fbpixel

Search icon
Search
Prada Caffè: Το νέο πολυτελές spot στο Harrods άνοιξε χθες τις πόρτες του
DESIGN NEWS

Prada Caffè: Το νέο πολυτελές spot στο Harrods άνοιξε χθες τις πόρτες του

Αποπνέοντας την ιταλική φινέτσα του διαχρονικού Οίκου


Εκλεπτυσμένο ιταλικό μενού, περίτεχνη εσωτερική διαμόρφωση και γοητεία μιας νοσταλγικής εποχής μας υποδέχονται στην καινούργια γαστρονομική διεύθυνση του πολυτελούς Fashion House, Prada. Η δημιουργική του συνεργασία με το μεγαλειώδες πολυκατάστημα της Μεγάλης Βρετανίας οδήγησε στην πρόσφατη δημιουργία του Prada Caffè, το οποίο άνοιξε χθες τις πόρτες του στο παγκόσμιο κοινό. Το Harrods πάντα διακρινόταν για την ιδιαίτερη αδυναμία του στα εξεζητημένα και καινοτόμα αρχιτεκτονικά σχέδια και προβλέπεται ότι η δομή και η αισθητική ταυτότητα του  δεν θα περάσουν απαρατήρητες, ειδικά χάρη παραμυθένιο κουτί από καραμέλα. Το ξεχωριστό χαρακτηριστικό του είναι ότι από τα ρούχα των σερβιτόρων μέχρι τα exclusive πακέτα ζάχαρης, όλα είναι φτιαγμένα με μεράκι και έμφαση στη λεπτομέρεια από το το καταρτισμένο προσωπικό του διαχρονικού label.

Το eclectic mall, δημοσίευσε χθες τις πρώτες φωτογραφίες του caffè, με μια λεζάντα, στην οποία έγραφε, απευθύνοντας τον λόγο σε όλους μας: "Καλώς ήρθατε στο Prada Caffè, όπου ο οίκος μόδας σερβίρει πρωινό, μεσημεριανό γεύμα, δείπνο, μικρές μπουκιές και aperitivo, όλα σε εσωτερικούς χώρους με την υπογραφή Prada για την πιο κομψή γευστική εμπειρία στην πόλη" 

Green paradise 

fhpgjducu2i7anq9nyzd5p-768-80jpg.webp
Image credit: Prada

Η πράσινη είσοδός του κρύβεται με έναν έξυπνο και eclectic τρόπο από μια σειρά από βιτρίνες προϊόντων ομορφιάς του exclusive brand και μας οδηγεί σε ένα επίσης καταπράσινο ενιαίο χώρο, ο οποίο θυμίζει ένα υπερπολυτελές αναψυκτήριο της δεκαετίας του '50. Τα πάντα, από τους τοίχους, τα ταβάνια, τους βελούδινους καναπέδες και τις πολυθρόνες, είναι στο χαρακτηριστικό πράσινο της μέντας και συμπληρώνονται από ένα ασπρόμαυρο καρό δάπεδο που μας ταξιδεύει στην ιστορική Prada boutique στο Corso Vittorio Emanuele II στο Μιλάνο. Στο μπροστινό μέρος, ένας μεγάλος πάγκος φιλοξενεί δεκάδες γλυκίσματα, τα οποία μοιάζουν με πολύτιμους λίθους, ενώ πίσω του υπάρχει ένα display, το οποίο εκτείνεται από το δάπεδο μέχρι την οροφή και καλύπτεται από σοκολάτες και καραμέλες της elegant fashion μάρκας, οι οποίες είναι τοποθετημένες σε σειρές γυάλινων δοχείων.

The special culinary world 

d2ggvkxwnmf4akgtjaokgv-768-80jpg.webp
Image credit: Prada

Το μενού περιλαμβάνει ελαφριά ιταλικά κυρίως πιάτα, όπως μπουράτα με κολοκυθάκια scapece, το οποίο συνοδεύεται από μια σειρά αρωματικών βοτάνων και σπαγγέτι με ντομάτες datterino, stracciatella και βασιλικό, μαζί με timeless dessserts, όπως το κρεμώδες κέικ σοκολάτας η τάρτα φρούτων με βανίλια και μούρα, επικαλυμμένη με το χαρακτηριστικό τρίγωνο της Prada σε λευκή σοκολάτα, το οποίο αποτελεί και το signature dish. Όλα αυτά σερβίρονται σε luxurius πιάτα σε απαλές μπλε αποχρώσεις, διακοσμημένα με το λογότυπο της Prada μαζί με ασημικά του fashion house. Τα chic κρυστάλλινα ποτήρια είναι η κατάλληλη συντροφιά για να απολαύσουμε ένα από τα απεριτίφ με βάση το negroni ή μια μοναδική συλλογή από ιταλικά κρασιά.

Σύντομα το εστιατόριο θα πλαισιωθεί από έναν υπαίθριο πάγκο παγωτού, προσφέροντας στους επισκέπτες μια σειρά από νόστιμα ζελέ και σορμπέ.

Επισκεφθείτε τη gallery για να θαυμάσετε ακόμη περισσότερες φωτογραφίες του υπέροχου caffè. 

Info: Το Prada Caffè θα είναι ανοιχτό στο Harrods από τις 31 Μαρτίου έως τις 7 Ιανουαρίου 2024.

Κεντρική φωτογραφία: Prada