fbpixel

Search icon
Search
Sani Gourmet 2018: Η υψηλή γαστρονομία στο προσκήνιο
WHAT'S GLOW

Sani Gourmet 2018: Η υψηλή γαστρονομία στο προσκήνιο

Οκτώ βραβευμένοι σεφ στο φετινό Rising Stars Part 3, που ολοκληρώθηκε αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις


Τα Rising Stars έλαμψαν για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, στο πλαίσιο του γαστρονομικού θεσμού Sani Gourmet που ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία. Στα εστιατόρια του Sani Resort συναντήσαμε τον βραβευμένο με δύο αστέρια Michelin Ιταλό Saverio Sbaragli, τον επί δεκαετία συνεργάτη και executive chef του “Hakkasan Group”, Αμερικανοκορεάτη Akira Back, τον μινιμαλιστή Ολλανδό Remco Kuijpers, τον Γερμανό Bjorn Swanson, που κατάφερε να βραβευθεί με αστέρι Michelin έξι μόλις μήνες μετά τα εγκαίνια του εστιατορίου του, “Golvet”, το γαστρονομικό “φαινόμενο” Alan Geaam, τον αυτοδίδακτο Λιβανέζο που κατέκτησε πρόσφατα το πρώτο του αστέρι Michelin και διαχειρίζεται πλέον τέσσερα εστιατόρια στο Παρίσι, τον δις βραβευμένος με αστέρι Michelin Αργεντινό με ιταλικές ρίζες Paulo Airaudo, τον καλλιτέχνη της fusion γαλλοϊαπωνικής κουζίνας Ιάπωνα Ryohei Kawasaki και τον Ιταλό Umberto de Martino, που μόλις κέρδισε το πρώτο του αστέρι Michelin.

Οι κουζίνες των εστιατορίων Water, Fresco, Katsu και Byblos γέμισαν από τη λάμψη των αστεριών και κατέκτησαν το κοινό μεταφέροντας τα γαστρονομικά βιώματα των οκτώ βραβευμένων σεφ και εντυπωσίασαν με τις καινοτόμες προτάσεις τους, ενώνοντας γεύσεις και αισθητική. Το γαστρονομικό ταξίδι συνόδευσαν αρμονικά οι εξαιρετικά σπάνιοι καφέδες ιδιαίτερων terroirs της Nespresso ενώ στη φετινή διοργάνωση έκπληξη ήταν το press lunch cruise από τη Lidl με onboard μαγειρική και φανταστικές γεύσεις γεμάτες Μεσόγειο. 

stayros-andreadhs.JPG
Νίκη & Σταύρος Ανδρεάδη
chef-akira-back-andreas-andreadhs-petros-makridhs.JPG
Ο chef Akira Back, Ανδρέας Ανδρεάδης & Πέτρος Μακρίδης