fbpixel

Search icon
Search
Rope Sandals: Πώς να φορέσετε τα αγαπημένα σανδάλια των Instagramers αυτό το καλοκαίρι
STYLING TIPS

Rope Sandals: Πώς να φορέσετε τα αγαπημένα σανδάλια των Instagramers αυτό το καλοκαίρι

Οι πιο hot συνδυασμοί για τα πιο street style outfits


Υπάρχουν πάρα πολλά sandals styles για όλα τα γούστα και όσο περνάνε οι σεζόν, αυξάνονται όλο και περισσότερο. Άλλωστε όσο κι αν προσπαθούμε να τα φορέσουμε τον χειμώνα, το καλοκαίρι θα είναι πάντα η εποχή τους. Φέτος, τεράστια δημοτικότητα έχουν τα chunky, τα οποία «έρχονται» από πέρσι, τα dads και τα πιο δημοφιλή απ’ όλα τα heeled flip-flop. Κι ενώ νομίζαμε ότι δε θα εμφανιστούν νέες τάσεις και απλά θα προσπαθούμε να βρούμε νέους τρόπους για να αναδείξουμε τις υπάρχουσες, έκαναν μία πολύ δυναμική είσοδο της τελευταίας στιγμής, τα σανδάλια από σχοινί ή αλλιώς τα rope sandals.

Συνδυάζουν μία ελαφριά boho διάθεση με μία δροσερή και cool πινελιά. Η Isabel Marant, η βασίλισσα του «bohemian-meets rock 'n' roll» είχε κάνει την πρώτη απόπειρα παρουσίασης αυτού στου στιλ υποδημάτων. Φυσικά, συνεχίζει να τα λανσάρει και στη συλλογή άνοιξη/καλοκαίρι 2020, αλλά ο τρόπος που έχει κυριαρχήσει φέτος στα rope sandals, τα σχέδια του οποίου έγιναν τα αγαπημένα των γνωστών fashionistas, είναι ο Valentino.

Η ουδέτερη απόχρωσή τους και η απλή τους γραμμή, μας δίνει τη δυνατότητα να τα επιλέξουμε για day to night εμφανίσεις με ιδιαίτερη ευκολία. Συνεχίστε να διαβάζετε παρακάτω κι εμπνευστείτε από τις πιο hot επιλογές των influencers και προσαρμόστε τες στο προσωπικό σας στιλ!

Loose pants

rope-sandals-3.jpg
Image source: @emilisindlev

Τα σανδάλια με τα σχοινιά ταιριάζουν υπέροχα με τα φαρδιά και αέρινα παντελόνια. Η χαλαρή διάθεση αυτών των pants style ολοκληρώνεται μ’ αυτήν των σανδαλιών. Είναι ένας πολύ απλός κι εύχρηστος συνδυασμός και για τα καθημερινά σας office looks. Οι ουδέτερες αποχρώσεις των σανδαλιών, σας δίνουν την ευκαιρία να τα συνδυάσετε με πλήθος χρωμάτων. Εάν τα σχοινιά από τα σανδάλια σας είναι πιο μακριά, όπως αυτά του Valentino, μπορείτε να τα δέσετε πάνω από το παντελόνι, στους αστραγάλους, και να δημιουργήσετε μία μακριά και λεπτή σιλουέτα.

Beach looks

rope-sandals-7.jpg

Το συγκεκριμένο σχέδιο έχει μία θέση σε όλα τα σύνολα που προορίζονται για την παραλία. Εάν θέλετε να δώσετε έναν απόλυτο vintage χαρακτήρα στην εμφάνισή σας, δεν έχετε παρά να τα συνδυάσετε με το retro bikini σας κι ένα ψάθινο καπέλο. Παρ’ όλα αυτά θα μοιάζουν πολύ ωραία είτε τα ταιριάξετε με μία μακριά λευκή τουνίκ, είτε μ’ ένα oversized button up shirt και raffia bag.

Dress

rope-sandals-1.jpg

Εννοείται ότι δε γίνεται να μη συνδυάζονται άψογα με τα μακριά, αέρινα, καλοκαιρινά φορέματα. Πραγματικά είναι ένας απλός τρόπος για να κάνετε ένα διάλειμμα από τα συνηθισμένα και να δώσετε μία πνοή ανανέωσης στα κομμάτια και στα σύνολα που επιλέγετε εδώ και δύο μήνες. Αυτό που σας προτείνουμε για να αποκτήσετε λίγο στιλ παραπάνω είναι να προσπαθήσετε να δημιουργήσετε μία μικρή χρωματική αντίθεση ανάμεσα σε dress & sandals.

Denim shorts

rope-sandals-6.jpg

Όπως μπορούν πολύ εύκολα να προσαρμοστούν σ’ ένα πιο formal look έτσι μπορούν να «μεταμορφωθούν» και στα πιο cool και casual υποδήματα. Το μόνο που χρειάζεται είναι να τα φορέσετε μαζί με το denim shorts σας. Ολοκληρώστε μ’ ένα λευκό bra και it accessories για να ακολουθήσετε όλους τους κανόνες του street style. Εάν ετοιμάζεστε να παρουσιάσετε αυτό το σύνολο στους δρόμους της πόλης σας, προσέξτε το μήκος του shorts να είναι λίγο πιο μακρύ.

Prints

rope-sandals-5.jpg
Image source: @laura_eguizabal

Ο άκρως ουδέτερος χαρακτήρας τους τόσο στα χρώματα όσο και στο κόψιμό τους βοηθάει πολύ στο να εμπλουτίσουμε τις επιλογές μας. Εάν δυσκολεύεστε να βρείτε τα κατάλληλα σανδάλια για να συνδυάσετε με τα printed items της γκαρνταρόμπας σας, τότε αυτό το σχέδιο είναι η ιδανική λύση. Θα λειτουργήσουν συμπληρωματικά χωρίς να κλέβουν καθόλου από τη λάμψη των βασικών κομματιών σας, χαρίζοντας μ΄έναν διακριτικό τρόπο extra style bonus. Μόλις το δοκιμάσετε θα το λατρέψετε!