fbpixel

Search icon
Search
Ποιοι είναι οι 100 πιο επιδραστικοί άνθρωποι στον κόσμο για το 2021 σύμφωνα με το Time;
PEOPLE & MOMENTS

Ποιοι είναι οι 100 πιο επιδραστικοί άνθρωποι στον κόσμο για το 2021 σύμφωνα με το Time;

Ανάμεσα σε αυτούς βρίσκονται η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry, αλλά και η Scarlett Johansson


Η λίστα του περιοδικού Time με τους πιο επιδραστικούς ανθρώπους της χρονιάς ήρθε στη δημοσιότητα, με επιλογές που ήδη έχουν συζητηθεί -άλλες από αυτές τις περιμέναμε και άλλες όχι. Το μόνο σίγουρα είναι πως δεν είναι λίγοι οι celebrities που φιγουράρουν σε αυτήν τη λίστα και αξίζει δικαιωματικά τη θέση τους, λόγω της τεράστιας επιτυχίας και αναγνωρισιμότητάς τους τους μήνες που διανύουμε.

Ας δούμε μερικές από τις προσωπικότητες που βρίσκονται αυτήν τη στιγμή on top, εξετάζοντας την τόσο επιδραστική πορεία τους για φέτος!

Μέσα σε αυτήν τη λίστα βρίσκονται άνθρωποι από τους περισσότερους χώρους, οι οποίοι χάραξαν όλο αυτό το διάστημα και συνεχίζουν δυναμικά. H Dolly Parton βρέθηκε στην κατηγορία των icons, χάρη στην προσφορά της στην καταπολέμηση της πανδημίας. Ας μην ξεχνάμε πως προσέφερε 1 εκατομμύριο δολάρια στις έρευνες της Moderna για το εμβόλιο.

«Υπάρχει η θεωρία που υποστηρίζει ότι δε θα έπρεπε να συναντάς τους ήρωές σου, όμως εύχομαι να είχαν όλοι την ευκαιρία να γνωρίσουν την Dolly Parton, επειδή είναι ακόμη καλύτερη και από το πιο λαμπερό όνειρο», έγραψε για εκείνη η Miley Cyrus.

shutterstock-512116381.jpg
Dolly Parton


Όσον αφορά στη νέα γενιά καλλιτεχνών, η Billie Eilish -όπως περιμέναμε- βρίσκεται ανάμεσα στους 100, μιας και αυτή η χρονιά τη βρίσκει πιο δημιουργική από ποτέ, ενώ με απόλυτη σιγουριά μπορούμε να πούμε πως μας αρέσει πολύ που πειραματίζεται με το στιλ της, διατηρώντας το δικό της προσωπικό στιλ.

Mάλιστα, πρέπει να αναφέρουμε πως και η Britney Spears βρίσκεται και αυτή στη λίστα, δεδομένου ότι διανύουμε μια χρονιά που η ίδια βρίσκεται στο επίκεντρο. Η Paris Hilton επιμελήθηκε το άρθρο που την αφορούσε, τονίζοντας πως «είναι η επιτομή της χαράς και μοιράζεται το φως της πανέμορφης καρδιάς της, παντοτινή superstar. Οπότε, στεκόμαστε στο πλευρό της καθώς μετατρέπει τον πόνο της σε σκοπό, το πνεύμα της είναι πιο δυνατό από ποτέ».

billie-eilish-met-gala.jpg
Billie Eilish


Φυσικά και δε θα μπορούσαμε να αναφέρουμε ένα από τα πιο επιδραστικά couples, τη Meghan Markle με τον πρίγκιπα Harry. Κέρδισαν επάξια τη θέση τους, ειδικά μετά τη συνέντευξη που έδωσαν στην Oprah. «Σε έναν κόσμο που όλοι έχουν άποψη για ανθρώπους που δεν γνωρίζουν, ο Δούκας και η Δούκισσα δείχνουν συμπόνοια για ανθρώπους που δε γνωρίζουν. Δεν έχουν απλώς γνώμη. Βοηθούν τον αγώνα», έγραψε ο José Andrés για το ζευγάρι που τάραξε τη βρετανική μοναρχία.

241994706-4183652025080633-6067723895487769542-n.jpg
Meghan Markle & πρίγκιπας Harry


Να πούμε στο σημείο αυτό, πως το διάσημο περιοδικό κυκλοφόρησε τεύχη με επτά διαφορετικά εξώφυλλα, στα οποία πρωταγωνιστούν τόσο ο Harry και η Meghan όσο και η Kate Winslet, η Billie Eilish, η γενική διευθύντρια του Παγκόσμιου Οργανισμού Εμπορίου Ngozi Okonjo-Iweala, ο CEO της NVIDIA Jensen Huang, η συγγραφέας Cathy Park Hong και η Αμερικανίδα αθλήτρια Simone Biles.

Ξεχωριστοί στον δικό τους χώρο, δε θα μπορούσαν να απουσιάζουν από τους top 100 η Naomi Osaka που θριαμβεύει στον χώρο του τένις αλλά και κάνει τα πρώτα της βήματα στη μόδα, ο Elon Musk -CEO της Tesla Motors-, η Scarlett Johansson που εδώ και δεκαετίες λάμπει στη μικρή και μεγάλη οθόνη, η Kamala Harris που χαράσσει τον δικό της δρόμο στην πολιτική δίπλα στον Joe Biden και ο CEO της Apple, Tim Cook.

03osaka-queens-mediumsquareat3x.jpg
Naomi Osaka


Δείτε αναλυτικά όλη τη λίστα με τους top 100 του Time εδώ.