fbpixel

Search icon
Search
Πουκάμισο: Οι fashionable τρόποι για να το φορέσετε τη new season
STYLING TIPS

Πουκάμισο: Οι fashionable τρόποι για να το φορέσετε τη new season

Εντάξτε το διαχρονικό key-item στις εμφανίσεις σας


To φθινόπωρο αποτελεί μία μεταβατική περίοδο, όπου μας δίνεται η ευκαιρία να συνδυάσουμε κομμάτια από δύο εποχές με το απαραίτητο styling. Ένα από αυτά; Φυσικά το πουκάμισο. Ένα fashion item που παραμένει διαχρονικό όσα χρόνια και ας περάσουν, ενώ με τους κατάλληλους συνδυασμούς μπορεί να φορεθεί χειμώνα-καλοκαίρι. Φέτος, οι πιο oversized γραμμές, τα σύγχρονα cut-outs αλλά και οι πιο κλασικές εκδοχές είναι must. 

Παρακάτω, συγκεντρώσαμε τους πιο stylish ways για να φορέσετε το πουκάμισο αυτήν την εποχή!

Φαρδιές γραμμές 

shirt.jpg

Η άνεση και η loose διάθεση που εκπέμπουν τα oversized shirts είναι τα στοιχεία που ξεχωρίζουμε τόσο εμείς όσο και fashion lovers. Έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε ακόμα και του συντρόφου σας για ένα γρήγορο σύνολο. Για να ισορροπήσετε τη γραμμή τους, καλό θα ήταν να το συνδυάσετε μ’ ένα στενό παντελόνι, όπως skinny jeans ή cigarette pants. Για πιο πρωινές εμφανίσεις επιλέξτε ένα ζευγάρι sneakers και για τη βραδινή σας έξοδο, μη διστάσετε να εμπιστευτείτε τα αγαπημένα σας high heels.

The jumper way

shirt1.jpg

Για τις πρώτες πιο κρύες ημέρες φορέστε το πουκάμισό σας και ρίξτε στην πλάτη σας ένα πουλόβερ. Εκτός από τη σύγχρονη αισθητική που θα χαρίσει στο στιλ σας είναι και μία πρακτική επιλογή για τη θερμοκρασία του φθινοπώρου. Κινηθείτε σε classy χρωματικούς συνδυασμούς, όπως είναι το λευκό με το μπλε.

Dress it up!

shirt-qQPjc.png

Επιλέξτε ένα μακρύ πουκάμισο κι επιχειρήστε να το φορέσετε ως φόρεμα. Προσθέστε ένα oversized blazer σε ένα statement colour trend ή print, και φυσικά προσθέστε μία ζώνη στη μέση σας, για να τονίσετε τη σιλουέτα σας. Μία it bag και ένα ζευγάρι mules ή white sneakers θα ολοκληρώσουν το απόλυτα stylish look σας.

Edit: Knit vest

shirt2.jpg

Πλεκτά γιλέκα: Βασισμένα στο preppy, κολεγιακό στιλ έχουν γίνει αναπόσπαστο κομμάτι των εμφανίσεών μας από την προηγούμενη χρονιά. Ένας από τους πιο chic συνδυασμούς που μπορείτε να δημιουργήσετε είναι φυσικά μ’ ένα κλασικό πουκάμισο. Για να κινηθείτε σε minimal tones μπορείτε να το ταιριάξετε με τζιν παντελόνι και να κινηθείτε σε neutral αποχρώσεις. Very trendy!

Winter edition: The roll neck

shirt4.jpg

Tέλος, για τις πιο χειμωνιάτικες μέρες, μην ξεχνάτε ότι δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος από το να φορέσετε το πουκάμισο σας μαζί μ’ ένα ζιβάγκο. Αυτός ο συνδυασμός ταιριάζει με όλα τα κομμάτια της γκαρνταρόμπας σας, από slouchy pants μέχρι υπέροχες mini και midi φούστες. Για πιο casual εμφανίσεις μπορείτε να επιλέξετε αποχρώσεις από την ίδια χρωματική παλέτα, ενώ αν θέλετε να χαρίσετε περισσότερη ένταση μη διστάσετε να «παντρέψετε» δύο statement χρώματα.