fbpixel

Search icon
Search
Ποια είναι τα ζώδια που θα ερωτευτούν το 2023;
LIFE & CAREER

Ποια είναι τα ζώδια που θα ερωτευτούν το 2023;

Οι προβλέψεις για τους ερωτευμένους του ζωδιακού


Ολοκληρώνοντας σιγά σιγά τον πρώτο μήνα του έτους, μπορούμε να πούμε ότι ο Ιανουάριος μας αφήνει μια γλυκόπικρη αίσθηση. Παρόλα αυτά, οι προβλέψεις αρχίζουν και γίνονται πιο θετικές, και πολλά είναι τα ζώδια που πρόκειται να δουν την ερωτική τους ζωή να αναζωπυρώνεται. Εάν νιώθετε έτοιμοι να ερωτευτείτε, τότε σας προτείνουμε να το τολμήσετε πέρα από το τι ορίζει ο αστρολογικός σας χάρτης, παρόλα αυτά, παρακάτω σας αποκαλύπτουμε τα ζώδια εκείνα που πρόκειται να κεραυνοβοληθούν από τα βέλη του έρωτα αυτήν τη χρονιά! 

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ταύρος είναι ένα από τα ζώδια που θα σταθεί τυχερό στον έρωτα φέτος. Μια περίοδος γεμάτη συγκινήσεις σας περιμένει το πρώτο τρίμηνο του έτους, αλλά με το που μπείτε στους καλοκαιρινούς μήνες, οι πιο βαθιές επιθυμίες σας θα έρθουν στο φως. Θα υπάρξουν μεγάλες εξελίξεις στις σχέσεις που δεν έχουν ακόμη επισφραγιστεί. Μάλιστα, προς το τέλος της χρονιάς, είναι πολύ πιθανό να βάλετε πλώρη για έναν νέο έρωτα που θα ταράξει τους ελεύθερους ή να προχωρήσετε τον δεσμό σας στο επόμενο επίπεδο μέσα από μια επισημοποίηση.

annie-spratt-fdghtk7typw-unsplash.jpg

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Εξετάζοντας την ερωτική ζωή του Υδροχόου για το έτος που διανύουμε, οι πιθανότητες να βρει την αδελφή ψυχή του όλο και πληθαίνουν. Ειδικά τους πρώτους μήνες του 2023, αντί να κάνετε μικρά συναισθηματικά βήματα, ετοιμαστείτε να μπείτε σε πιο παθιασμένες σχέσεις. Είναι πολύ πιθανό να γνωρίσετε ανθρώπους που θεωρείτε ότι είναι ιδανικοί για εσάς. Όταν βρείτε αυτό το άτομο, θα δημιουργήσετε μια βαθιά σύνδεση και θα ζήσετε την απόλυτη ευτυχία - αρκεί να το τολμήσετε!

ΖΥΓΟΣ

Οι δεσμοί σας φαίνονται πολύ πιο σταθεροί και συγκροτημένοι φέτος. Φυσικά, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα γνωρίσετε κάποιο καινούριο άτομο. Μια αίσθηση ηρεμίας, γαλήνης και εμπιστοσύνης θα κυριαρχήσει στις σχέσεις σας. Μπορεί αρχικά να έχετε διαφωνίες με το άλλο σας μισό, υποκύπτοντας σε εγωισμούς και παρεξηγήσεις, αλλά στο δεύτερο μισό του έτους, θα πατήσετε σε πολύ πιο σταθερές βάσεις. Πιστέψτε μας! 

everton-vila-asahnlc0vhq-unsplash.jpg

ΛΕΩΝ

Οι Λέοντες είναι συχνά ευαίσθητοι στα συναισθήματα και τις προσδοκίες που έχουν από τους συντρόφους τους. Είναι απαιτητικοί και κυρίαρχοι στις σχέσεις τους. Φέτος τα πράγματα είναι λίγο διαφορετικά. Μέχρι το τέλος Απριλίου, θα ζήσετε την απόλυτη ευτυχία στον έρωτα. Γνωρίζοντας το άλλο πρόσωπο της συντροφικότητας, θα ωριμάσετε και θα ηρεμήσετε!

kevin-nalty-jcwhxcsoj-o-unsplash.jpg

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σύμφωνα με το ωροσκόπιο του 2023, οι Καρκίνοι θα σταθούν επίσης τυχεροί στον έρωτα φέτος. Οι σχέσεις σας θα είναι πιο ρομαντικές και οικείες φέτος. Θα κάνετε μακρινά ταξίδια με τον σύντροφο ή τον σύζυγό σας και θα απολαύσετε τον πολύτιμο και ποιοτικό χρόνο που περάσετε μαζί. Σε ό,τι αφορά τους ελεύθερους Καρκίνους, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα μαγεύετε στο πέρασμά σας, ενώ η έλξη από το αντίθετο φύλο θα είναι αδιαμφισβήτητη.