fbpixel

Search icon
Search
STYLING TIPS

Πώς να συνδυάσετε το τζιν σορτσάκι σας φέτος το καλοκαίρι

Χαρίστε μία πνοή ανανέωσης στο αγαπημένο σας item με μικρές κι εύκολες αλλαγές


Πώς να συνδυάσετε το τζιν σορτσάκι σας φέτος το καλοκαίρι

Εάν σας ρωτήσουν ποια είναι τα πρώτα δύο κομμάτια που σας έρχονται στο μυαλό με το που ακούτε τη λέξη καλοκαίρι, είμαστε σίγουρες ότι οι περισσότερες από εσάς θα απαντήσετε «μαγιό και denim shorts». Ναι, τα σορτσάκια είναι το καλοκαίρι. Όσοι τρόποι και να εμφανιστούν για να τα εντάξουμε στα χειμερινά μας looks ποτέ δε θα έχουν την χάρη και την υπέροχη αύρα που εκπέμπουν το καλοκαίρι. Οι επιλογές και τα σχέδιά τους πολλά, σε πλήθος χρωμάτων, μήκους και γραμμών, ώστε να μπορούν να ταιριάξουν σε όλες τις γυναίκες ανεξαρτήτως σωματότυπου και γούστου.

Καθώς όμως είναι ένα item, το οποίο το επιλέγουμε αρκετά συχνά τόσο για τα καθημερινά μας city όσο και για τα beach looks νιώθουμε την ανάγκη να βρίσκουμε νέα κόλπα και συνδυασμούς για να τους χαρίζουμε ανανέωση και φρεσκάδα. Αυτό δε σημαίνει ούτε ότι πρέπει να αλλάξετε το στιλ σας ούτε ότι είναι απαραίτητο να επενδύσετε σε καινούρια κομμάτια. Έχετε τη δυνατότητα να το καταφέρετε με απλές προσθήκες αξεσουάρ που έχετε ήδη στην κατοχή σας ή με μικρές αλλαγές στους συνδυασμούς σας.

denim-shorts-1-2.jpg
Image source: @mikutas, @_thefab

Συνεχίστε να διαβάζετε παρακάτω και γνωρίστε τους ανατρεπτικούς και μοντέρνους τρόπους για να παρουσιάσετε super fashionable outfits μ’ ένα από τα πιο διαχρονικά και άνετα items της γυναικείας γκαρνταρόμπας!

1. Δεν μπορούμε να μη βάλουμε πρώτο στον οδηγό μας το white button up shirt μαζί με το denim short. Όσα χρόνια και αν περάσουν θα αποτελεί πάντα έναν από τους πιο αγαπημένους καλοκαιρινούς συνδυασμούς. Εάν νιώθετε ότι χρειάζεστε μια ανανέωση, μπορείτε να «παίξετε» με τα κομμάτια σας. Επιλέξτε ένα sleeveless white button up shirt για αλλαγή. Προσθέστε ένα φουλάρι είτε στον λαιμό σας είτε σαν head piece σε έντονα χρώματα και σχέδια για να χαρίσετε λάμψη στο σύνολό σας. Ολοκληρώστε με flip flops σε φωτεινά χρώματα... et voilà!

2. Εάν δεν μπορείτε να αποχωριστείτε το κλασικό t-shirt, αλλά θέλετε να κάνετε μία μικρή αλλαγή να ξέρετε ότι αυτό είναι το μόνο εύκολο. Τα λευκά μπλουζάκια ή τα graphic tees ίσως έχουν αποτελέσει πολλές φορές τη βασική επιλογή σας για το τζιν σορτσάκι σας. Ήρθε η στιγμή να βάλετε τα μοτίβα στις καθημερινές σας επιλογές. Μπορείτε να προτιμήσετε ένα t-shirt μαρινιέρα ή πουά, τα οποία είναι «ήσυχα» κι ευκολοσυνδύαστα. Από την άλλη πλευρά, μη διστάσετε να διαλέξετε αυτά με τα πιο έντονα χρώματα. Για υποδήματα μπορείτε να προτιμήσετε είτε rope είτε chunky sandals ανάλογα με τη διάθεσή σας.

