fbpixel

Search icon
Search
FACE & BODY

Έχετε το ίδιο άρωμα εδώ και καιρό; Πώς θα το κάνετε να μυρίζει διαφορετικά

Και οι 6 δικές μας προτάσεις που θα λατρέψετε


Έχετε το ίδιο άρωμα εδώ και καιρό; Πώς θα το κάνετε να μυρίζει διαφορετικά

To να φοράτε το κατάλληλο άρωμα, την κατάλληλη στιγμή και με τον καλύτερο δυνατό τρόπο είναι μια τέχνη που λίγες γυναίκες κατέχουν. Ο λόγος είναι επειδή σημαίνει πολλά περισσότερα από ένα απλό "spritz and go". Είναι η «σφραγίδα», η χαρακτηριστική οσμή αλλά και αυτό που μένει πίσω - ακόμα και όταν εσείς, έχετε αφήσει έναν χώρο. Έτσι λοιπόν, βρήκαμε κάποια απλά tricks, με τα οποία μπορείτε να κάνετε τη μυρωδιά του αρώματος σας να μοιάζει απόλυτος διαφορετική... 

Ανακαλύψτε τα! 
frenchdresscentral.jpg

Αρωματίστε τα μαλλιά σας

Εάν αφήνετε τα μαλλιά σας κάτω, δοκιμάστε να περάσετε την αγαπημένη σας μυρωδιά από πάνω τους, έτσι ώστε κάθε σας κίνηση να αφήνει πίσω της ένα «λεπτό άρωμα». Ο ήλιος θερμαίνει φυσικά τα μαλλιά σας, οπότε αυτό θα σας βοηθήσει να ενδυναμώσετε και το τελικό αποτέλεσμα. Μια κατάλληλη πρόταση είναι το Frederic Malle Carnal Flower Hair Mist για τις νότες τουμπερόζας, που γίνονται μεθυστικές και κρεμώδεις στη ζέστη. Θυμηθείτε, είναι σημαντικό να χρησιμοποιείτε ένα άρωμα που έχει σχεδιαστεί ειδικά για τα μαλλιά, επειδή η περιεκτικότητα σε αλκοόλ έχει ρυθμιστεί έτσι ώστε να μην τα αφυδατώνει. Μην το εφαρμόζετε στις ρίζες σας, μόνο κατά μήκος των άκρων. 

Άρωμα με λάδι

Η ηλιοφάνεια και το ζεστό δέρμα - ακόμη και τις τελευταίες μέρες του Αυγούστου - έχουν απόλυτα ευεργετικές ιδιότητες για τα αρωματικά λάδια. Βοηθούν το άρωμα να ενταθεί, πράγμα που σημαίνει ότι «προβάλλει» περαιτέρω τις ιδιότητες του, αφήνοντας μια απαλή οσμή στο πέρασμά σας. Κάντε μασάζ με μερικές σταγόνες από ένα αρωματικό λάδι, όπως το Tom Ford Beauty's Soleil Blanc Shimmering  Body Oil, στις κνήμες, το ντεκολτέ και τα μπράτσα σας για λάμψη. Εναλλακτικά, ρίξε μερικές σταγόνες στο λαιμό, κάτω από τη γραμμή των μαλλιών και κατά μήκος του κέντρου του στήθους, όπου το δέρμα τείνει να είναι πιο ζεστό, για να το αξιοποιήσετε στο έπακρο.

Our favourites 

 Must try

Must try

Carnal Flower Hair Mist, Frederic Malle, Attica

BUY ME
 Perfect shine

Perfect shine

Shimmering Body Oil, Tom Ford, Sephora

BUY ME
 Full blossom

Full blossom

Delicious Rhubarb & Rose Body Oil, Molton Brown, Hondos Center

BUY ME
 Creative self

Creative self

Confidential Amethyst Haze, Carolina Herrera, Attica

BUY ME
 Time for a bath

Time for a bath

Irresistible Shower Oil, Givenchy, Sephora

BUY ME
 Home edit

Home edit

Red Roses Home Candle, Jo Malone London, Attica

BUY ME

Αλλάξτε μαζί με την εποχή

Το καλοκαίρι προσφέρεται για αρώματα καρύδας και εσπεριδοειδών που βγάζουν ένα υπέροχο αποτέλεσμα όταν συνδυαστούν με τη ζεστασιά του δέρματος σας. Τώρα που η εποχή σιγά-σιγά αλλάζει μπορείτε να δείτε οτιδήποτε άλλο διαθέτετε στη beauty συλλογή σας ή να επενδύσετε στο νέο Carolina Herrera Confidential Amethyst Haze, το οποίο προσφέρει μία ξεχωριστή μυρωδιά και σας βοηθάει να απελευθερώσετε τη δημιουργικότητά σας. 

Πολλά στρώματα από αρώματα

Αξιοποιήστε επίσης, τον ευχάριστο χρόνο που περνάτε στο ντους ή στο μπάνιο, μετά από μια μέρα στον ήλιο ή ακόμη και στην πόλη, με ένα αρωματικό λάδι ή άλατα. Η θερμότητα θα επιτρέψει στο δέρμα σας να κρατήσει το άρωμα για περισσότερο χρόνο, πράγμα που σημαίνει ότι τα άλατα αρωματοθεραπείας ή τα διάφορα έλαια μπάνιου θα δημιουργήσουν ένα διαρκές άρωμα που στη συνέχεια θα ενισχύσει το ήδη υπάρχον που έχετε επιλέξει. Το Givenchy Irresistible Shower Oil για παράδειγμα, θα «κλειδώσει» το τελικό αποτέλεσμα με την πιο βελίδουνη υφή και θα αποτελέσει την τέλεια βάση για τη συνέχεια.

Αρωματίστε τον χώρο σας

Είτε βρίσκεστε στο σπίτι, αλλά είτε κι εκτός, η απελευθέρωση ενός αρώματος στον χώρο σας θα έχει μεγαλύτερη επίδραση στο τελικό -δικό- σας αποτέλεσμα. Εάν για παράδειγμα επιλέξετε να ανάψετε ένα scented candles, τοποθετήστε το σε ένα ανοιχτό περβάζι, ώστε το άρωμα να μπορεί να διοχετεύεται με τον αέρα. Όταν ταξιδεύετε ας πούμε, το Jo Malone London Red Roses Home Candle θα φέρει σε όποιον χώρο και αν μπείτε την απόλυτη ισορροπία. Ένα άλλο παραδοσιακό κόλπο είναι να κάψετε θυμίαμα κοντά στο μπάνιο ή το ντους. Κρατά μακριά τα ζωύφια και την υγρασία, ενώ «μαζεύει» το άρωμα και το μεταφέρει σε κάθε γωνιά του δωματίου.