fbpixel

Search icon
Search
Reese Witherspoon: Η αμύθητη περιουσία και η δυναμική είσοδος στον μαγικό κόσμο της Premier League
PEOPLE & MOMENTS

Reese Witherspoon: Η αμύθητη περιουσία και η δυναμική είσοδος στον μαγικό κόσμο της Premier League

Θα κάνει το big step η γνωστή ηθοποιός του Hollywood;


Τα τελευταία χρόνια, είναι πολλοί οι celebrities που έχουν επιχειρήσει να κάνουν ένα step μπροστά, βγαίνοντας από την comfort zone τους. Δοκιμάζουν την τύχη τους σε νέα πράγματα, επενδύουν σημαντικά ποσά και καταφέρνουν να συγκεντρώσουν επάνω τους όλα τα βλέμματα. Αυτή τη φορά, είναι η σειρά της Reese Witherspoon να κάνει τη διαφορά! Ελάχιστοι θα το περίμεναν, ωστόσο, η γνωστή ηθοποιός του Hollywood ανήκει στην κατηγορία των football-lovers κι είναι φανατική υποστηρίκτρια της Arsenal. Πώς όμως αυτή η μεγάλη αγάπη, μπορεί να μετατραπεί σε μία τεράστια επένδυση; Η ίδια έδωσε την απάντηση...

Θα γίνει το όνειρο πραγματικότητα;

Αμύθητη περιουσία και big plans

shutterstock-1545511286.jpg

Έχει συνδυάσει το όνομά της με μία σειρά από μεγάλες παραγωγές. Έχει πρωταγωνιστήσει σε σπουδαίες ταινίες, έχει ενσαρκώσει πολύ σημαντικούς ρόλους. Η Reese Witherspoon ανήκει στην κατηγορία των ανθρώπων που δεν εφησυχάζουν. Που δουλεύουν σκληρά, που θέλουν συνεχώς να εξελίσσονται, αναλαμβάνουν νέες προκλήσεις και δοκιμάζουν τις δυνάμεις τους σε πολλούς διαφορετικούς τομείς. Η διάσημη ηθοποιός, εκτός από μία σπουδαία καριέρα στο χώρο του θεάματος, έχει να επιδείξει και μία σειρά από άλλες επαγγελματικές δραστηριότητες, που έρχονται απλά να επιβεβαιώσουν όλα τα παραπάνω. Το 2016 ίδρυσε την εταιρία παραγωγής Hello Sunshine και τον Αύγουστο του 2021 πούλησε μέρος της στην Blackstone έναντι 900 εκατ. δολαρίων, διατηρώντας σήμερα το 18% της εταιρίας, αφού έβαλε πολλά εκατομμύρια στον τραπεζικό της λογαριασμό.

Την ίδια στιγμή, το Reese's Book Club αποτέλεσε μία ακόμη λαμπερή προσθήκη, στην -ήδη- τεράστια  «αυτοκρατορία» της, ενώ έβαλε την υπογραφή της και στo clothing brand, Draper James. Last but not least, για κάθε επεισόδιο του The Morning Show που προβάλλεται στο AppleTV+, η Witherspoon γίνεται πλουσιότερη κατά 1,2 εκατ. δολάρια, ενώ για το σικουέλ της ταινίας Legally Blonde Red, White & Blonde, εισπράττει περίπου 15 εκατομμύρια. Μαγικά νούμερα, ενδεικτικά της δυναμικής που έχει αποκτήσει. Είναι μία γυναίκα που παλεύει και μάχεται και δεν χαρίζεται ποτέ και σε κανέναν. Κάπου εδώ, έρχεται να μπει στη ζωή της και μία νέα, μεγάλη αγάπη. Ή καλύτερα, όχι και τόσο νέα, καθώς όπως εξηγεί η ίδια, λατρεύει το ποδόσφαιρο. Η αγάπη, αφορά την Arsenal. Η ηθοποιός παρακολουθεί φανατικά την ομάδα του Λονδίνου, που φέτος είναι έτοιμη να επιστρέψει ξανά στο θρόνο της και να κατακτήσει την Premier League. Επειδή όμως η Witherspoon δεν είναι ένας άνθρωπος σαν όλους τους άλλους, σκέφτεται ήδη το... next step!

Golden deal

shutterstock-664361353.jpg
Ryan Reynolds

Για μία γυναίκα σαν αυτή, η αγάπη κι η λατρεία, μπορούν πολύ εύκολα να μετατραπούν σε κάτι πολύ πιο μεγάλο. Σε κάτι σπουδαίο, πολύ σημαντικό. Στη δική της περίπτωση, σε μία τεράστια επένδυση! Στο πλαίσιο συνέντευξης που παραχώρησε στο BBC, η Witherspoon δε θέλησε -και δεν προσπάθησε κιόλας- να κρύψει πως έχει πράγματι έντονο επενδυτικό ενδιαφέρον προς την ποδοσφαιρική ομάδα της Arsenal. Όταν ρωτήθηκε για εάν θα ήθελε να ακολουθήσει τα βήματα του, Ryan Reynolds, ο οποίος έχει επενδύσει ποδοσφαιρικό club της Ουαλίας, η απάντησή της ήταν ξεκάθαρη: «Θα με ενδιέφερε, αν υπήρχε χώρος στην Arsenal. Είμαι πολύ μεγάλη οπαδός της και βλέπω τα παιχνίδια της. Οι γιοι μου και οι θαυμαστές μου σίγουρα θα χαίρονταν πάρα πολύ. Είναι η αγαπημένη μας ομάδα. Παρακολουθούσαμε αγώνα τους τις προάλλες. Αυτή είναι η ομάδα μας».

d6f0c48b-ee79-4d23-bd83-39ff15c844f1.jpeg
Natalie Portman

Η γνωστή ηθοποιός, που φιγουράρει ψηλά στη λίστα με τους πιο πετυχημένους celebrities ακόμη και σήμερα, εκδήλωσε ανοικτά το ενδιαφέρον της και δεν έκρυψε πως θα ήθελε να μπει ως μέτοχος στην ομάδα των «Κανονιέρηδων», κάτι που προφανώς δεν έχει περάσει απαρατήρητο κι ήδη, έχει ανοίξει μία μεγάλη συζήτηση, με φόντο το μέλλον. Θα ακολουθήσει η Reese Witherspoon τα βήματα προσώπων όπως ο Ryan Reynolds και η Natalie Portman, που πρόσφατα ίδρυσε το δικό της football club; Για την ώρα δεν είναι απόλυτα ξεκάθαρο αν πρόκειται απλά για μία επιθυμία ή για ένα συνειδητό step στην ήδη πετυχημένη καριέρα της. Για ένα διαφορετικό μονοπάτι... Είναι σίγουρο πάντως πως η ίδια δε θα έλεγε «όχι» σε κάτι τέτοιο και πραγματικά, θα το απολάμβανε! Από το Hollywood, στην Aγγλία και την Premier League κι από εκεί, ακόμη πιο ψηλά!