fbpixel

Search icon
Search
Runways' Approved: Τα designs στα παπούτσια που θα αντικαταστήσουν τα σανδάλια μας το φθινόπωρο
TRENDS & CATWALKS

Runways' Approved: Τα designs στα παπούτσια που θα αντικαταστήσουν τα σανδάλια μας το φθινόπωρο

Οι τάσεις που θα κυριαρχήσουν τη νέα σεζόν που πλησιάζει


Είτε βρίσκεστε σε κάποια ειδυλλιακή παραλία απολαμβάνοντας τον ήλιο είτε έχετε επιστρέψει στην απαιτητική σας καθημερινότητα, σίγουρα επιθυμείτε να ανακαλύψετε τις τάσεις της φθινοπωρινής γκαρνταρόμπα. Η μεταβατική περίοδος που διανύουμε είναι ιδανική, καθώς από τη μία δεν αποχωριζόμαστε όλα όσα έχουμε λατρέψει το καλοκαίρι αλλά από την άλλη παίρνουμε μία πρώτη γεύση από αυτά που επρόκειτο να μας απασχολήσουν τη νέα σεζόν που πλησιάζει. 

Το φθινόπωρο λοιπόν, είναι η καλύτερη εποχή για τα παπούτσια και αυτό γιατί μπορούμε να διαλέξουμε από μία τεράστια γκάμα, ανάλογα με τη διάθεση και το στιλ μας. Μπορεί τα σανδάλια που μας συντροφεύουν καθ' όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού να χαρακτηρίζονται από ευελιξία και να αναδεικνύουν το υπέροχο πεντικιούρ μας. αλλά τα fall shoe trends έχουν μία δική τους, ξεχωριστή γοητεία. 

Η λάμψη επιστρέφει δυναμικά καθώς συνεχίζουμε να ντυνόμαστε και να απολαμβάνουμε τις εξόδους μας, αλλά η άνεση είναι αυτή που κινεί τα νήματα για ακόμα μία σεζόν. Αποδεικνύεται, με τον καλύτερο τρόπο ότι οι super-high platforms στην πραγματικότητα είναι πολύ πιο εύκολες στο περπάτημα, απ' ότι νομίζουμε και πως οι cowboy boots θα γίνουν ο καλύτερος σύμμαχος στις day to night εμφανίσεις. 

Ανακαλύψτε τα hot shoes trends που αναδείχθηκαν στις πασαρέλες και δημιουργήστε από τώρα την to buy list σας!

1. Sky-High Platforms

Maison Valentino F/W22

Οι πολύ ψηλές πλατφόρμες αποτέλεσαν μία από τις μεγαλύτερες τάσεις στις πασαρέλες για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2022-23. Σχεδόν κάθε σχεδιαστής παρουσίασε τουλάχιστον ένα τέτοιο σχέδιο στη συλλογή του. Από τις υψηλές PP pink platforms του Valentino, μέχρι τις πλατφόρμες που ολοκλήρωσαν τα sexy looks του Versace, αυτό το σχέδιο έχει μετατραπεί σε must προσθήκη της fall collection. Οι fashion designers μας προτρέπουν να τα φορέσουμε από το πρωί μέχρι το βράδυ, ακόμα και μαζί με το τζιν παντελόνι μας. Για τους πιο κρύους μήνες μη διστάσετε να προσθέσετε ένα ζευγάρι κάλτσες και να εντυπωσιάσετε.


2. Twinkle Toes

Coperni F/W22

Η παρουσία των αστραφτερών και glittery παπουτσιών στις πασαρέλες, έκανε ξεκάθαρο ότι το φετινό φθινόπωρο θα είναι η σεζόν τους. Το συναντήσαμε παντού, από punk εκδοχές στον οίκο του Alexander McQueen μέχρι τα πιο κομψά ψηλοτάκουνα του Saint Laurent αλλά και τα open toes του brand Coperni. Όποιο σχέδιο κι αν επιλέξετε, το σίγουρο είναι πως δεν υπάρχει περίπτωση να τους αντισταθείτε. It's glam time!


3. Cowgirl 

Chloe F/W22

Η Άγρια Δύση αποτελεί εδώ και πολλές δεκαετίες πηγή έμπνευσης για του εμβληματικούς οίκους μόδας και τα παγκόσμια brands. Ακόμα μία φθινοπωρινή σεζόν που δεν βλέπουμε την ώρα για να εντάξουμε τα cowboy boots στις εμφανίσεις μας, απογειώνοντας τον απόλυτο θηλυκό δυναμισμό μας, με το sexy στοιχείο να «αναδύεται» διακριτικά στην επιφάνεια του συνόλου μας. Το γαλλικό fashion brand Chloé παρουσίασε κλασικά cowboy designs που κάθε γυναίκα με στιλ ανυπομονεί να φορέσει. 


4. Thigh-High Boots

Bottega Veneta F/W22

They are back! Κι ενώ τη χρονιά που πέρασε το ενδιαφέρον μας ήταν στραμμένο στις μπότες που έφταναν μέχρι το γόνατο, φέτος τα πράγματα αλλάζουν. Οι κλασικές knee high boots είναι αυτές που θα κυριαρχήσουν. Οι σχεδιαστές αποφάσισαν να δημιουργήσουν σχέδια που εκπέμπουν δυναμισμό στο έπακρο, με διαφορετικά υφάσματα να αναδεικνύουν τις σιλουέτες και να συμβάλουν στην παρουσίαση statement looks. Αν είστε λάτρεις αυτών των designs, οι επιλογές της Bottega Veneta θα «κλέψουν» την καρδιά σας. 


5. Skater Chic

Rokh F/W22

Κανένας δεν πίστεψε ότι τα αθλητικά παπούτσια δεν θα είχαν μία σημαντική θέση στις τάσεις της νέας σεζόν. Η αλήθεια είναι πως επιστρέφουν με πινελιές ανανέωσης αλλά και με μερικά στοιχεία του παρελθόντος στην πιο μοντέρνα εκδοχή τους. Ένα από τα hot styles είναι τα παπούτσια του skate που φορούσα τα cool boys στη δεκαετία των '00s. Το come back τους γίνεται με πιο χαμηλά και updated designs. Ετοιμαστείτε να μετατραπούν στο next big thing των urban looks μας.