fbpixel

Search icon
Search
Πώς να στολίσετε το πιο chic Χριστουγεννιάτικο δέντρο αυτήν τη χρονιά
INTERIORS

Πώς να στολίσετε το πιο chic Χριστουγεννιάτικο δέντρο αυτήν τη χρονιά

Tα decor tips που χρειάζεστε φέτος


Μπήκαμε επιτέλους κι επίσημα στον πιο γιορτινό και αγαπημένο μήνα του χειμώνα. Ο Δεκέμβριος είναι εδώ και μαζί με αυτόν έρχονται τα χιλιάδες λαμπιόνια, στολίδια, μολυβένιοι στρατιώτες, θεσπέσιες μυρωδιές, το κρύο, το τζάκι... και η λίστα μπορεί να συνεχίζεται αιώνια. Παρόλα αυτά, ένα πράγμα μένει σταθερό κάθε τέτοια εποχή: το Χριστουγεννιάτικο δέντρο. Αν λοιπόν, σκέφτεστε πως το δικό σας design θα κλέψει τις εντυπώσεις φέτος, τότε θα σας προτείναμε να στραφείτε στις πιο chic επιλογές. Γι' αυτό κι εμείς παρακάτω, σας αποκαλύπτουμε τα must-know tips για να δημιουργήσετε το πιο stylish & elegant Christmas tree! 

First things first: Το ίδιο το δέντρο

tree.jpg

Θα πρέπει φυσικά να ξεκινήσετε από τα θεμέλια. Είτε επιλέξετε ένα αληθινό δέντρο είτε μια τεχνητή έκδοση, τα χιονισμένα δέντρα σίγουρα συνεχίζουν να είναι στη μόδα. Ακόμη μια επιλογή, στην οποία μπορείτε να δείξετε εμπιστοσύνη είναι το αιώνια δημοφιλές King Noble Fir, σε στιλ Charlie Brown.

Check: Γιρλάντες

girlantes.jpg

Ναι, προχωρήστε χωρίς φόβο αλλά με πάθος. Οι περισσότεροι διακοσμητές πλέον παρατηρούν μια αύξηση του ενδιαφέροντος για τις γιρλάντες από χάντρες, που απλώς κρέμονται πάνω από τα κλαδιά των δέντρων. Λαμπερές, πιο minimal ή και λίγο μποέμικες, μπορούν να προσθέσουν ένα απροσδόκητο touch σε μια συνηθισμένη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση.

Feathers, feathers, feathers

feathers.jpg

Από τη μόδα μέχρι τη διακόσμηση, τα φτερά έχουν επιστρέψει δυναμικά. Γιατί να μην τα προτιμήσουμε και στη χριστουγεννιάτικη διακόσμησή μας; Οι περισσότεροι deco experts τα προτιμούν στις άκρες των κλαδιών των δέντρων, στις πιο λεπτές εκδοχές τους, προσδίδοντας μια πινελιά χλιδής και αίγλης από το παρελθόν. Δημιουργούν ένα πιο φουντωτό, χνουδωτό look στο δέντρο και προσθέτουν μεγαλύτερη διάσταση στην εικόνα.

Go big or Go home 

go-big.jpg

Και πάλι, όπως και στον κόσμο της μόδας, η εορταστική περίοδος απαιτεί την υιοθέτηση οτιδήποτε μεγάλου και τολμηρού. Τα υπερμεγέθη στολίδια είναι μία από τις μεγαλύτερες τάσεις της φετινής χρονιάς. Σκεφτείτε το ως τον παραλληλισμό με το dopamine dressing: μετά από δύο χρόνια πιο «περιορισμένων» γιορτών, πλέον είμαστε έτοιμοι να υπερβάλλουμε με την αισθητική, είτε αυτό γίνεται με μια επιπλέον δόση λάμψης, είτε με μια σειρά από διάφορες πούλιες, είτε με ένα σύνολο από ιδιαίτερα μεγάλα στολίδια που προκαλούν χαρά!

All time classic 

all-time-classic-tree.jpg

Ενώ οι έντονες και φωτεινές αποχρώσεις είναι δημοφιλείς φέτος, υπάρχει επίσης μια λαχτάρα για απλότητα και homie στιλ. Οι χρωματικοί συνδυασμοί φαίνεται να είναι πιο φυσικοί αυτήn τη σεζόν και κατά συνέπειαν παραδοσιακοί. Ωστόσο, η επιλογή ενός πιο natural look δεν σημαίνει ότι πρέπει να απαρνηθείτε την εορταστικό ατμόσφαιρα: επιλέξτε γήινες, σκούρες αποχρώσεις του πράσινου του δάσους και του κόκκινου για μια γειωμένη, τονικά συνεκτική παλέτα!