fbpixel

Search icon
Search
Popcorn shirt: Μία από τις πιο αμφιλεγόμενες τάσεις των '90s που επιστρέφει
STYLING TIPS

Popcorn shirt: Μία από τις πιο αμφιλεγόμενες τάσεις των '90s που επιστρέφει

Και δεν πρέπει να λείπει από τις στιλιστικές μας επιλογές


Ο χώρος της μόδας εδώ και πολλά χρόνια ακολουθεί μία κυκλική πορεία. Με λίγα λόγια, οι τάσεις έρχονται, φεύγουν και ξαναεπιστρέφουν με ταχύτατους ρυθμούς. Τα τελευταία χρόνια η ανάγκη της για διαχρονικότητα και για την καταπολέμηση του fast fashion έχει οδηγήσει στην πιο έντονη παρουσία αυτού του γεγονότος. Ούτως ή αλλιώς το vintage style αποτελεί μία κατηγορία από μόνο του, την οποία πολλές fashionistas δεν μπορούν να αποχωριστούν.

Τάσεις και κομμάτια των δεκαετιών ‘90s & ‘00s έχουν κάνει δυναμικό come back τον τελευταίο καιρό με όλες τις fashion lovers να δείχνουν ιδιαίτερη αγάπη και προτίμηση σε αυτές. Ένα διάσημο trend εκείνης της εποχής ήταν τα popcorn shirts. Αυτά τα fun tops φαίνεται ότι ήρθαν για να μείνουν και ότι θα μας απασχολήσουν πολύ τις επόμενες σεζόν. Η ανάγλυφη υφή τους, η οποία θυμίζει τα αγαπημένα pop corn τους, έχει «χαρίσει» και τις ονομασίες bubble shirt ή scrunchie shirt. Η γραμμή τους είναι στενή και πολλές φορές θα πιστέψετε ότι δε χωράτε. Παρόλα αυτά είναι κατασκευασμένα για όλα τα μεγέθη. Θα τα συναντήσετε σε όλες τις αποχρώσεις από μονοχρωμίες μέχρι έντονα prints όπως το tie dye.

Συνεχίστε να διαβάζετε παρακάτω και ανακαλύψτε stylish συνδυασμούς που θα σας βοηθήσουν να εντάξετε αυτήν την πολλά υποσχόμενη τάση στα καθημερινά σας σύνολα.

Denin pants

pop-corn-shirt-2.jpg
Image source: @reignayanna.depop


Δεν υπάρχει κομμάτι που να μην ταιριάζει με το καθημερινό τζιν παντελόνι μας. Το ίδιο λοιπόν συμβαίνει και με τα popcorn shirts. Είναι ο πιο απλός κι εύκολος τρόπος για να τα φορέσετε. Επιλέξτε μία μπλούζα σε έντονη απόχρωση όπως είναι το κόκκινο μαζί μ’ ένα τζιν σε λίγο πιο «ξεβαμμένη». Ολοκληρώστε την εμφάνισή σας με flat sandals και χρυσά κοσμήματα.

Shorts

popcorn-7.jpg
Image source: @threadstodisco

Για μία από τις καλοκαιρινές τους εκδοχές έχετε τη δυνατότητα να το ταιριάξετε με τα shorts σας. Μπορείτε να το διαλέξετε τόσο για τα beach looks μαζί με τζιν επιλογές όσο και με βερμούδες για τα λίγο πιο city looks. Εάν θέλετε να υπάρχει «ηρεμία» στην εικόνα σας δεν έχετε παρά να επιλέξετε τις πιο απαλές και pastel αποχρώσεις τους όπως είναι το μπεζ ή το άσπρο.

Cargo

pop-corn-shirt-6.jpg
Image source: @tinamora.nyc

Εάν θέλετε να δημιουργήσετε λίγο διαφορετικές εμφανίσεις με πιο casual αισθητική, ιδανικός συνδυασμός είναι με ένα cargo pant. Προτιμήστε ένα παντελόνι σε χακί αποχρώσεις μαζί με μία pop corn μπλούζα σε φωτεινούς τόνους. Για να κάνετε την εμφάνισή σας πιο it και καλοκαιρινή προσθέστε αξεσουάρ σε έντονα χρώματα, όπως μία τσάντα ή ένα φουλάρι. Όσον αφορά τα υποδήματα, τα chunky sandals θα μοιάζουν υπέροχα.

Formal

orn-shirt-4.jpg
Image source: @vintagestories.boutique

Αυτό το κομμάτι μπορεί να σας συντροφεύσει και σε λίγο πιο επίσημες εμφανίσεις. Για να χαρίσετε αυτήν την formal αισθητική προτιμήστε ένα σχέδιο, το οποίο θα κρύβει μέσα του μικρές και διακριτικές glam details. Συνδυάστε το με ένα ψηλόμεσο υφασμάτινο παντελόνι ή ακόμα και μ’ ένα loose pant για να τονίσετε τη μέση σας και να δημιουργήσετε μία υπέροχη σιλουέτα. Ολοκληρώστε με high heels sandals ή mules ακόμα και στις αποχρώσεις της μπλούζας για το απόλυτο muchy muchy.

Prints

pop-corn-shirt-1.jpg
Image source: @dressed.by.danielle

Πολύ συχνά θα το συναντήσετε και σε διάφορα και fashionable prints. Εμείς σας προτείνουμε να μη διστάσετε να επενδύσετε σε αυτήν την εκδοχή. Μπορείτε να κινηθείτε σε floral patterns ή και σε tie dye, τα οποία είναι από τις πιο μεγάλες τάσεις του καλοκαιριού. Για τον πιο ασφαλή συνδυασμό και για την αποφυγή τυχόν λαθών «παντρέψτε» τα μ’ ένα λευκό παντελόνι. Θα κερδίσει το ενδιαφέρον όλων χωρίς αμφιβολία.