fbpixel

Search icon
Search
Πώς βοήθησε η Emily Blunt τον Cillian Murphy στα γυρίσματα του Oppenheimer;
PEOPLE & MOMENTS

Πώς βοήθησε η Emily Blunt τον Cillian Murphy στα γυρίσματα του Oppenheimer;

Η αποκάλυψη του γνωστού ηθοποιού που μας δείχνει πολλά για την σχέση τους


Έχουμε δει διάφορους ηθοποιούς να μη συνεργάζονται με τον πιο ιδανικό τρόπο, στο πλαίσιο των γυρισμάτων των ταινιών τους. Έχουν γίνει πολλές ιστορίες γνωστές, με φόντο κάθε είδους προβληματικές σχέσεις. Υπάρχει -ωστόσο- και η άλλη πλευρά. Υπάρχουν και οι ηθοποιοί που δημιουργούν ισχυρούς δεσμούς και σχέσεις που κρατούν στο χρόνο. Σε αυτή την κατηγορία ανήκουν όπως φαίνεται ο Cillian Murphy και η Emily Blunt, που συνυπήρξαν στο «Oppenheimer» και βίωσαν μοναδικές στιγμές.

Συνεχίστε να διαβάζετε, για να ανακαλύψετε όσα αποκάλυψε ο γνωστός ηθοποιός για τη σχέση τους...

Μία σχέση που θα κρατήσει για καιρό!

Η κίνηση που κάνει τη διαφορά

Κακά τα ψέματα, είναι πολύ σημαντικό για κάθε άνθρωπο να συνεργάζεται με άτομα που έχουν καλή διάθεση και θετική αύρα, μένοντας μακριά από τον αρνητισμό και τα bad vibes. Σε κάθε δουλειά, σε κάθε συνεργασία, το κλίμα που επικρατεί και οι συνθήκες μπορεί να παίξουν καθοριστικό ρόλο με πολλούς, διαφορετικούς τρόπους. Ακόμη και στις μεγαλύτερες παραγωγές του Hollywood, πολλά εξαρτώνται από τις σχέσεις των συντελεστών κι αυτό, ενδεχομένως σε πολλές περιπτώσεις να έχει σημαντικό αντίκτυπο και στο τελικό αποτέλεσμα. Σε αυτό που θα καταλήξει στη μεγάλη οθόνη. Το «Oppenheimer», είναι μία ταινία που έγραψε τη δική της ιστορία και δεν είναι καθόλου τυχαίο το γεγονός ότι ο κόσμος την αγάπησε πολύ και οι κριτικές ήταν σε πολύ μεγάλο βαθμό θετικές γι' αυτήν.

Ίσως ένα από τα μυστικά της επιτυχίας -λοιπόν- να είναι και οι σχέσεις που δημιουργήθηκαν μεταξύ των ηθοποιών και ο Cillian Murphy ήρθε να το επιβεβαιώσει αυτό. Πώς το έκανε; Στο πλαίσιο συνέντευξης που παραχώρησε στους «Los Angeles Times», ο γνωστός ηθοποιός έκανε τη δική του αποκάλυψη, αναφορικά με τα γυρίσματα και την κατάσταση που επικρατούσε στο περιθώριό τους, τονίζοντας πως ο ίδιος στην πορεία της καριέρας του, θέλησε να θέσει μερικούς πολύ συγκεκριμένους όρους, προσπαθώντας να βρει τη δική του ισορροπία σε όλους τους τομείς με φόντο το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Ειδικά στις περιπτώσεις όπου υποδύεται σκληρούς χαρακτήρες, ο Murphy έχει ανάγκη -χωρίς υπερβολή- ένα θετικό κλίμα και προσπαθεί να δημιουργεί ο ίδιος μία χαρούμενη διάθεση στο set. Κάπου εδώ μπαίνει στο... «κάδρο» η Emily Blunt.

Η ξεχωριστή συνύπαρξη 

«Πολλές από τις ταινίες στις οποίες έχω παίξει, είναι αρκετά βαριές και τα γυρίσματα έγιναν σε σκοτεινά, προκλητικά μέρη. Πρέπει να είσαι χαλαρός για να το κάνεις αυτό, για να ανταπεξέλθεις», ανέφερε μεταξύ άλλων στη συνέντευξή του ο γνωστός ηθοποιός, που πρόσθεσε πως ο ίδιος έχει ανάγκη να αισθάνεται άνετα κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων, προκειμένου να βυθιστεί πραγματικά στους «σκοτεινούς» ρόλους του. Και στην περίπτωση του «Oppenheimer» λοιπόν, η λογική του ήταν ακριβώς αυτή και το πρόσωπο που βρέθηκε κοντά του και τον βοήθησε να απολαύσει όσο ποτέ άλλοτε τα γυρίσματα, ήταν η Emily Blunt. 

«Είναι ένα από τα πιο αστεία άτομα που έχω γνωρίσει, πραγματικά», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Murphy. Οι δυο τους συνυπήρξαν για ένα αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα στα γυρίσματα της ταινίας και step by step ανέπτυξαν έναν πολύ ιδιαίτερο, έναν ξεχωριστό δικό τους κώδικα επικοινωνίας, που τους βοηθούσε σε όλα τα επίπεδα. Η Blunt, εξελίχθηκε στον άνθρωπο που τον ηρεμούσε, που έκανε αστεία, αλλά ήξερε να διαχειριστεί ακόμη και τις πιο απαιτητικές καταστάσεις κι αυτός από τη δική του μεριά, ήταν πάντα εκεί για να την ακούσει και να σταθεί στο πλευρό της. «Το να είσαι μέρος μιας ταινίας, την οποία πήγαν να παρακολουθήσουν στο cinema πολλοί άνθρωποι είναι ξεχωριστό. Γίνεσαι κομμάτι μιας μεγάλης στιγμής για τον κινηματογράφο. Ήταν απλά υπέροχο. Δεν ξέρω αν θα το ξαναδούμε ποτέ, αλλά θα ήθελα να το ελπίζω», πρόσθεσε σε άλλο κομμάτι της συνέντευξής του ο γνωστός ηθοποιός, αναφερόμενος -προφανώς- στο γεγονός ότι το «Oppenheimer» και η «Barbie» έκαναν πρεμιέρα στους κινηματογράφους το ίδιο Σαββατοκύριακο τον περασμένο Ιούλιο και παγκοσμίως, επικράτησε ένας απίστευτος πανικός και για τις δύο ταινίες. Ήταν μία σπουδαία στιγμή για όλους τους συντελεστές, ήταν μία σημαντική στιγμή και για τον ίδιο, καθώς βρέθηκε για ένα αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα στο επίκεντρο και έγινε αποδέκτης πολλών θετικών κριτικών, με τον κόσμο να στέκεται -για μία ακόμη φορά- στο ταλέντο του και στη μοναδική του ερμηνευτική ικανότητα.

Υπάρχουν οι απλοί συνεργάτες και υπάρχουν κι αυτοί που θέλουν να απολαμβάνουν την κάθε στιγμή, το κάθε λεπτό, ακόμη κι όταν κάνουν τη δουλειά τους, οποιαδήποτε κι αν είναι αυτή. Σε μία εποχή όπου λέγονται και γράφονται πολλά για όσα συμβαίνουν και την κατάσταση που επικρατεί στον κόσμο του θεάματος, ο Cillian Murphy και η Emily Blunt έρχονται να μας υπενθυμίσουν πως όλα μπορεί να γίνουν πολύ πιο όμορφα και απλά, αν προσπαθήσουν γι' αυτό όλες οι πλευρές...