fbpixel

Search icon
Search
Red Carpet: Οι πιο stylish εμφανίσεις στο φετινό Φεστιβάλ των Καννών
STYLE PEOPLE

Red Carpet: Οι πιο stylish εμφανίσεις στο φετινό Φεστιβάλ των Καννών

Όλα όσα ξεχώρισαν και εντυπωσίασαν


Μετά από έναν χρόνο απουσίας, το πολυαγαπημένο Φεστιβάλ των Καννών έριξε αυλαία στις 17 Ιουλίου μετά από 12 ολόκληρες ημέρες. Η απουσία του την περασμένη χρονιά ήταν αισθητή και γι’ αυτό φέτος, κέρδισε την προσοχή μας ακόμα περισσότερο. Αν και πρόκειται για ένα φεστιβάλ του κινηματογράφου, το ενδιαφέρον μας μονοπωλούν πάντοτε οι εμφανίσεις των celebrities στο διάσημο red carpet. Για ακόμα μία χρονιά, τα εντυπωσιακά Haute Couture designs και τα λαμπερά κοσμήματα, με τα διαμάντια πολλών καρατίων «έκλεψαν» την παράσταση.

Η αλήθεια είναι πως με τις εμφανίσεις τους, οι διάσημοι παρευρισκόμενοι έκαναν ξεκάθαρη τη νοσταλγία τους για tailored & formal looks αλλά και λάμψη. Πειραματισμοί και εκκεντρικά outfits ήταν σίγουρα τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν το κόκκινο χαλί των Φεστιβάλ των Καννών. Αυτό που μπορούμε να πούμε με σιγουριά είναι ότι τα looks τα είχαν όλα, από χαλαρή και casual αισθητική, όπως το denim Chanel dress της Marion Cotillard, μέχρι το glam all the way look της Bella Hadid με το κολιέ Schiaparelli που έστρεψε όλα τα φλας επάνω της.

Με αφορμή την ολοκλήρωση του Cannes Festival 2021, συγκεντρώσαμε τις πιο stylish εμφανίσεις από το κόκκινο χαλί, που θα θυμόμαστε για πολύ καιρό ακόμα.

Bella Hadid

8-kfplg.jpg

Το διάσημο μοντέλο εμφανίστηκε πολλές φορές κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ στο κόκκινο χαλί, αλλά αδιαμφισβήτητα το πιο εντυπωσιακό look, που έκανε τους πάντες να μιλάνε γι’ αυτό ήταν το little black dress, με το υπερμέγεθες κολιέ του οίκου Schiaparelli, το οποίο έμοιαζε με βρόγχους πνεύμονα. Το σύνολό της ολοκληρώθηκε από εντυπωσιακά σκουλαρίκια ένα ωραίο πιάσιμο στα μαλλιά της που αναδείκνυε τα κοσμήματα αλλά και τον λαιμό της.

Marion Cotillard

marion-cotillard-de-son-vivant-peaceful-red-carpet-at-the-74th-cannes-film-festival-2-thumbnail.jpg

Ποιος είπε ότι στο κόκκινο χαλί δε μπορεί κάποιος να είναι cool και stylish ταυτόχρονα; Η ηθοποιός Marion Cotilalrd μας το απέδειξε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, επιλέγοντας ένα maxi denim dress του οίκου Chanel με floral λεπτομέρειες. Όσον αφορά τα κοσμήματα, προτίμησε μακριά σκουλαρίκια κι ένα εντυπωσιακό δαχτυλίδι.

Tilda Swinton-Timothée Chalamet

7-of3bd.jpg

Μία από τις πιο συγκινητικές στιγμές του Φεστιβάλ ήταν η αποθέωση που δέχτηκαν οι Tilda Swinton και Timothée Chalamet για την προβολή της ταινίας τους, French Dispatch. Η πρώτη επέλεγε ένα πολύχρωμο outfits με μεταλλικές λεπτομέρειες δια χειρός Haider Ackermann, ενώ ο Γάλλος ηθοποιός ένα χρυσό Tom Ford κουστούμι, το οποίο απέσπασε διθυραμβικές κριτικές.

Andie Macdowell

andie-macdowell-attends-the-tout-sest-bien-passe-screening-news-photo-1625842495.jpg

Πολύς λόγος έγινε με την εμφάνιση της Andie Macdowell και πιο συγκεκριμένα με το χρώμα των μαλλιών της, καθώς η ίδια έχει επιλέξει να μην τα βάφει και να τα αφήσει στο φυσικό τους γκρι, κάτι το οποίο εμάς μας αρέσει ιδιαίτερα. Η χαμηλή αλογοουρά της αναδείκνυε το one shoulder maxi Atelier Versace μεταλλικό φόρεμα, ενώ το κόκκινο κραγιόν της προσέθετε λάμψη και φωτεινότητα.

Helen Mirren

5-uyzyp.jpg

Η Helen Mirren απέδειξε σε όλους ότι η ηλικία είναι απλά ένας αριθμός. Το λευκό shirt dress από το fashion brand CH by Carolina Herrera συνδυάστηκε εξαιρετικά με τις black and white pumps και το αντίστοιχο head piece. Plus, το χρυσό clutch έδωσε στην εικόνα της τη δυναμική που χρειαζόταν.

Leonie Hanne

213825273-202274571842404-5729088736105563401-n.jpg


Άλλη μία διάσημη παρουσία που μαγνήτισε τα βλέμματα με όλες τις εμφανίσεις της. Η παγκοσμίου φήμης fashionista, Leonie Hanne, επέλεξε για την παρουσία της στο Φεστιβάλ των Καννών, εντυπωσιακές και άκρως εκκεντρικές τουαλέτες. Το πράσινο Nicole + Felicia φόρεμα με τα εκκεντρικά βολάν και τούλι, το οποίο φόρεσε την πρώτη μέρα που περπάτησε στο κόκκινο χαλί έκανε πολλούς fashion lovers να την «χειροκροτήσουν» για την επιλογή της.

Tina Kunakey

tina-kunakey-wore-valentino-haute-couture-to-the-benedetta-cannes-film-festival-premiere.jpg

Για ακόμα μία φορά, διαφορετική, ιδιαίτερη αλλά πολύ stylish. H Tina Kunakey έβαλε ξανά την υπογραφή της με το Maison Valentino μοβ φόρεμα, το οποίο αποτελούνταν από μία λιλά κάπα με κουκούλα και ολοκληρώθηκε με μία μεγάλη κορδέλα για ζώνη στη μέση σε σχήμα φιόγκου.