fbpixel

Search icon
Search
Πώς να δημιουργήσετε το απόλυτο electric σκηνικό στην κατοικία σας γι' αυτήν την εποχή
INTERIORS

Πώς να δημιουργήσετε το απόλυτο electric σκηνικό στην κατοικία σας γι' αυτήν την εποχή

Χαρίζοντας χρώμα και «ζωή» σε κάθε σημείο


Ο Απρίλιος έχει ξεκινήσει για τα καλά και βρισκόμαστε στην «καρδιά» της άνοιξης, με όλα γύρα μας να μοιάζουν πιο φωτεινά κι αισιόδοξα. Ωστόσο, συνεχίζουμε να μένουμε στο σπίτι, γεγονός που μάς κάνει να θέλουμε να του αλλάξουμε μορφή, μιας και η νέα εποχή έχει μπει και μάς καλεί να την εξερευνήσουμε. Πέρα από τα έντονα χρώματα και τις joyful γραμμές, υπάρχουν πολλά ακόμα που πρέπει να προσέξετε κατά τη διαδικασία ενός mini makeover στους προσωπικούς σας χώρους γι' αυτήν την εποχή.

Παρακάτω, όλα όσα αξίζει να λάβετε υπόψη σας με σκοπό να δημιουργήσετε ένα electric, ultra ανοιξιάτικο σκηνικό στην κατοικία σας!

Βρείτε τα κατάλληλα χρώματα

2-bgoP0.jpg

Καλό είναι σε αρχικό στάδιο να καταλήξετε ποια θα είναι τα χρώματα που θα πάρουν τη θέση τους στον χώρο σας. Είναι σημαντικό να εστιάσετε σε μια παλέτα pop χρωμάτων, έτσι ώστε να εξασφαλίσετε το ιδανικό electric αποτέλεσμα. Ανάλογα με το προσωπικό σας γούστο, λοιπόν, πείτε «ναι» στο έντονο μπλε, στο πράσινο ή ακόμα και σε πιο funky επιλογές, όπως το κίτρινο και το πορτοκαλί.

Κάντε layering με διαφορετικούς τόνους

3.jpeg

Ο συνδυασμός χρωμάτων είναι ίσως το «κλειδί» για να πετύχετε το τέλειο αποτέλεσμα. Τολμήστε να ταιριάξετε πολλές pop αποχρώσεις μεταξύ τους, έχοντας πάντα στο μυαλό σας πως πρέπει να ανήκουν σε μια παρόμοια παλέτα χρωμάτων. Συνδυάστε, για παράδειγμα, το μπλε με το πράσινο, το ροζ με το κόκκινο και το κίτρινο με το πορτοκαλί. Θα δείτε πως ο χώρος σας θα πάρει απίστευτα happy χαρακτήρα!

Πείτε «ναι» στο mix μεταξύ vintage & σύγχρονου design

6-KBJiN.jpg

Τι θα λέγατε να συνδυάσετε vintage στοιχεία με κάποια πιο σύγχρονα; Τα τελευταία χρόνια, υπάρχει μια στροφή προς τα παλιά αντικείμενα, επαναφέροντας κατά κάποιον τρόπο την αίγλη περασμένων δεκαετιών, όπως του '70 και του '80 -τότε που τα έντονα χρώματα πρωταγωνιστούσαν. Προσθέστε στον χώρο σας αντίκες και παλιά διακοσμητικά στις επιφάνειες και κάντε level up τοποθετώντας pop of color πινελιές, όπως έναν bold καναπέ, μερικά κάδρα στους τοίχους ή ακόμα κι ένα εντυπωσιακό χαλί.

Στρέψτε το ενδιαφέρον σας στην pop art

1-2Hssz.jpg

H pop art είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με τα φωτεινά χρώματα και τη funky αισθητική. Δεν πρέπει, λοιπόν, να λείπουν από το σπίτι σας, ενισχύοντας το όλο theme και κάνοντας του χώρους σας σαν να βγήκαν κατευθείαν από κάποιο μουσείο μοντέρνας τέχνης. Το πιο απλό που μπορείτε να κάνετε είναι να κρεμάσετε πίνακες στους τοίχους, δημιουργώντας ένα υπέροχο και γεμάτο χρώματα gallery wall.

Μην ξεχάσετε τα ολάνθιστα λουλούδια

2-yxYQ6.jpg
Image source: Driven by Decor

Σαφώς και από ένα τόσο ανοιξιάτικο κι ευδιάθετο σκηνικό δε θα μπορούσαν να λείπουν τα μοσχοβολιστά άνθη. Γεμίστε κάθε γωνία της κατοικίας σας με τα πιο αγαπημένα σας, δίνοντας έτσι σε χρόνο dt μια αίσθηση φρεσκάδας και μια δόση χρώματος. Κάντε το κυρίως για τη διάθεσή σας, η οποία με αυτήν την προσθήκη θα ανέβει στα ύψη!