3. Τα μοντέρνα σχέδια στον κόσμο των tops για φέτος το καλοκαίρι είναι πολλά και πραγματικά ικανά να ικανοποιήσουν όλες τις ανάγκες και όλα τα γούστα. Για μία μικρή και διακριτική stylish πινελιά σ’ έναν κατά τ’ άλλα κλασικό συνδυασμό είναι τα hacker ή τα one shoulder tops. Εκτός του ότι θα κάνουν τη διαφορά και θα ανανεώσουν τόσο την εικόνα σας όσο και τη διάθεσή σας, θα κολακεύσουν τη σιλουέτα σας, τονίζοντας υπέροχα τον λαιμό και τα χέρια σας. Η προσθήκη μίας oversized raffia bag θα είναι το «κερασάκι στην τούρτα».

 Bermuda shorts

Bermuda shorts

Marks & Spencer

BUY HERE
 Paperbag denim shorts

Paperbag denim shorts

MIU MIU, Mytheresa.com

BUY HERE
 Denim short

Denim short

ZARA

BUY HERE
 High waisted denim shorts

High waisted denim shorts

Mango

BUY HERE
 San Diego blue denim short

San Diego blue denim short

STELLAR DENIM, Mosty.com

BUY HERE
 Stretch-denim Bermuda shorts

Stretch-denim Bermuda shorts

J Brand, Mytheresa.com

BUY HERE

4. Από τα φετινά καλοκαιρινά σας σύνολα δεν μπορεί να λείπει μία denim Bermuda σε ίσια γραμμή. Δοκιμάστε να διαλέξετε να τη φορέσετε στον χώρο εργασίας έτσι ώστε να μεταφέρετε την αίσθηση του καλοκαιριού και στο γραφείο σας. Προτιμήστε μία λευκή βερμούδα και συνδυάστε τη μαζί μ’ ένα γαλάζιο top με puff sleeves ή με γαλάζιο oversized linen button up shirt. Όσον αφορά τα αξεσουάρ πείτε «ναι» σε it γυαλιά ηλίου και ψηλοτάκουνα εκκεντρικά mules.

5. Μη διστάσετε να παρουσιάσετε το denim on denim καθώς θεωρείται must για την περίοδο που διανύουμε. Ένα τζιν πουκάμισο στη μαλακή εκδοχή του μαζί μ’ ένα ψηλόμεσο τζιν σορτσάκι είναι μία από τις πιο hot τάσεις. Για τη δημιουργία ενός ήσυχου συνόλου προσπαθήστε οι αποχρώσεις των δύο κομματιών σας να είναι ίδιες. Εάν θέλετε να το κάνετε all the way, διαλέξτε εντελώς αντίθετες. It’s up to you!

denim-shorts-2-2.jpg
Image source: @anoukyve, @_thefab

6. Για τις βραδινές σας εξόδους, το ολόσωμο μαγιό μαζί με το denim shorts μπορούν να γίνουν οι καλύτεροί σας «φίλοι». Η μονοχρωμία στο swimsuit βοηθάει περισσότερο στο να καμουφλάρετε την πραγματική του ιδιότητα. Προσέξετε το μαγιό σας να είναι καλής ποιότητας για να σας χαρίζει στήριξη και λάμψη. Ολοκληρώστε με χρυσά κοσμήματα.

Προσοχή! Όταν επιλέγετε ένα denim shorts για τις εμφανίσεις σας στην πόλη, πρέπει να μη θυμίζει σε τίποτα beach look. Προτιμήστε ένα σε λίγο πιο μακρύ μήκος και όχι με πολλά σχισίματα, ώστε να φαίνεται μεγάλο μέρος του δέρματός σας.

Kεντρική Φωτογραφία: Splash News Online

 High rise shorts

High rise shorts

MCQ ALEXANDER MCQUEEN, Intervista

BUY HERE
 Hillary belted cotton and Lyocell-blend chambray shorts

Hillary belted cotton and Lyocell-blend chambray shorts

L'AGENCE, Net-A-Porter

BUY HERE
 Slim high waisted shorts

Slim high waisted shorts

EMPORIO ARMANI, Intervista

BUY HERE
 Denim paper bag shorts

Denim paper bag shorts

H&M

BUY HERE
 High waisted denim shorts

High waisted denim shorts

Marks & Spencer

BUY HERE
 Denim Midi Short

Denim Midi Short

American Eagle, Notos

BUY HERE