fbpixel

Search icon
Search
MAGAZINE

Πώς να υιοθετήσετε το χρώμα της χρονιάς, σύμφωνα με την Pantone, στο lifestyle σας

Το Peach Fuzz γίνεται η επιτομή της κομψότητας, χαρίζοντας αέρα αυτοπεποίθησης στη σύγχρονη γυναίκα


Πώς να υιοθετήσετε το χρώμα της χρονιάς, σύμφωνα με την Pantone, στο lifestyle σας

Το Peach Fuzz, η επιλογή της Pantone για «Χρώμα της Xρονιάς 2024», ανοίγει νέους δημιουργικούς ορίζοντες σε όλους τους τομείς της γυναικείας κουλτούρας, προσφέροντας μια δροσερή, φωτεινή αίσθηση, που εκπέμπει ζεστασιά και αισιοδοξία. Πέρα από μια τάση, αποτελεί πηγή έμπνευσης για μια πληθώρα εκφράσεων - από τη μόδα και το στιλ μέχρι την ομορφιά και το interior design. «Καθώς κάναμε την επιλογή μας για το 2024, θυμηθήκαμε ότι σημαντικότερο στη ζωή είναι να έχουμε την καλή υγεία, την αντοχή και τη δύναμη να την απολαμβάνουμε. Το χρώμα που θα διαλέγαμε θέλαμε να εκφράζει την επιθυμία μας να είμαστε κοντά σε αυτούς που αγαπάμε, αλλά και τη χαρά που οι ίδιοι παίρνουμε, όταν επιτρέπουμε στον εαυτό μας να συντονιστεί με αυτό που είναι και απλώς να απολαμβάνει την κάθε στιγμή. Επίσης, έπρεπε να είναι ένα χρώμα ζεστό και φιλόξενο, που μεταφέρει ένα μήνυμα ενσυναίσθησης, ένα μήνυμα που θα φέρνει κοντά τους ανθρώπους», εξήγησε η Laurie Pressman, Vice President του Pantone Color Institute.

A Captivating Hue

missoni-wss24-0071-scaled.jpg


Αυτή η θερμή απόχρωση του βελούδινου ροδακινί, η οποία ισορροπεί εντέχνως ανάμεσα στους τόνους του ροζ και του πορτοκαλί, αποτελεί την επιτομή της αίσθησης της ζεστασιάς, όπως περιγράφεται από την Pantone - μια επιλογή που μας «αγκαλιάζει» με τη φιλόξενη αύρα της. Κορυφαία brands από τον κόσμο της μόδας την έχουν ήδη εκθειάσει στις συλλογές τους για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2024. Συγκεκριμένα, οι σχεδιαστές, αντλώντας έμπνευση από τη φρεσκάδα του Peach Fuzz, το όρισαν ως πρωταγωνιστή σε κομμάτια που αποπνέουν θηλυκότητα και αυτοπεποίθηση, όπως είδαμε στα shows των Alaïa, Balmain, Missoni, Jil Sander. Για τη μόδα, φέτος, το χρώμα αυτό, που θυμίζει το απαλό άγγιγμα του πρωινού ήλιου, επιλέγεται κυρίως στις πιο παστέλ εκδοχές του, για μια cool και κομψή εμφάνιση.

Peachy Beauty

carmel-greer-house-2-1574709879.jpg


Την ίδια στιγμή, ο κόσμος της ομορφιάς επηρεάζεται κι αυτός από τη χρωματική αυτή επιλογή, φέρνοντας τη φρεσκάδα και τη λάμψη της σε κραγιόν και blushes, τα οποία δημιουργούν looks που αναδεικνύουν τη φυσική ομορφιά. Τέλος, το χρώμα του 2024 θα το δούμε να κυριαρχεί παντού και στο interior design και να γίνεται πηγή ηρεμίας και ζεστασιάς, δημιουργώντας χώρους που προσφέρουν αίσθηση ευφορίας.

True Inspo

pantone-coy2024-wallpaper-download-peachfuzzhero-1536x864.jpg


Το Peach Fuzz, τελικά, είναι κάτι παραπάνω από ένα ακόμα χρώμα στην πλούσια παλέτα της Pantone. Αντικατοπτρίζει μια νέα εποχή για έναν κόσμο γεμάτο φωτεινότητα και αυτοπεποίθηση. Αποτελεί δήλωση στιλ και αντανάκλαση χαράς. Διαθέτει τη δική του ξεχωριστή ζωντάνια, που μας έχει μαγνητίσει!

1

Φόρεμα της Resort ’24 συλλογής Zimmermann, Grigio

2

Δαχτυλίδι σε ροζ χρυσό 18Κ με ροζ quartz και διαμάντια Lito, Link

3

Καστόρινο ballet flat της Chloé, Kalogirou

4

Eau de parfum Bitter Peach της Tom Ford, Attica - The Department Store

5

Βάζο της σειράς Tutenvase της Rosenthal, Παρουσίαση

6

Blush 02 Tender Apricot της Gucci Beauty, www.atticabeauty.gr

7

Πολυθρόνα Back Wing της Cassina σε σχέδιο της Patricia Urquiola, Deloudis

8

Λεύκωμα Marrakech Flair από τις εκδόσεις Assouline

ΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ GLOW ΣΤΟ ΤΕΥΧΟΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2024