fbpixel

Search icon
Search
Πώς να προσθέσετε σωστά τους όγκους στα σύνολά σας για να «κλέψετε» τις εντυπώσεις
STYLING TIPS

Πώς να προσθέσετε σωστά τους όγκους στα σύνολά σας για να «κλέψετε» τις εντυπώσεις

Μικρές λεπτομέρειες που θα αναδείξουν το στιλ σας


Στο χώρο της μόδας υπάρχουν πάρα πολύ τρόποι για να δημιουργήσουμε ιδιαίτερα και διαφορετικά σύνολα αλλά και για να απογειώσουμε μία εμφάνιση. Τις περισσότερες φορές, όπως και σε άλλα πράγματα, η λεπτομέρεια είναι αυτή που κάνει τη διαφορά. Είναι αυτή που θα ξεχωρίσει και θα σας χαρίσει το signature style που ψάχνουν όλες οι γυναίκες.

Καθώς λοιπόν αναζητούμε συνεχώς, τα μικρά εκείνα στοιχεία που θα μας βοηθήσουν να διαφέρουμε από τους υπόλοιπους με όμορφο και διακριτικό τρόπο, ανακαλύψαμε την υπέροχη αισθητική που χαρίζουν οι όγκοι σ’ ένα outfit. Μάλιστα υπάρχουν κομμάτια που βασίζονται σ’ αυτή τη φιλοσοφία και αποτελούν μεγάλες τάσεις εδώ και καιρό, όπως τα puff sleeves. Εκτός απ’ αυτά όμως υπάρχουν κι άλλα items, όπως τα μεγάλα και ακανόνιστα cocoon σχήματα που προσφέρουν απαράμιλλο στιλ. Παρακάτω συγκεντρώσαμε όλους τους τρόπους που ξεχωρίζουμε και υιοθετούμε κι εμείς για να προσθέσουμε όγκους στις εμφανίσεις μας και να δημιουργήσουμε σιλουέτες που μας κολακεύουν. 

Συνεχίστε να διαβάζετε, βρείτε αυτό που σας ταιριάζει και πειραματιστείτε με την εικόνα σας!

Puff sleeves

size-4.jpg
Image source: @ninasandbech

Ο πρώτος και ο πιο διαδεδομένος τρόπος για να προσθέσετε έξτρα volume στα σύνολα σας είναι τα υπερμεγέθη μανίκια. Έκαναν την εμφάνιση τους την προηγούμενη σεζόν και πολύ γρήγορα κέρδισαν μία σημαντική θέση στη λίστα με τις μεγαλύτερες τάσεις. Έχουν έναν μαγικό και ιδιαίτερο τρόπο να τονίζουν τα χέρια αλλά και το λαιμό σας, γεγονός που δημιουργεί μία πανέμορφη γυναικεία σιλουέτα. Αν θέλετε να τονίσετε περισσότερο το επάνω μέρος του σώματός σας, προτιμήστε ένα πολύ στενό παντελόνι για να κάνει αντίθεση με το oversized top.

Dress

size-5.jpg
Image source: @wethepeoplestyle

Έχουμε παρατηρήσει πολλές fashionistas να επιλέγουν πολύ συχνά ογκώδη φορέματα head to toe και να μαγεύουν με την εικόνα τους. Η αλήθεια είναι ότι ένα κομμάτι σ’ αυτό το στιλ χαρίζει extra bonus στις γυναίκες που θα το επιλέξουν. Όσο περίεργο κι αν σας φαίνεται κι όσο δυσκολεύεστε να το εντάξετε στην ντουλάπα σας γιατί θεωρείτε ότι δε σας κολακεύει, αξίζει να του δώσετε μία ευκαιρία. Κινηθείτε σε ουδέτερες αποχρώσεις όπως είναι το μαύρο μέχρι να το συνηθίσετε. Εμείς τα λατρεύουμε και είμαστε σίγουρες ότι θα συμβεί το ίδιο και σ’ εσάς μόλις το δοκιμάσετε.

Coat

size-7.jpg
Image source: @streetstyled

Υπάρχουν πάρα πολλοί τρόποι για να προσθέσετε όγκο σε μία εμφάνιση. Ένας από αυτούς είναι και τα μεγέθη, τα υφάσματα ή τα σχήματα. Τα παλτό αποτελούν μία ιδανική ευκαιρία να «παίξετε» με τα παραπάνω και να πειραματιστείτε. Αν θέλετε να κινηθείτε σε ασφαλή μονοπάτια, τα puffer jacket είναι τέλεια επιλογή. Το φουσκωτό και μαλακό τους ύφασμα χαρίζει την «ένταση» που ψάχνεται χωρίς να καταβάλλεται ιδιαίτερη προσπάθεια. Αν θέλετε να ανεβάσετε τον πήχη πιο ψηλά, επενδύστε σε ογκώδη παλτό, με έντονους ώμους με βάτες, μεγάλους τριγωνικούς γιακάδες αλλά και σε εκκεντρικές γραμμές που σας μετατρέπουν σε μία πραγματική fashionista.

Chunky sole boots

size-3.jpg
Image source: @vanessahong

Τα παπούτσια κατέχουν μία πολύ σημαντική θέση στη διαμόρφωση ενός «σωστού» και ενημερωμένου συνόλου. Μία από τις μεγαλύτερες τάσεις τις φετινής σεζόν είναι τα μποτάκια με έντονη και χοντρή σόλα. Είναι μία εναλλακτική για να δώσετε όγκο στο κάτω μέρος του look σας. Το μυστικό για να πετύχετε το αποτέλεσμα που θέλετε είναι τα chunky sole boots να αποτελέσουν τον πρωταγωνιστή. Αυτό μπορείτε να το πετύχετε είτε συνδυάζοντας τα μ’ ένα midi dress για να φαίνονται ολόκληρα ή καλύπτοντας τα αλλά τονίζοντας το μέρος της σόλας.

Oversized bag

size-2.jpg
Image source: @thezoereport


Αν θέλετε να ακολουθείτε τις τάσεις με διακριτικό τρόπο και να νιώθετε ασφάλεια τότε μη διστάσετε να επενδύσετε σε μία oversized bag. Τα it girls μας έχουν χαρίσει κατά διαστήματα φανταστικές εικόνες με τσάντες, οι οποίες κάλυπταν πολύ μεγάλο μέρος της εικόνας τους. Τέτοια μεγέθη θα συναντήσετε τόσο σε totes όσο και σε clutches. Εμείς αγαπάμε να συνδυάζουμε τα υπερμεγέθη σχέδια με έντονες αποχρώσεις με στόχο να κάνουν μεγαλύτερη εντύπωση.