fbpixel

Search icon
Search
Γιατί η Rihanna και ο Asap Rocky είναι ένα από τα πιο cool ζευγάρια του Hollywood;
PEOPLE & MOMENTS

Γιατί η Rihanna και ο Asap Rocky είναι ένα από τα πιο cool ζευγάρια του Hollywood;

Oι διάσημοι stars περιμένουν το πρώτο τους παιδί


Είναι, πλέον, επίσημο! Η Rihanna και ο Asap Rocky περιμένουν το πρώτο τους παιδί, επιβεβαιώνοντας τις φήμες που κυκλοφορούν εδώ και καιρό. Οι ίδιοι μέσα από κοινές τους φωτογραφίες στη χιονισμένη Νέα Υόρκη μοιράστηκαν το χαρμόσυνο γεγονός, με την ευτυχία να είναι φανερά αποτυπωμένη στο χαμόγελό τους.

Πιο συγκεκριμένα, είδαμε τη Rihanna με ένα εντυπωσιακό pink coat του οίκου Chanel, με την κοιλιά της να είναι ήδη αρκετά φουσκωμένη. Το ζευγάρι πλέει σε πελάγη ευτυχίας, ενώ θα μπορούσε κανείς να πει πως αυτό το γεγονός είναι σαν μια σχεδόν αναμενόμενη εξέλιξη του έρωτά τους, ο οποίος απασχολεί τα media εδώ και περισσότερο από έναν χρόνο.

Γιατί, όμως, όλοι μιλούν γι' αυτούς και πώς όλες οι σχέσεις της Rihanna καταφέρνουν να γίνουν talk of the town σε ανύποπτο χρόνο;

Το κορίτσι από τα Barbados που έφτασε στην κορυφή

lkllkw4q-1920x0jpg-2.jpg

Εάν να θα έπρεπε να κάνουμε λόγο για ένα πραγματικό success story, τότε η Rihanna θα ήταν η πρωταγωνίστρια αυτού. Ένα από τα πιο τρανά παραδείγματα για το πώς ένας άνθρωπος ξεκίνησε κυριολεκτικά από το μηδέν κατάφερε μέσα σε λίγα χρόνια να κάνει τους πάντες να μιλούν για ένα κορίτσι διαφορετικό από όλα τα υπόλοιπα κι, έπειτα, για την απόλυτη pop star που έχει πολλά να προσφέρει στη βιομηχανία.

Ίσως η πιο επιδραστική super star

gettyimages-1228824249.jpg

Η βιομηχανία της μουσικής την εκτόξευσε, με την ίδια να κυκλοφορεί το ένα hit μετά το άλλο. Το "Umbrella" ακούστηκε για πρώτη φορά στα ραδιόφωνα το 2008 και πρόκειται για το κομμάτι που την έκανε ευρέως αναγνωρίσιμη, ενώ μέχρι και σήμερα θεωρείται ίσως το πιο επιτυχημένο της. Σπουδαίες συνεργασίες, χρυσοί δίσκοι, άλμπουμ... Όλα έδειχναν πως είχε βρει τη «συνταγή» της επιτυχίας και ο χώρος είναι «κομμένος και ραμμένος» πάνω της. Γρήγορα θεωρήθηκε ένα από τα μεγαλύτερα style icons, προβάλλοντας μια πιο sexy πλευρά του εαυτού της μέσα από τις στιλιστικές της επιλογές κι επηρεάζοντας τους πάντες. Η RiRi, όπως την αποκαλούν οι fans της, είχε πολλά παραπάνω να δώσει πέρα από την επιτυχία της στη μουσική.

Η πρώτη δισεκατομμυριούχος μουσικός

rihanna-posts-topless-photo-of-tlc-after-they-criticize-her-sheer-cfda-gown.jpg

Το 2017 ήταν η χρονιά που η τραγουδίστρια ίδρυσε τη δική της εταιρία με καλλυντικά και προϊόντα περιποίησης, τη Fenty Beauty, ενώ μερικά χρόνια αργότερα δημιούργησε και διάφορες clothing σειρές που έφεραν την υπογραφή της, εξασφαλίζοντας έτσι επάξια μια θέση ανάμεσα στα πιο πολυτελή brands στον χώρο της μόδας. Σήμερα ασχολείται αποκλειστικά με τη Fenty Beauty, αλλά και το session του skincare που έχει προστεθεί στην εταιρία. Πριν από λίγους μήνες, μάλιστα, σαν επόμενο γεγονός κατέφθασε η είδηση πως, πλέον, είναι η πρώτη δισεκατομμυριούχος μουσικούς όλων των εποχών. Δεν ξεχνάμε, στο μεταξύ, πως το 2021 ανακηρύχθηκε «Εθνική Ηρωίδα» της πατρίδας της, κατά την τελετή απόσχισης της χώρας από το Ηνωμένο Βασίλειο.

