fbpixel

Search icon
Search
Ποια Barbie είστε σύμφωνα με το ζώδιο σας;
LIFE & CAREER

Ποια Barbie είστε σύμφωνα με το ζώδιο σας;

Κάθε ένα από τα τέσσερα elements και κάθε αστρολογική ημερομηνία χαρακτηρίζεται από μια κούκλα από την Barbie Land.


Υπάρχουν τόσες πολλές Barbie που ζουν στη Barbieland που ίσως αναρωτιέστε με ποια συσχετίζεστε περισσότερο.  Μετά από μεγάλη αναμονή (και μια εντελώς νέα αισθητική Barbiecore), η ταινία Barbie Movie βγήκε επιτέλους στους κινηματογράφους και απέσπασε πολύ καλές κριτικές. Πριν πάτε να δείτε στη μεγάλη οθόνη τη Margot Robbie, τον Ryan Gosling και το υπόλοιπο Hollywood cast, συνεχίστε το scrolling για να μάθετε ποια Barbie σας χαρακτηρίζει με βάση το ζώδιό σας.

Κριός (21 Μαρτίου - 19 Απριλίου): Πρόεδρος Barbie

aries.webp

Δεν υπάρχει άλλη Barbie που να έρχεται στο μυαλό μας όταν σκεφτόμαστε τον ανταγωνιστικό και συχνά θρασύ Κριό από την Barbie President. Υποδυόμενη την Issa Rae στην ταινία, η President Barbie είναι σαν τον Κριό. Λατρεύει την προσοχή και δείχνει τη θαρραλέα στάση της, επίσης νοιάζεται πολύ για τους άλλους. Οι Κριοί είναι πολύ φυσικοί ηγέτες που τους αρέσει να αναλαμβάνουν την ευθύνη και κάθε πρόεδρος χρειάζεται λίγη από αυτή τη φλόγα πίσω του για να ηγηθεί ενός ολόκληρου έθνους.

Ταύρος (20 Απριλίου - 20 Μαΐου): Midge

midge.webp

Οι Ταύροι νοιάζονται πολύ για όλες τις πτυχές της ζωής τους. Μπορεί μερικές φορές να είναι ευγενικοί και υπομονετικοί, αλλά και πεισματάρηδες και ξεροκέφαλοι. Ποιος άλλος, λοιπόν, είναι καταλληλότερος για τη μητρότητα από την έγκυο φίλη της Barbie, τη Midge (Emerald Fennell). Η κούκλα, με τη φουσκωμένη κοιλιά, αποσύρθηκε από τα ράφια το 2003, αλλά τα διαχρονικά χαρακτηριστικά αυτής της κούκλας την καθιστούν εξαιρετική φίλη της Barbie. Δεν υπάρχει πιο ανακουφιστική παρουσία για την Barbie καθώς ασχολείται με τη θνητότητα και την ύπαρξη από την πιστή φίλη της Ταύρου, τη Midge στη χώρα της Barbie.

Δίδυμοι (21 Μαΐου - 20 Ιουνίου): Διπλωμάτης Barbie

gemini.webp

Σκεπτόμενοι τους Διδύμους, οι λέξεις που σας έρχονται στο μυαλό είναι έξυπνοι, καιροσκόποι και περίεργοι. Όλα αυτά τους καθιστούν εξαιρετικά ενδιαφέροντες ανθρώπους που τους αρέσει να ανακαλύπτουν τον κόσμο. Η διπλωμάτης Barbie (Nicola Coughlan) πρέπει να ξέρει πώς να μιλάει στους ανθρώπους και να διατηρεί την ειρήνη, και οι Δίδυμοι είναι εξαιρετικοί στο να προσαρμόζονται σε μοναδικές καταστάσεις και να σκέφτονται γρήγορα.

