fbpixel

Search icon
Search
EDITORS' CHOICE

Πώς θα μυρίζετε τέλεια όλες τις ώρες της ημέρας τώρα το καλοκαίρι

Μαγνητίστε τους πάντες και μην αφήνετε περιθώρια για αμφιβολίες


Πώς θα μυρίζετε τέλεια όλες τις ώρες της ημέρας τώρα το καλοκαίρι

Οι λόγοι που λατρεύουμε το ελληνικό καλοκαίρι δε μπορούν να χωρέσουν σε όσες γραμμές και αν προσπαθήσουμε. Είναι οι μυρωδιές του, οι εμπειρίες του, τα τοπία του και όλα όσα μας κάνουν -κάθε φορά- να θυμόμαστε πως μπορεί να μας εκπλήξει, ακόμη και την τελευταία στιγμή. Παρόλα αυτά, αυτό προϋποθέτει να είμαστε έτοιμες να πούμε "ναι" σε κάθε εμπειρία του, κάτι που με τη ζέστη και την υγρασία γίνεται δύσκολο. Αν, λοιπόν, και εσάς σας λείπει το πως θα μυρίζετε κάθε στιγμή υπέροχα για να ταιριάζετε σε όλα όσα έχει να σας προσφέρει αυτό το καλοκαίρι τότε εμείς ψάξαμε και συγκεντρώσαμε όλα τα απαραίτητα tips. 

scent-perfume-woman.webp

Παρακάτω θα βρείτε τα δικά μας αγαπημένα που μας κάνουν να μη σκεφτόμαστε ποτέ να πούμε το "ναι".

Κάντε το άρωμα σας να διαρκεί

Ακόμη και μια μικρή ποσότητα από το άρωμα σας μπορεί να είναι αρκετή. Η σωστή εφαρμογή του μπορεί να σας βοηθήσει να αξιοποιήσετε στο έπακρο όλες τις δυνατότητες του. Εφαρμόστε το σε σημεία σφυγμού, καθώς αυτό θα επιτρέψει στο άρωμα να αναμιχθεί φυσικά με τη χημεία του σώματός σας. Όσο το σώμα σας θερμαίνεται, το προϊόν θα ενεργοποιείται και θα απελευθερώνει όλες του τις νότες. Ακόμη, αντισταθείτε στην επιθυμία να το τρίψετε όπως έχετε μάθει να κάνετε μέχρι τώρα. Τέλος, για να προσθέσετε άρωμα στα μαλλιά σας, μη διστάσετε να ξεχάσετε τη βούρτσα σας και στη συνέχεια να κάνετε τις απαραίτητες κινήσεις για το hairstyle που επιθυμείτε.  

Τα σημεία παλμού περιλαμβάνουν: 

  • Το πίσω μέρος του λαιμού 
  • Οι αγκώνες 
  • Οι καρποί 
perfume-woman-nails.webp

Ενυδατωθείτε με τις κατάλληλες κρέμες

Εάν το άρωμα της λοσιόν σώματος, της κρέμας ή του λαδιού σας είναι όλο το άρωμα που θέλετε, μπορείτε να κάνετε το άρωμα να διαρκέσει εφαρμόζοντας το στο δέρμα σας ακριβώς έξω από το ντους. Η αρωματική λοσιόν ή οποιοδήποτε αρωματικό προϊόν, θα διαρκέσει περισσότερο όταν εφαρμόζεται σε μια υγρή βάση για αυτό το λόγο φροντίστε να περάσετε ταμποναριστώ με την πετσέτα πριν το εφαρμόσετε. Χρειάζεστε λίγο περισσότερο άρωμα; Επιλέξτε λοσιόν και κρέμες από το αγαπημένο σας άρωμα ή μάρκα κολόνιας. 

Προσέξτε το ντουζ και τα μυστικά του 

Η μυρωδιά του σώματός σας έχει μεγάλη σχέση με την καθαριότητα, αλλά η γενετική και ακόμη και αυτά που τρώτε μπορούν επίσης να επηρεάσουν τον τρόπο που μυρίζει το σώμα σας. Δεν μπορείτε να κάνετε τίποτα για τη γενετική. Και ίσως να μην θέλετε να κόψετε πολλά από τα τρόφιμα που μπορεί να προκαλούν μια συγκεκριμένη μυρωδιά, -όπως το μπρόκολο, το σκόρδο και το ψάρι- επειδή είναι νόστιμα και καλά για την υγεία σας. Μπορείτε, ωστόσο, να ελέγξετε την καθαριότητα. Το πόσο συχνά πρέπει να κάνετε ντους εξαρτάται από τον τύπο του δέρματος, το επίπεδο δραστηριότητας και τις προτιμήσεις σας. Φυσικά, μην ξεχνάτε να εστιάζετε στα σημεία που προκαλείται ιδρώτας, και δεν είναι άλλα από αυτά με τους περισσότερους αδένες. 

Χρησιμοποιήστε αποσμητικό 

Μαζί με την καθαριότητα, μπορείτε επίσης να πείτε το "ναι" σε ένα αποσμητικό. Μπορεί αυτό να ακούγεται δεδομένο αλλά πολλοί άνθρωποι το αγνοούν ή απλώς φοβούνται μήπως τους προκαλέσει προβλήματα σε αυτή την τόσο ευαίσθητη περιοχή. Αν γνωρίζετε πως επιλέγετε τότε τίποτα δε θα πάει λάθος. Μάλιστα, αν είστε για πολλές ώρες έξω, μπορείτε να έχετε και αρωματικά μανταλάκια με τα οποία θα φρεσκάρετε το αποτέλεσμα. 

Extra tip: Αν ανήκετε στους παραδοσιακούς, τότε μπορείτε να δοκιμάσετε να απλώστε σκόνη χωρίς ταλκ οπουδήποτε τρίβεται το δέρμα, όπως κάτω από το στήθος και ανάμεσα στα πόδια σας. Αποφύγετε να φοράτε πολυεστέρα, κάτι που η έρευνα έχει δείξει ότι φιλοξενεί ιδρώτα και βακτήρια, δημιουργώντας μια δυσάρεστη οσμή.

1

Irresistibly attractive

Splendida Patchouli Tentation Eau De Parfum, Bvlgari, Hondos Center BUY ME

2

Unisex love

Tabacco Vanille, Tom Ford, Sephora BUY ME

3

Female instinct

Aura, Mugler, Sephora BUY ME

4

Carefree adventures

Dreams Sunset, Coach, Hondos Center BUY ME

5

Orange trees

Limited Edition Orange & Bergamot Body Lotion, Molton Brown BUY ME

6

Unique feeling

Pink Rose, Inspirations by Niki Zoniou, Zoniou BUY ME

7

Creamy shower gel

A Drop D'Issey Body Lotion, Issey Miyake, Attica BUY ME

8

Total care

Aluminum and Baking Soda Deodorant, Mario Badescu BUY ME

9

Cool summerish

Charm, Tzimas Cosmetics BUY ME