fbpixel

Search icon
Search
Relaxing holidays: 5 τρόποι για stress-free διακοπές
WELLNESS

Relaxing holidays: 5 τρόποι για stress-free διακοπές

Έφτασε η στιγμή για να κάνουμε πράξη τις stress - free στιγμές των γιορτών


Η γιορτινή περίοδος των Χριστουγέννων πάντα αποτελούσε την ιδανική ευκαιρία για να ξεκουραστούμε και να περάσουμε στιγμές απόλυτης ηρεμίας. Ας αξιοποιήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την περίοδο αυτή, αποκαθιστώντας την χαμένη αίσθηση αρμονίας και ισορροπίας. Είτε μόνοι, είτε παρέα με τα αγαπημένα μας πρόσωπα, μπορούμε να κάνουμε πράξη μια stress - free καθημερινότητα, που θα μας θυμίσει ξανά πόσο καθοριστικό ρόλο παίζει η ουσιαστική χαλάρωση στη ζωή μας. 

Ας ξεκινήσουμε από σήμερα τις πιο ξεκούραστες ημέρες των διακοπών μας μέσα από τους 5 κορυφαίους αγχολυτικούς τρόπους. 

Μαγείρεμα

7ad51080ace3ab1ea6ea8292d7995b83.jpg
Μπορούμε να δημιουργήσουμε τις πιο διασκεδαστικές στιγμές, προετοιμάζοντας αγαπημένες μας συνταγές. Χωρίς άγχος, αλλά με πολλή φαντασία φτιάχνουμε απολαυστικές λιχουδιές, που μας ταξιδεύουν πίσω στον χρόνο και σε ανέμελες παιδικές γιορτές των Χριστουγέννων. Τολμήστε να παίξετε με τα υλικά και τα αρώματα και αφήστε ευχάριστες γιορτινές μελωδίες να σας συνεπάρουν και να δημιουργήσετε τα πιο νόστιμα και εντυπωσιακά γευστικά θαύματα. 


Απολαμβάνουμε αγαπημένες χριστουγεννιάτικες ταινίες

518927602ad8a9c95e3417ac22cd20a8.jpg
Η αγαπημένη μας στιγμή για να απολαύσουμε διαχρονικές χριστουγεννιάτικες ταινίες έφτασε. Η πλατφόρμα του Netflix έχει οργανωθεί με τις πιο ιδιαίτερες προτάσεις, ώστε να μας εισάγει με τον πιο αντιπροσωπευτικό τρόπο στη μαγική χρυσόσκονη των ημερών. Έχει δημιουργήσει την special Christmas κατηγορία, στην οποία μια ευρεία γκάμα από ταινίες και σειρές, μας περιμένουν για να περάσουμε τις πιο διασκεδαστικές στιγμές παρέα με τα αγαπημένα μας πρόσωπα.

Ακούμε τα πιο inspiring podcasts 

shutterstock-2018166902.jpg

Η εποχή των Χριστουγέννων πέρα από την αισιοδοξία και την οικογενειακή γαλήνη, που μας προσκαλεί να αισθανθούμε μαζί με τους αγαπημένους μας, αποτελεί και μια ευκαιρία για να κάνουμε ενδιαφέροντες απολογισμούς, σκέψεις, αλλά και αναθεωρήσεις λίγο πριν αποχαιρετήσουμε την φετινή χρονιά. Στη διάρκεια των διακοπών μας μπορούμε να εντάξουμε χαλαρωτικές δραστηριότητες, που θα μας εμπνεύσουν και θα μας κάνουν να αποκτήσουμε πιθανώς την ηρεμία που αποζητούμε. Μια όμορφη συνήθεια, την οποία μπορούμε να ξεκινήσουμε από τώρα, εισάγοντας τους εαυτούς μας σε έναν κόσμο, γεμάτο πληροφόρηση και δημιουργική ματιά, είναι τα podcasts.

Απολαμβάνουμε τους ρόλους μας ως οικοδεσπότες 

72ff63b2d28e08ac4f9379edbe9ce023.jpg

Είναι μια υπέροχη ευκαιρία να επιμεληθούμε ένα εκλεπτυσμένο και γεμάτο αγάπη Christmas dinner για τα πρόσωπα που εκτιμάμε και περνάμε πάντα υπέροχες στιγμές μαζί τους. Η περίοδος αυτή μας θυμίζει τη σημασία ζεστών συναισθημάτων, όπως η προσφορά, το μοίρασμα και η φροντίδα. 

Διαβάζουμε αγαπημένα βιβλία

a7781a4e42460610a90775e4caf0df69.jpg

Ας χαρίσουμε στους εαυτούς μας τον χρόνο και τον χώρο για να δούμε αυτές τις ημέρες ως την κατάλληλη ευκαιρία να θυμηθούμε τις αγαπημένες μας σελίδες από τα βιβλία που μας σημάδεψαν. Ας ταξιδέψουμε πίσω στον χρόνο, σε φράσεις που μας δίδαξαν σπουδαία πράγματα για τη ζωή και σε πρόσωπα, των οποίων οι ζωές μας στιγμάτισαν. 

Enjoy your Christmas stress - free time!