Καρκίνος (21 Ιουνίου - 22 Ιουλίου): Γιατρός Barbie

cancer.webp

Όταν πρόκειται για την καλύτερη υγειονομική περίθαλψη στη χώρα της Barbie, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα θέλατε έναν Καρκίνο στο πλευρό σας. Ο παθιασμένος και στοργικός Καρκίνος ξέρει πώς να είναι πιστός και συμπονετικός απέναντι στους φίλους και τους ασθενείς του. Ο γιατρός Barbie (τον οποίο υποδύεται η Hari Nef) βοηθάει την Barbie όταν αρχίζει να παρατηρεί περίεργες αλλαγές στη Barbie Land και χρειάζεται έναν διαισθητικό γιατρό που θα κάνει ό,τι μπορεί για να τη βοηθήσει. Οι καρκίνοι είναι επίσης γνωστό ότι είναι συναισθηματικοί και μερικές φορές αναζητούν την προσοχή ως φίλοι, αλλά όταν χρειάζεστε ένα check-up, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα είναι εκεί για σας.

Λέων (23 Ιουλίου - 22 Αυγούστου): Γοργόνα Barbie

leo.webp

Λάτρεις των επιδόσεων και της φροντίδας, οι Λέοντες αποτελούν την τέλεια Γοργόνα Barbie. Οι Λέοντες αρέσκονται γενικά να είναι οι stars of the show, κάτι που ταιριάζει απόλυτα με το ρόλο της Barbie με τα μπλε μαλλιά που υποδύεται η pop star Dua Lipa. Είναι ζωηρή, κοινωνική και γεμάτη αυτοπεποίθηση. Ως η μόνη γοργόνα σε μια χώρα με κούκλες που επικεντρώνονται στην καριέρα, δεν είναι περίεργο που αυτή η Barbie νιώθει την ανάγκη να ξεχωρίσει. Επιπλέον, η ίδια η Dua είναι στην πραγματικότητα Λέων και αποτελεί την τέλεια αναπαράσταση του τι σημαίνει να αγκαλιάζεις το ζώδιό σου.

Παρθένος (23 Αυγούστου - 22 Σεπτεμβρίου): Reporter Barbie

virgo.webp

Οι Παρθένοι τηρούν υψηλά πρότυπα και φροντίζουν για τις μικρές λεπτομέρειες ώστε να είναι όλα τέλεια. Ωστόσο, παρόλο που μπορεί να είναι αγχωμένοι εσωτερικά, οι Παρθένοι εξακολουθούν να φαίνονται μετριοπαθείς. Οι δημοσιογράφοι πρέπει να είναι παρατηρητικοί και διερευνητικοί, διασφαλίζοντας παράλληλα ότι το τελικό προϊόν είναι τέλειο. Έτσι, οι Παρθένοι ταιριάζουν απόλυτα στη δημοσιογράφο Barbie (την οποία υποδύεται η Ritu Arya). Οι Παρθένοι αγαπούν επίσης το κουτσομπολιό και την ψυχαγωγία και όλοι οι δημοσιογράφοι με βραβείο Πούλιτζερ είναι λίγο περίεργοι προκειμένου να βρουν μια σκληρή ιστορία.

Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου - 22 Οκτωβρίου): Ken

ken.webp

Ο Ken (Ryan Gosling) θέλει να είναι η καλύτερη εκδοχή του εαυτού του γύρω από την Μπάρμπι, αλλάζοντας συχνά την εμφάνισή του για να της αρέσει περισσότερο. Οι Ζυγοί είναι από τους καλύτερους στο να ξέρουν πώς να ταιριάζουν με οποιονδήποτε, πότε ή πού. Οι Ζυγοί αντιπαθούν επίσης το χάος και την αταξία, γεγονός που τους καθιστά πολύ οξυδερκείς. Δεν είναι περίεργο που ο Κεν ήταν τόσο ευαίσθητος στις αλλαγές στον κόσμο της Μπάρμπι - σκεφτόταν σαν κλασικός Ζυγός.

Σκορπιός (23 Οκτωβρίου - 22 Νοεμβρίου): Παράξενη Barbie

1689970411-1689883143-what-barbie-are-you-based-on-your-zodiac-sign-scorpio-splits-barbie.webp

Δεν μπορείτε να αγνοήσετε έναν Σκορπιό, είναι γνωστός για τη μαγνητική του παρουσία και τον ισχυρό του χαρακτήρα. Μερικές φορές, όμως, αυτό ευθύνεται στο ότι καλύπτουν ένα σκοτάδι από κάτω. Όταν η Barbie ψάχνει για μια κούκλα με απαντήσεις για το τι συμβαίνει στη χώρα της Barbie, η μυστηριώδης Barbie της Kate McKinnon φαίνεται ότι ήταν εκεί για να πει την ιστορία. Από τα κατακρεουργημένα άκρα μέχρι τα ακατάστατα μαλλιά και τις μουτζούρες από πολύχρωμους μαρκαδόρους, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι έχει το ατρόμητο ενός Σκορπιού.

