fbpixel

Search icon
Search
PFW: Δείτε τις εντυπωσιακές εμφανίσεις των celebrities στο SS25 show του Dior
STYLE PEOPLE

PFW: Δείτε τις εντυπωσιακές εμφανίσεις των celebrities στο SS25 show του Dior

Όλα τα it girls που παρευρέθηκαν στην επίδειξη


Η Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι ξεκίνησε με τις καλύτερες εντυπώσεις. Την πρώτη κιόλας ημέρα, ο γαλλικός οίκος Dior παρουσίασε τη νέα SS25 collection μέσα σ΄ένα υπέροχο σκηνικό. Για την καινούρια αυτή συλλογή, η καλλιτεχνική διευθύντρια του fashion house, Maria Grazia Chuiri, άντλησε έμπνευση από την κληρονομιά του οίκου και από τον ίδιο τον Monsieur Dior. Κεντρική ιδέα ήταν οι σύγχρονες "Αμαζόνες", εξερευνώντας με τον καλύτερο τρόπο την ένωση της μόδας με τον αθλητισμό. 

Εκτός από τα fashion designs, το ενδιαφέρον κέντρισαν και οι celebrities που παρευρέθηκαν στο front row, ανάμεσα τους οι ambassadors του οίκου Anya Taylor-Joy, JISOO και Dilraba Dilmura, αλλά και άλλα μεγάλα ονόματα της καλλιτεχνικής σκηνής, όπως η ηθοποιός Elizabeth Debicki, η Kelly Rutherford και η τραγουδίστρια Rosalia. 

Συνεχίστε να διαβάζετε παρακάτω και ανακαλύψτε όλες τις εντυπωσιακές εμφανίσεις!
anya-taylor-joy.jpg

Η Anya Taylor-Joy φόρεσε ένα κεντημένο λευκό πλεκτό μπλουζάκι Dior Cruise με λευκή δαντελένια φούστα. Τα αξεσουάρ της ήταν επίσης Dior.

kim-jisoo.jpg

Η JISOO φόρεσε ένα μαύρο μεταξωτό πουκάμισο SS25 Dior με μαύρη δερμάτινη φούστα με κρόσσια και κεντήματα και κοσμήματα του οίκου. 

natalie-portman.jpg

Η Natalie Portman επέλεξε ένα μαύρο βελούδινο σακάκι Dior Cruise 2025 πάνω από ένα μαύρο βελούδινο μπουστάκι και μια κεντημένη ασημένια φούστα. Φορούσε επίσης αξεσουάρ Dior, ενώ οι leather boots Dior ήταν από vegan δέρμα.

rosalia.jpg

Η τραγουδίστρια Rosalia διάλεξε ένα μαύρο μεταξωτό σακάκι και φούστα SS25 Dior μαζί με αντίστοιχα αξεσουάρ.

dilraba-dilmurat.jpg

Η Dilraba Dilmurat φόρεσε ένα κεντημένο velvet & silk top Dior Cruise 2025 με κεντημένη balloon φούστα μαζί με τα αντίστοιχα αξεσουάρ.

sonam-kapoor.jpg

Η Sonam Kapoor φόρεσε ένα μαύρο μεταξωτό bustier Dior Cruise 2025 με αντίστοιχο μαύρο πουκάμισο και τη balloon skirt. Τα αξεσουάρ του οίκου ολοκλήρωσαν την εμφάνισή της.

elisabeth-debicki.jpg

Η Elizabeth Debicki φόρεσε ένα γκρι μάλλινο παλτό Dior πάνω από ένα λευκό silk dress με αξεσουάρ του brand. 

jennifer-garner.jpg

Η Jennifer Garner φόρεσε ένα γκρι μάλλινο παλτό Dior Pre Fall 2024 πάνω από ένα μαύρο knitted φόρεμα. Τα αξεσουάρ ήταν Dior, ενώ τα κοσμήματα που επέλεξε ήταν κολιέ Bois de Rose, βραχιόλια και δαχτυλίδια από λευκόχρυσο, κίτρινο χρυσό και διαμάντια, Dior Joaillerie.

laetitia-casta.jpg

Η Laetitia Casta επέλεξε ένα ασύμμετρο μαύρο βαμβακερό πουκάμισο Ss25 Dior με μαύρη δερμάτινη φούστα και αξεσουάρ. 

beatrice-borromeo.jpg

Η Beatrice Borromeo φόρεσε ένα σακάκι Dior Winter 2024-2025 από μπεζ μαλλί και μετάξι με ζιβάγκο από μαύρο cashmere και ένα printed μπεζ wool and silk skirt.

marisa-abela.jpg

Η Marisa Abela φόρεσε ένα μαύρο μάλλινο παλτό Dior FW24 μαζί μ' ένα μαύρο κασμιρένιο ζιβάγκο και μια μαύρη wool φούστα.Τα μαύρα αξεσουάρ της ήταν επίσης του brand.

thalia-sodi.jpg

Η Thalia Sodi φόρεσε ένα μαύρο δερμάτινο τοπ με κεντήματα Dior Cruise 2025 με φούστα.

Ανακαλύψτε στη gallery περισσότερες A-listers εμφανίσεις!