fbpixel

Search icon
Search
EDITORS' CHOICE

Ποιες νότες χειμερινών αρωμάτων επιλέγουμε αυτήν την εποχή

Προσεκτικά επιλεγμένες και απόλυτα matchy προτάσεις


Ποιες νότες χειμερινών αρωμάτων επιλέγουμε αυτήν την εποχή

Είστε πιστοί στο ίδιο άρωμα εδώ και χρόνια; Αν ναι, τότε μάλλον δεν ανήκετε στους ανθρώπους που πειραματίζονται με τις μυρωδιές καθώς οι εποχές αλλάζουν. Γι' αυτόν τον λόγο είμαστε εμείς εδώ για να σας δείξουμε όλα όσα μπορείτε να αλλάξετε, τους τρόπους για να «παίξετε» και για να σας δώσουμε μερικούς λόγους που τα εποχικά αρώματα είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε. Μάθετε τον τρόπο και αποκτήστε ένα εκπληκτικό αποτέλεσμα κάθε σεζόν!

Γιατί να αλλάξετε το άρωμά σας ανάλογα με την εποχή

11-FyBJ3.jpg

Είτε χιονίζει, είτε οι ακτίνες του ήλιου σας χτυπούν στο πρόσωπο, ένα είναι σίγουρο: δεν φεύγετε ποτέ από το σπίτι χωρίς άρωμα! Όταν επιλέγετε μια μυρωδιά εστιάζετε στην προσωπικότητά σας, στις προτιμήσεις σας και στην ηλικία σας. Σε αντίθεση με τη δημοφιλή πεποίθηση, αυτά δεν είναι τα μόνα πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη καθώς κάνετε τις δικές σας αγορές.

Αν και είναι αλήθεια ότι το άρωμά μας πρέπει να αντικατοπτρίζει αυτό που πραγματικά είστε, θα πρέπει επίσης να αποκαλύπτει το mood σας ανά πάσα στιγμή. Τα συναισθήματά αλλάζουν ανάλογα με τον καιρό. Έτσι, δεν είναι περίεργο που πρέπει να επιλέξετε μια νέα μυρωδιά καθώς αλλάζουν οι εποχές. Αφήστε τα συναισθήματά σας να σας καθοδηγήσουν και να αποκαλύψουν ποιοι πραγματικά είστε. 

Ποιες νότες είναι ιδανικές για τον χειμώνα

Αυτή τη σεζόν, όλα έχουν να κάνουν με τα πιο «γκουρμέ» αρώματα. Είναι αδύνατον να μιλήσουμε για χειμώνα χωρίς να αναφέρουμε χριστουγεννιάτικες αγορές γεμάτες με παραδοσιακά περίπτερα που προσφέρουν νόστιμο ζεστό κρασί και βάφλες. Δεν αποτελεί έκπληξη, λοιπόν, ότι ο χειμώνας είναι η τέλεια εποχή για μια απολαυστική μυρωδιά. 

Επιλέξτε ένα υπέροχο άρωμα με νότες καραμέλας, μαλλί της γριάς, ζαχαρωμένο πορτοκάλι ή μέλι για μια πραγματικά «λαχταριστή» εμπειρία! 

Our favorites

 Intense

Intense

Eternity For Women, Calvin Klein, Hondos Center

BUY ME
 Roses around

Roses around

Rose Oud, Kilian Paris, Attica

BUY ME
 Heaven on

Heaven on

Eau Parfumée Au The Vert, Bvlgari, Hondos Center

BUY ME

Scent of a Woman 

Μπορείτε από την άνεση του σπιτιού σας, να κάνετε ακόμη και τα πιο μακρινά ταξίδια. Αν, λοιπόν, επιθυμείτε να βυθιστείτε στις πιο έντονες αισθήσεις της ανατολής ή σε υπέροχες εξωτικές νότες για ένα πραγματικά μοναδικό ταξίδι τότε τώρα είναι η ευκαιρία σας. Αυτή τη σεζόν, δοκιμάστε ένα γυναικείο άρωμα για το χειμώνα που διαθέτει πικάντικες νότες και δυνατές μυρωδιές όπως σπόρος τόνκα, μόσχος και μαύρο πιπέρι. Κλείστε τα μάτια σας και ξυπνήστε στην καρδιά ενός χιονισμένου δάσους ή ενός πολυτελούς ανατολίτικου παλατιού. Έφτασε η στιγμή να περιποιηθείτε τον εαυτό σας με ένα χειμερινό άρωμα και ίσως αυτή να είναι και η καλύτερη ιδέα της σεζόν. Είτε είναι γκουρμέ, εξωτικό ή αισθησιακό, το άρωμα σας θα πρέπει να προκαλέσει την αντίστοιχη αντίδραση. Αφεθείτε, υπεύθυνα.

perfume.jpg

Scent of a Man

Αν και οι θερμοκρασίες μπορεί να είναι κάτω από το μηδέν, αυτή η εποχή έχει να κάνει με την αποπλάνηση. Επιλέξτε δυνατά, αισθησιακά αρώματα που σίγουρα θα τα μαγέψουν. Αν θέλετε να κάνετε δώρο σε έναν άντρα κάντε μια επιλογή που συνδυάζει ξυλώδεις νότες όπως κέδρο, σανταλόξυλο και πατσουλί με νότες μαύρου τριαντάφυλλου και βανίλιας για να δημιουργήσετε μια αίσθηση μυστηρίου.

Top choices

 Holiday edition

Holiday edition

Ginza Eau de Parfum, Shiseido, Attica

BUY ME
 Totally musk

Totally musk

L'Interdit Eau De Toilette, Givenchy, Sephora

BUY ME
 Must have

Must have

Baiser Vole, Cartier, Hondos Center

BUY ME
 Velvet touch

Velvet touch

Jour d’Hermès, Hermes, Attica

BUY ME
 Initiale

Initiale

THIS IS HER!, Zadig & Voltaire

BUY ME
 Girl on

Girl on

Burberry Her, Burberry, Sephora

BUY ME