fbpixel

Search icon
Search
Parisian Style: 5 τρόποι για να δώσετε παριζιάνικο αέρα στο υπνοδωμάτιο σας
INTERIORS

Parisian Style: 5 τρόποι για να δώσετε παριζιάνικο αέρα στο υπνοδωμάτιο σας

Εύκολα tips που θα ανανεώσουν την κρεβατοκάμαρά σας


Η αλλαγή του χρόνου σηματοδοτεί πολλές φορές την αρχή για καινούργια ξεκινήματα, τη θέσπιση στόχων αλλά και αλλαγές που πιθανώς επιθυμούμε να φέρουμε στη ζωή μας. Η χρονιά που πέρασε ταρακούνησε ριζικά την καθημερινότητά μας, κάνοντάς μας να συνειδητοποιήσουμε ότι τίποτα δεν είναι δυνατό να αντιμετωπιστεί ως δεδομένο. Η πολύωρη πλέον παραμονή μας στο σπίτι και η περιορισμένη αλλαγή παραστάσεων σίγουρα έχει κουράσει, ιδιαίτερα όταν αντικρίζουμε το ίδιο περιβάλλον από το πρωί μέχρι το βράδυ. Ωστόσο, αν θέλετε να ανανεώσετε τόσο το χώρο σας, όσο και τη διάθεσή σας, μπορείτε να το πετύχετε φέρνοντας στην κρεβατοκάμαρά σας «γαλλικό αέρα».

Ανακαλύψτε τις γαλλικές πινελιές θα δώσουν chic αισθητική, διατηρώντας την ισορροπία και την αρμονία στο υπνοδωμάτιό σας!

Επιλέξτε χαλί για το boudoir σας

shutterstock-1402337279-1.jpg

Τοποθετήστε ένα όμορφο χαλί με patterns. Η πλειονότητα των παριζιάνικων boudoir συνδυάζεται με κάποιο μοτίβο στο πάτωμα. Η επιλογή του σωστού χαλιού είναι απαραίτητη για την ύπαρξη συνοχής στο χώρο, επειδή ενοποιεί όλα τα ξεχωριστά σχεδιαστικά στοιχεία μέσα στο δωμάτιο. Η επιλογή μοτίβου είναι εξίσου σημαντική με την επιλογή χρώματος. Ένα επαναλαμβανόμενο ή γεωμετρικό σχέδιο σε απαλούς τόνους μπορεί να συμπληρώσει αυτό το στυλ.

Επιχρυσωμένος καθρέφτης

bfb47aa38481e670ad4a871a8dadf35b.jpg

Στολίστε κάποιον περίτεχνο καθρέφτη με επιχρυσωμένο κάδρο στο υπνοδωμάτιο σας. Επιλέξτε ένα μέρος στο δωμάτιο που να μπορείτε να έχετε free space για να δοκιμάζετε και να κοιτάτε τα outfits σας, αλλά και να αντικατοπτρίζεται στο βάθος του ο «γαλλικά» διακοσμημένος χώρος σας.

Προτομή γλυπτών, βιβλία και λουλούδια

shutterstock-1483520387.jpg

Μια μικρή προτομή πάνω στο κομοδίνο ή το boudoir σας αποτελεί την ιδανική επιλογή, καθώς δίνει αυτομάτως στο χώρο σας ποιότητα και αίσθηση γαλλικού μουσείου. Μπορείτε να την τοποθετήσετε μόνη ή να προσθέσετε και μια στοίβα από βιβλία κοντά, για να δώσουν μια vintage απόχρωση στο δωμάτιό σας. Τέλος, ένα βάζο με λουλούδια ή μια μικρή γλάστρα είναι σίγουρα μια εξίσου καλή επιλογή, καθώς η «παρουσία τους στο χώρο» είναι ικανή για να σας ανανεώνει τη διάθεση σας και να δώσει elegant χροιά στο χώρο σας.

Διακοσμήστε κάποιο scarf

shutterstock-223366804.jpg

Τα γαλλικά αξεσουάρ που στολίζουν την περιοχή του προσώπου είναι δύο. Ο μπερές και το φουλάρι. Δοκιμάστε να στολίσετε κάποιο κομψό φουλάρι με ιδιαίτερο pattern στο δωμάτιό σας. Αν έχετε περισσότερα από ένα, μπορείτε να τα τοποθετήσετε κοντά στο boudoir σας ή το κομοδίνο σας, μέσα σε γυάλινη κοσμηματοθήκη, για να είναι ευδιάκριτα, ή να τα στολίσετε πάνω σε βάση για κοσμήματα.

Διακοσμήστε με κοσμήματα ή hair clips

abf2f20e045997790c016b04f3273236.jpg

Τοποθετήστε τα αγαπημένα σας κοσμήματα, όπως καρφίτσες, πέρλες, hair clips σε μικρό, κομψό πιάτο στο κομοδίνο σας ή σε γυάλινη μπιζουτιέρα στο boudoir σας. Αμέσως θα δείτε ότι το έπιπλο, αλλά και ο χώρος σας, θα αποκτήσει chic και elegant διάθεση.

Do it like Coco Chanel

2379499515e8f58cb1bdaff65bcf8f73.jpg

H Coco Chanel έχει μείνει στην ιστορία και για την ιδιαίτερη αγάπη που έτρεφε για τα αρώματα, καθώς τα θεωρούσε ως σφραγίδα μιας classy και elegant εμφάνισης. Διακοσμήστε τα αρώματα σας πάνω σε κάποιο δίσκο, κατά προτίμηση μαρμάρινο, ώστε τα μπουκάλια να λάμπουν και να απογειώνεται η διακόσμηση. Η έκθεση των αρωμάτων σας πάνω στο boudoir σας πέρα από σικάτη γαλλική πινελιά είναι και αρκετά πρακτική ιδέα, καθώς δεν θα ξεχνάτε ποτέ να βάζετε άρωμα προτού φύγετε από το σπίτι.