ένα oversized sweatshirt στο all time classic γκρι χρώμα, που όλες θέλουμε να έχουμε στην ντουλάπα μας!

6

Διαβάστε το βιβλίο της Pema Chödrön “When things fall apart”. Η ίδια, αντλώντας από τη σοφία της βουδιστικής παράδοσης, μας συμβουλεύει τι πρέπει να κάνουμε, όταν όλα γύρω και μέσα μας καταρρέουν.

7

Αρωματίστε τον χώρο σας με φυσικό τρόπο, χρησιμοποιώντας την κεραμική συσκευή της Apivita κι επωφεληθείτε από τις ευεργετικές ιδιότητες των αιθέριων ελαίων.

ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ GLOW ΣΤΟ ΤΕΥΧΟΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2020