Τοξότης (22 Νοεμβρίου - 21 Δεκεμβρίου): Barbie

barbie.webp

Και, ποιος άλλος θα μπορούσε να είναι ο ομώνυμος χαρακτήρας της Μπάρμπι που υποδύεται η Margot Robbie, η κούκλα που τα κάνει όλα, από έναν ενεργητικό και περιπετειώδη Τοξότη; Αυτό το ζώδιο είναι γνωστό για τον αυθορμητισμό του και την ανάγκη για εξερεύνηση και το πιο πιθανό είναι να ξεκινήσει μια άγρια περιπέτεια έξω από τη χώρα της Barbie για να γνωρίσει τον πραγματικό κόσμο. Ακριβώς όπως οι Τοξότες, η Barbie είναι ζωηρή, αλλά και φιλοσοφημένη και στοχαστική.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου): Δικηγόρος Barbie

capricorn.webp

Οι Αιγόκεροι είναι γνωστοί για τη φιλοδοξία και την ισχυρή τους θέληση. Δεν το βάζουν κάτω ακόμα και όταν τα πράγματα δυσκολεύουν, γεγονός που τους κάνει πιστούς και υποστηρικτικούς στην ομάδα των φίλων τους. Έτσι, είναι λογικό αυτό το αποφασιστικό ζώδιο να είναι η δικηγόρος Barbie (την οποία υποδύεται η Sharon Rooney.) Λατρεύουν να χρησιμοποιούν το μεθοδικό τους μυαλό για να λύνουν δύσκολους γρίφους, και η δικηγόρος Barbie είναι σίγουρο ότι θα είναι στο σημείο όταν τα πράγματα αρχίσουν να πηγαίνουν στραβά στη χώρα της Barbie.

Υδροχόος (20 Ιανουαρίου - 18 Φεβρουαρίου): Φυσικός Barbie

physicist-barbie.webp

Για το ζώδιο που χρησιμοποιεί πάντα την ευφυΐα του για να κάνει τον κόσμο καλύτερο, τι καλύτερο από την Barbie με το βραβείο Νόμπελ Φυσικής (που υποδύεται η Emma Mackey); Η Barbie ήταν πάντα γνωστή για το γεγονός ότι γιορτάζει το σπάσιμο των εμποδίων για τις γυναίκες, ειδικά σε τομείς όπως η επιστήμη. Έτσι, ταιριάζει απόλυτα με το ανεξάρτητο και αναλυτικό πνεύμα ενός Υδροχόου, στον οποίο αρέσει να καταλαβαίνει πώς λειτουργούν τα πράγματα και να σκέφτεται outside of the box.

Ιχθείς (19 Φεβρουαρίου - 20 Μαρτίου): Συγγραφέας Barbie

pisces.webp

Οι Ιχθείς, με όλο το ψυχωμένο και συμπονετικό τους πνεύμα, απολαμβάνουν να μαθαίνουν από τους άλλους και να χρησιμοποιούν τη φαντασία τους. Με το κεφάλι τους στα σύννεφα, οι Ιχθείς θα μπορούσαν πιθανότατα να επινοήσουν δημιουργικές και συναρπαστικές ιστορίες. Έτσι, οι Ιχθείς θα ήταν το αντίστοιχο της συγγραφέως Barbie (την οποία υποδύεται η Alexandra Shipp). Οι δραστήριοι άνθρωποι σε αυτό το ζώδιο είναι ρομαντικοί και πνευματώδεις, εξωστρεφείς και συγχωρητικοί, πράγμα που είναι ό,τι χρειάζεται για να είστε επιτυχημένοι ως συγγραφείς.


Images source: @barbiethemovie

Feature image source: Warner Bros. Pictures