fbpixel

Search icon
Search
Σε αυτό το ζαχαροπλαστείο της Θεσσαλονίκης τα γλυκά είναι υπόθεση ψυχής
MAGAZINE

Σε αυτό το ζαχαροπλαστείο της Θεσσαλονίκης τα γλυκά είναι υπόθεση ψυχής

Στη Ζάχαρη θα γευτείτε τα πιο νόστιμα μελομακάρονα


Τρίτης γενιάς ζαχαροπλάστης, με καταγωγή από την Πόλη, ο Άλεξ Μιχαηλίδης -και η ομάδα του- είναι από αυτούς τους ανθρώπους που φτιάχνουν γλυκά με απόλυτη αφοσίωση και μπόλικη τέχνη. Ό,τι βγαίνει από αυτό το εργαστήριο είναι ένα κι ένα. Εδώ, το γλυκό δεν είναι μια εμπορική διεκπεραίωση, αλλά μια υπόθεση ψυχής, που ξεπερνά τα καθιερωμένα.

Φρέσκο βούτυρο, φρέσκα αυγά, φίνες σοκολάτες, μπαχάρια, φρούτα, ξηροί καρποί - αυτή είναι η βάση! Οι γεύσεις τους: ατόφιες, γεμάτες, με ωραία αρώματα, ανάλαφρες υφές και δυνατό αποτύπωμα.

176.jpg

Τα μελομακάρονα -τα βρίσκετε διαθέσιμα όλο τον χρόνο- είναι φτιαγμένα στο χέρι, με μία μοναδική, μυστική συνταγή, μικρά σαν μπουκιές και μελωμένα με βιολογικό ελληνικό μέλι, ενώ οι κουραμπιέδες ζυμώνονται με φρέσκο κατσικίσιο βούτυρο και ολόκληρο αμύγδαλο. Αν λατρεύετε τη σοκολάτα, αξίζει να ενδώσετε στο αγαπημένο «σαλάμι» σοκολάτας τους ή στις σοκολατένιες τάρτες, επιλέγοντάς τες σε ατομικό ή οικογενειακό μέγεθος, ανάλογα με την περίσταση. Στη βάση τους, έχουν ένα τραγανό χειροποίητο μπισκότο βουτύρου και συνδυάζονται με εξωτικές ποικιλίες κακάο, φρέσκα φρούτα και ξηρούς καρπούς!

Best of: The Festive Desserts

874.jpg
Άλεξ Μιχαηλίδης

Το best-seller γλυκό είναι τα μελομακάρονά μας. Ακολουθούμε πιστά τη συνταγή μας και χρησιμοποιούμε βιολογικό μέλι, ενώ αυτά με ροζ πιπέρι πραγματικά κάνουν τη διαφορά.

Το ιδανικό Christmas treat είναι τα εορταστικά μας μπισκότα και κέικ.

Το τέλειο festive dinner κλείνει με μια τούρτα σοκολατίνα με πραγματική σοκολάτα.

Η καλύτερη επιλογή για να προσφέρουμε ως καλεσμένοι είναι οι καταπληκτικές τρούφες  σε γιορτινή συσκευασία ή ένα πακέτο με αγαπημένες γεύσεις που μπορούμε να φτιάξουμε μαζί!

Info

Διεύθυνση: Λόρδου Βύρωνος 7,

Tηλ.: 2310 257734

Website: zaxarh.gr

Facebook: @zaxari.thessaloniki