Η προσωπική της ζωή στο επίκεντρο

image-JvUVE.jpg
Rihanna & Drake

Οι on & off σχέσεις της Rihanna είχαν από πάντα τον τρόπο να φιγουράρουν στην πρώτη γραμμή των media, ενώ δεν ήταν λίγες οι φορές που φήμες γύρω από το όνομά της την ήθελα να παντρεύεται τους κατά καιρούς συντρόφους της ή, ακόμα, και να είναι έγκυος. Ίσως η πιο πολυσυζητημένη σχέση της να ήταν αυτή με τον τραγουδιστή Chris Brown. Ήταν μαζί από το 2007 μέχρι το 2009, ενώ το ειδύλλιό τους δεν είχε καλό τέλος, μιας και η ίδια μοιράστηκε δημόσια τα σημάδια στο πρόσωπό της που ο ίδιος της είχε προκαλέσει, χτυπώντας της, τη βραδιά των 51ων Ετήσιων Βραβείων Grammy το 2009. Ένα drama μόλις είχε ξεκινήσει μεταξύ τους, με τον ίδιο να καταδικάζεται σε 5ετή αναστολή, αφού πρώτα παραδέχθηκε την ενοχή του.

1856x1495-0xc0a839a4-19308108481487589348.jpeg
Rihanna & Chris Brown

Το πιο σημαντικό, όμως, από όλη αυτήν την ιστορία είναι το γεγονός πως η super star βρήκε τη δύναμη να κάνει δημόσιο το γεγονός, παρά τις δεύτερες σκέψεις και τον φόβο. Γνώριζε πως έτσι θα βοηθήσει τις γυναίκες που βίωναν ή είχαν βιώσει παρόμοια βίαια περιστατικά.

Ο ζάμπλουτος Hassan Jameel και ο Drake ήταν δύο από τις επόμενες σχέσεις της που βρήκαν το φως της δημοσιότητας και συζητήθηκαν επίσης, μέχρι να φτάσουμε στο σήμερα.

Ο Asap Rocky στη ζωή της

0.jpg
Rihanna & Asap Rocky

Το 2020 ήταν η χρονιά στην οποία ένα νέο ειδύλλιο είχε ξεκινήσει ανάμεσα στη Rihanna και τον rapper Asap Rocky. Τον Σεπτέμβριο του 2021 έκαναν την πρώτη του κοινή εμφάνιση ως ζευγάρι. στο Met Gala, ενώ πριν από αυτό δεν ήταν λίγες οι φορές που οι δυο τους «πιάστηκαν» από το φωτογραφικό φακό των paparazzi να περπατούν στους δρόμους, αλλά και να βγαίνουν για φαγητό.

Μέσα σε ένα διάστημα λίγων μηνών, όλοι μιλούσαν για το πιο hot ζευγάρι της showbiz και όχι άδικα. Όπου κι αν τους βλέπουμε από πέρσι μέχρι σήμερα, ο έρωτας είναι αποτυπωμένος κάθε λεπτό στο χαμόγελό τους, στις κινήσεις και το βλέμμα τους.

3-gfesr.jpg
Met Gala 2021

Είναι ένα από τα πιο ταιριαστά και cool ζευγάρια που έχουμε θαυμάσει τελευταία, με τους ίδιους να έχουν χαρίσει ίσως τις πιο fashionable κοινές εμφανίσεις, μιας και είναι λάτρεις της μόδας, γεγονός που αποτυπώνεται σε κάθε στιλιστική επιλογή τους. Διατηρούν πάντα, ωστόσο, κάτι το ανεπιτήδευτο στην εικόνα τους και αυτό είναι που τους κάνει να διαφέρουν.

Πέρσι, ο rapper είχε αναφερθεί στην εκλεκτή της καρδιάς του, χαρακτηρίζοντάς την ως «την αγάπη της ζωής του», ενώ ο ίδιος είχε μοιραστεί στο παρελθόν την επιθυμία του να γίνει πατέρας, πιστεύοντας πως ήταν πολύ καλός σε αυτόν τον ρόλο. Κάτι παρόμοιο είχε πει και η Riahanna στη βρετανική Vogue: «Ελπίζω να έχω τρία ή τέσσερα παιδιά μέχρι τα 40 μου».

Η μεταξύ τους χημεία έκανε την επιθυμία τους πράξη και είμαστε σίγουροι πως η αγάπη και το πάθος που τρέφει ο ένας για τον άλλον έχει ήδη δημιουργήσει τα θεμέλια για μια αξιολάτρευτη οικογένεια.

fkckn-qxsae2-rz.jpg

Η χιονισμένη Νέα Υόρκη έγινε το φόντο του έρωτά τους, ανακοινώνοντας μέσα από απίστευτες λήψεις το γεγονός πως περιμένουν το πρώτο τους παιδί. Η κοιλιά της Rihanna φανερώνει πως η εγκυμοσύνη της είναι αρκετά προχωρημένη και ίσως το ροζ Chanel πανωφόρι της να είναι ένα hint για το ότι μπορεί να περιμένει κοριτσάκι.

What a love story!