fbpixel

Search icon
Search
Rihanna: Έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί -αυτό είναι το φύλο του μωρού
PEOPLE & MOMENTS

Rihanna: Έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί -αυτό είναι το φύλο του μωρού

Η queen Riri έγινε κι επίσημα μανούλα!


Τα νέα που όλοι περιμέναμε με ανυπομονησία ήρθαν στο φως της δημοσιότητας! Σύμφωνα με το TMZ, η Rihanna έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της με τον Asap Rocky. Η 34χρονη Rihanna και ο 33χρονος Rocky κράτησαν για πρώτη φορά στην αγκαλιά τους τον νεογέννητο γιο τους στις 13 Μαΐου, ενώ βρίσκονταν στο Los Angeles, παρά τις αρχικές φήμες που την ήθελαν να πραγματοποιεί τον τοκετό της στα Barbados από τα οποία και κατάγεται.

Κάπως έτσι δικαιολογείται και η απουσία της star από τα social media, καθώς έχει να ανεβάσει post στον προσωπικό της λογαριασμό από τις 10 του μηνός. Τελευταία φορά, είχαμε δει το ζευγάρι λίγο μετά την Ημέρα της Μητέρας -9 Μαΐου- όταν οι δύο σταρ απήλαυσαν μία έξοδο για δείπνο στο εστιατόριο Giorgio Baldi στη Santa Monica. Ακόμη δεν έχει δοθεί κάποια πληροφορία σχετικά με το όνομα που θα πάρει το μωρό.

fkckn-qxsae2-rz.jpg

Πρόκειται για μια από τις πιο πολυσυζητημένες εγκυμοσύνες των τελευταίων ετών, την οποία το ζευγάρι ανακοίνωσε τον περασμένο Ιανουάριο, επιβεβαιώνοντας τις φήμες που κυκλοφορούσαν εδώ και καιρό. Οι ίδιοι μέσα από κοινές τους φωτογραφίες στη χιονισμένη Νέα Υόρκη μοιράστηκαν το χαρμόσυνο γεγονός, με την ευτυχία να είναι φανερά αποτυπωμένη στο χαμόγελό τους.

Πιο συγκεκριμένα, είχαμε δει τη Rihanna με ένα εντυπωσιακό pink coat του οίκου Chanel, με την κοιλιά της να είναι ήδη αρκετά φουσκωμένη. Το ζευγάρι πλέει σε πελάγη ευτυχίας, ενώ θα μπορούσε κανείς να πει πως αυτό το γεγονός είναι σαν μια σχεδόν αναμενόμενη εξέλιξη του έρωτά τους, ο οποίος απασχολεί τα media εδώ και περισσότερο από έναν χρόνο.

Από την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της μέχρι πρόσφατα, η Rihanna δε σταματά να μας εκπλήσσει χάρη στις iconic εμφανίσεις της, τις οποίες χαρίζει τη μία μετά την άλλη. Με σιγουριά μπορούμε να πούμε πως η φουσκωμένη κοιλίτσα της τής ταίριαζε πολύ και την έκανε πιο γλυκιά από ποτέ, χωρίς να χάνει τη sexy πλευρά της.

see-rihanna-baby-bump-album-ahead-1st-child-update-0001.jpg

Το 2020 ήταν η χρονιά στην οποία ένα νέο ειδύλλιο είχε ξεκινήσει ανάμεσα στη Rihanna και τον rapper Asap Rocky. Τον Σεπτέμβριο του 2021 έκαναν την πρώτη του κοινή εμφάνιση ως ζευγάρι. στο Met Gala, ενώ πριν από αυτό δεν ήταν λίγες οι φορές που οι δυο τους «πιάστηκαν» από το φωτογραφικό φακό των paparazzi να περπατούν στους δρόμους, αλλά και να βγαίνουν για φαγητό.

Μέσα σε ένα διάστημα λίγων μηνών, όλοι μιλούσαν για το πιο hot ζευγάρι της showbiz και όχι άδικα. Όπου κι αν τους βλέπουμε από πέρσι μέχρι σήμερα, ο έρωτας είναι αποτυπωμένος κάθε λεπτό στο χαμόγελό τους, στις κινήσεις και το βλέμμα τους.

Είναι ένα από τα πιο ταιριαστά και cool ζευγάρια που έχουμε θαυμάσει τελευταία, με τους ίδιους να έχουν χαρίσει ίσως τις πιο fashionable κοινές εμφανίσεις, μιας και είναι λάτρεις της μόδας, γεγονός που αποτυπώνεται σε κάθε στιλιστική επιλογή τους. Διατηρούν πάντα, ωστόσο, κάτι το ανεπιτήδευτο στην εικόνα τους και αυτό είναι που τους κάνει να διαφέρουν.

3-gfesr.jpg
Το μωρό ήρθε για να ολοκληρώσει τον έρωτά τους!