fbpixel

Search icon
Search
Δύο μοναδικά events στην Αθήνα που δίνουν τον παλμό στη «Χριστουγεννιάτικη ζωή» της
PEOPLE & MOMENTS

Δύο μοναδικά events στην Αθήνα που δίνουν τον παλμό στη «Χριστουγεννιάτικη ζωή» της

Λαμπεροί καλεσμένοι έδωσαν το παρών


Τα holiday events δηλώνουν πως η πιο γιορτινή εποχή του χρόνου είναι εδώ. Λίγες ημέρες απομένουν μέχρι τα Χριστούγεννα κι εμείς συγκεντρώσαμε δύο από τις πιο λαμπερές εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν στην Αθήνα, δίνοντας τον παλμό. Πλήθος κόσμου έδωσε το παρών ενώ το festive κλίμα πρωταγωνίστησε στα δύο events της πρωτεύουσας. Ανακαλύψτε περισσότερα! 

Στο Tudor Hall Restaurant πραγματοποιήθηκε το καθιερωμένο χριστουγεννιάτικο γεύμα των Ξενοδοχείων Μεγάλη Βρεταννία και King George

11-jxzt1.jpg
ΧΟΜ ΠΑΡΒΙΖ, ΜΑΡΙΑ ΚΟΥΤΖΑΜΠΑΣΗ

287480-0dXmD.JPG
Την ατμόσφαιρα «έντυνε» μια όμορφη μελωδία

Το καθιερωμένο χριστουγεννιάτικο γεύμα των Ξενοδοχείων Μεγάλη Βρεταννία και King George με οικοδεσπότες τους Χομ Παρβιζ, Γενικό Διευθυντή και Μαρία Κουτζαμπάση, Διευθύντρια Δημοσίων Σχέσεων πραγματοποιήθηκε στην εορταστική ατμόσφαιρα του εστιατορίου Tudor Hall με την παρουσία εξαίρετων φίλων δημοσιογράφων και εκπροσώπων των ΜΜΕ. Οι καλεσμένοι αντάλλαξαν ευχές και αισιόδοξα μηνύματα σε χαλαρό κλίμα υπό τους ήχους απαλής ζωντανής μουσικής και απόλαυσαν το γιορτινό μενού που είχε επιμεληθεί ο Σεφ των ξενοδοχείων.

287495.JPG
ΚΙΜΩΝ ΦΡΑΓΚΑΚΗΣ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΣΑΚΟΥΜΗΣ

Εξαίρετες προσωπικότητες από τον χώρο των media παρευρέθηκαν στο πιο εμβληματικό ξενοδοχείο των Αθηνών, μοιράστηκαν ιδέες και απόψεις αλλά και προετοιμάστηκαν για τη νέα δημιουργική χρονιά που έρχεται. Ένα απολαυστικό Christmas lunch που τους έφερε όλους κοντά.

Το JukeBooks γιόρτασε την έναρξη λειτουργίας του μαζί με αξιόλογους καλεσμένους

1-kLQjO.jpg
Παναγιώτα Βλαντή, Ανδρομάχη Μαρκοπούλου, Ειρήνη Μπαλτά

Με μια υπέροχη βραδιά το JukeBooks γιόρτασε την έναρξη του όμορφου ταξιδιού του στον κόσμο των audiobooks. Λαμπεροί καλεσμένοι έδωσαν το παρών για να τιμήσουν τη συνεργασία τους με τη μεγαλύτερη συνδρομητική πλατφόρμα audiobooks στα Ελληνικά. Προσκεκλημένοι του ήταν μεταξύ άλλων, εκπρόσωποι μερικών από τους κορυφαίους εκδοτικούς οίκους της χώρας, δημοφιλείς συγγραφείς, γνωστοί ηθοποιοί και τραγουδιστές.

2-arXgq.jpg
Γιώργος Πούτος, Γενικός Διευθυντής JukeBooks, Γιάννης Κωνστανταρόπουλος- Εκδότης, Εκδόσεις Μίνωας

Ο Γιώργος Πούτος, Γενικός Διευθυντής του JukeBooks, υποδέχθηκε τους καλεσμένους του σε εορταστικό κλίμα καθώς η ανταπόκριση του κόσμου τους πρώτους μήνες λειτουργίας είναι εντυπωσιακή. Από τα στοιχεία που παρουσιάστηκαν φάνηκε πως ο ρυθμός αύξησης των συνδρομητών είναι συνεχώς αυξανόμενος ενώ οι ακροατές του JukeBooks ως επί το πλείστο ακούν audiobooks κάθε μέρα με μέσο χρόνο ακρόασης τα 30 λεπτά, ενώ από τους 420 τίτλους της συλλογής, δοκιμάζουν 4 με 5 τίτλους κάθε μήνα.

5-9DDKi.jpg
Τατιάνα Πρασίνου, Κώστας Κρομμύδας, Χριστιάνα Κουδιγκέλη

Με την εφαρμογή του JukeBooks, ο αναγνώστης/ακροατής έχει ολόκληρη τη συλλογή πάντα μαζί του για να ακούει όποιο βιβλίο θέλει σε οποιαδήποτε περίσταση π.χ. στο περπάτημα ή την γυμναστική, όταν βγάζει βόλτα το κατοικίδιό του, και όταν βρίσκεται στο αυτοκίνητο ή στα μέσα μαζικής μεταφοράς.

Σε αυτό το σημείο αξίζει να πούμε ότι για να ανακαλύψει κανείς τον μαγικό κόσμο του JukeBooks ξεκινάει από το site, jukebooks.gr. Οι πρώτες 15 ημέρες παρέχονται δωρεάν για να δοκιμάσει τη λειτουργικότητα και να γνωρίσει το περιεχόμενο! A must-try!

Aνακαλύψτε στη gallery περισσότερες φωτογραφίες! 

Φωτογραφίες από το Tudor Hall Restaurant: Studio Panoulis και Κεντρική Φωτογραφία: Tudor Hall Restaurant Christmas Lunch