fbpixel

Search icon
Search
Πολυτέλεια στη διατροφή των κατοικίδιων: Μάθετε τα πάντα
MAGAZINE

Πολυτέλεια στη διατροφή των κατοικίδιων: Μάθετε τα πάντα

Συνομιλώντας με τον Αλέξανδρο Τριανταφύλλου, τον Γενικό Διευθυντή της εταιρίας Α. & Δ. Τριανταφύλλου - Josera Hellas Α.Ε., η οποία παρέχει τις πιο υψηλής ποιότητας τροφές για κατοικίδια ζώα


Με τις ισχυρές παρακαταθήκες του στη Βιοζωκάτ, συνεχίζοντας μία παράδοση τεσσάρων γενεών της οικογένειάς του στον κλάδο των ζωοτροφών, ο Αλέξανδρος Τριανταφύλλου χαράζει μια επιτυχημένη πορεία ως Γενικός Διευθυντής της εταιρίας Α. & Δ. Τριανταφύλλου - Josera Hellas Α.Ε., η οποία παρέχει στα κανάλια των pet shops και των κτηνιατρείων τις πιο υψηλής ποιότητας τροφές για κατοικίδια ζώα.

Ένας τομέας στον οποίο ως οικογένεια κατέχετε δικαίως την πρωτιά. Για ποιους λόγους αποφασίσατε να προχωρήσετε στις τροφές για κατοικίδια, επιλέγοντας την Josera;

Η επιλογή έγινε πριν από 30 χρόνια, γιατί η εταιρία έχει μεγάλη παράδοση στον χώρο των ποιοτικών τροφών για κατοικίδια - ένας από τους ηγέτες στη γερμανική αγορά. Προσφέρει προϊόντα υψηλών προδιαγραφών, τα οποία παράγονται με βιώσιμες περιβαλλοντολογικές πρακτικές. Η ιστορία της ξεκινάει 80 χρόνια πριν και συνεχίζεται μέχρι σήμερα με τη λειτουργία τεσσάρων πλέον εργοστασίων και εξαγωγές σε περισσότερες από 70 χώρες.

Κάθε υπεύθυνος ιδιοκτήτης ενδιαφέρεται για τη σωστή διατροφή του pet του. Ποια θρεπτικά συστατικά περιέχουν οι σειρές της;

Η Josera δημιουργεί συνταγές χωρίς τεχνητές χρωστικές, συντηρητικά ή γενετικά τροποποιημένα συστατικά. Η ασφάλεια και η σιγουριά των προϊόντων της αποτυπώνεται και στο γεγονός πως όλες οι σειρές της είναι gluten free και με κρέας κατάλληλο για ανθρώπινη κατανάλωση. 

314738562-654315346094412-9140214256078385050-n.jpg

Θα λέγατε ότι ισχύει και στους σκύλους και στις γάτες η γνωστή ρήση «είμαστε ό,τι τρώμε»;

Φυσικά και ισχύει! Μπορούμε να το διαπιστώσουμε πολύ εύκολα μόνοι μας, παρατηρώντας το τρίχωμα ή τα δόντια τους. Με τις τροφές αυτές εξασφαλίζεται σωστή ανάπτυξη του σκελετού και του βάρους, καλή πέψη και λειτουργία των νεφρών. Αν διαβάσετε κάθε συσκευασία, θα διαπιστώσετε πως η περιεκτικότητα σε βασικές βιταμίνες, όπως η Ε, είναι πολύ υψηλή σε σχέση με τις περισσότερες τροφές της αγοράς.

Ως εκ τούτου, ποια θεωρείται τελικά η καλύτερη διατροφή που μπορούμε να επιλέξουμε για το κατοικίδιό μας;

Πάντα συστήνεται να γίνεται η επιλογή ανάλογα με την ηλικία, το επίπεδο δραστηριότητας και το βάρος του ζώου. Προτείνουμε μόνον αφού πρώτα μελετήσουμε τις ειδικές ανάγκες και το ιατρικό παρελθόν του. Υπάρχουν τροφές, όπως η Sensi Adult για σκύλους, που περιέχει ψύλλιο, και η Sensicat για τις γάτες, που μπορούν να δράσουν αποτελεσματικά στην υγεία του ζώου. Πρόσφατο παράδειγμα και η συνεργασία μας με το καταφύγιο “A little Shelter” της Κατρίνας Τσάνταλη και το “Athens Happy House” του Νεκτάριου, όπου σώσαμε κυριολεκτικά πολύ δύσκολες περιπτώσεις κακοποιημένων και άρρωστων ζώων με αυτές τις τροφές.

Στο range των προϊόντων σας, συναντάμε και μία super premium συλλογή τροφών για σκύλους και γάτες. Tι την κάνει να ξεχωρίζει; 

Η υψηλή περιεκτικότητα σε επιλεγμένες πηγές πρωτεϊνών και υδατανθράκων, οι οποίες προσφέρουν άριστη υγεία και ευζωία στα κατοικίδια.

Πού μπορεί να αναζητήσει κανείς τις τροφές Josera; 

Σε επιλεγμένα καταστήματα ανά την Ελλάδα και προσφάτως, λόγω της νέας σειράς κλινικής δίαιτας και στο κανάλι των κτηνιατρείων. Ακόμη, μία νέα στρατηγική συνεργασία που ξεκινήσαμε αφορά σε κάποιες αλυσίδες super market με κωδικολόγιο premium προϊόντων.

Info: adpet.gr, Facebook: @josera.hellas, Instagram: @josera_petfood_gr

ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ GLOW ΣΤΟ ΤΕΥΧΟΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2023