fbpixel

Search icon
Search
Πανσέληνος Μαΐου: Αυτά είναι τα 3 ζώδια που θα ευνοηθούν από το «Φεγγάρι των Λουλουδιών»
PSYCHOLOGY

Πανσέληνος Μαΐου: Αυτά είναι τα 3 ζώδια που θα ευνοηθούν από το «Φεγγάρι των Λουλουδιών»

Μία ιδιαίτερη συνθήκη που έρχεται να τα αλλάξει όλα!


Υπάρχουν αυτοί που πιστεύουν στα ζώδια, αλλά υπάρχουν κι αυτοί που δε δίνουν ιδιαίτερη σημασία σε αυτά. Υπάρχουν αυτοί που εμπιστεύονται τις προβλέψεις κι αυτοί, που θεωρούν πως την τύχη την κρατάμε στα χέρια μας. Σε όποια κατηγορία κι αν ανήκετε, μοιάζει σίγουρο πως σε κάποια στιγμή της ζωής σας, αισθανθήκατε μία ταύτιση με τις προβλέψεις και τις εκτιμήσεις, ανάλογα με το δικό σας star sign

Η σημερινή ημέρα έχει τη δική της σημασία για τους ειδικούς αστρολόγους, καθώς η πανσέληνος του Μαΐου, γνωστή και ως το «Φεγγάρι των Λουλουδιών», θα εμφανιστεί στον ουρανό απόψε το βράδυ και τα σημάδια της θα είναι πιο έντονα για 3 συγκεκριμένα ζώδια.

Συνεχίστε να διαβάζετε για να ανακαλύψετε όλες τις απαντήσεις...

Good to know

Η πανσέληνος του Μαΐου, είναι γνωστή και ως το «Φεγγάρι των Λουλουδιών» και απόψε το βράδυ, θα φωτίσει τον ουρανό, προσφέροντας ένα μοναδικό θέαμα στους λάτρεις της αστρονομίας κι όχι μόνο. Πρόκειται για ένα άκρως εντυπωσιακό φαινόμενο, με την πανσέληνος να είναι αρκετά ορατή, ενώ την Παρασκευή αναμένεται να φαίνεται ακόμη μεγαλύτερη, αποκτώντας και μία πιο βαθιά απόχρωση. Κατά τη διάρκεια της πανσελήνου, το φεγγάρι θα ανατείλει κοντά σε ένα κόκκινο υπεργίγαντα αστέρα, τον Αντάρη (Antares), που είναι το λαμπρότερο αστέρι στον αστερισμό του Σκορπιού και θα είναι -επίσης- κι αυτό ορατό, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως η πανσέληνος του Μαΐου πήρε το όνομά της, επειδή αυτόν τον μήνα ανθίζουν πάρα πολλά λουλούδια.

shutterstock-1522401311.jpg


Όπως συμβαίνει πάντα σε αυτές τις περιπτώσεις, το συγκεκριμένο φαινόμενο θα επηρεάσει με τον δικό του, μοναδικό τρόπο και τους 12 εκπροσώπους του ζωδιακού κύκλου, ωστόσο, είναι δεδομένο πως 3 ζώδια θα επηρεαστούν σε μεγαλύτερο βαθμό και θα βιώσουν όλη αυτή την αλλαγή με έναν διαφορετικό και πιο ιδιαίτερο τρόπο. Η επόμενη πανσέληνος θα είναι η «Σελήνη της φράουλας» στα μέσα περίπου του Ιούνη κι αυτή, θα είναι η πρώτη πανσέληνος του καλοκαιριού στο βόρειο ημισφαίριο και του χειμώνα στο νότιο ημισφαίριο και θα συμβεί μόλις μια ημέρα μετά το θερινό ηλιοστάσιο του 2024. Συνεχίστε να διαβάζετε, για να ανακαλύψετε τα 3 ζώδια που θα είναι πιο ευνοημένα από την αποψινή πανσέληνο και αν ανήκετε σε αυτά, προετοιμαστείτε για μία νέα αρχή σε όλα τα επίπεδα!

The stars

Ταύρος

Η πανσέληνος, αυτή, θα σας δώσει την απαραίτητη ώθηση που χρειάζεστε, προκειμένου να επανεξετάσετε σημαντικά γεγονότα της ζωής σας, τα οποία σας απασχολούν εδώ και καιρό κι ενδεχομένως να θεωρείτε για τους δικούς σας λόγους πως πρέπει να αλλάξουν. Η ενέργεια του «Φεγγαριού των Λουλουδιών» σας παρακινεί να φέρετε στο προσκήνιο τα προβλήματα που υπάρχουν είτε σε προσωπικό, είτε σε επαγγελματικό επίπεδο και να βάλετε σε μία σειρά και συγκεκριμένη τάξη τα πράγματα, προκειμένου να επέλθει η απαραίτητη ηρεμία και ισορροπία στην καθημερινότητά σας. Το γεγονός ότι θα υπάρξουν σημαντικές απαντήσεις σε όλα τα επίπεδα, θα σας χαρίσει σχετικά άμεσα αρκετή ηρεμία και θα σας δημιουργήσει ένα αίσθημα χαλάρωσης, ενώ είναι -επίσης- πολύ σημαντικό, ότι αυτή τη φορά θα αναλάβετε δράση και θα καθορίσετε οι ίδιοι τις εξελίξεις που θα παίξουν ενεργό ρόλο στη ζωή σας.

shutterstock-2345768139.jpg


Τ
οξότης

Ένα ακόμη ζώδιο που μοιάζει να είναι αρκετά ευνοημένο αυτές τις ημέρες, είναι ο τοξότης, που παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο και βρίσκεται στο επίκεντρο. Η πανσέληνος αναμένεται να φέρει θετική επίδραση σε πολλούς, διαφορετικούς τομείς και να ευνοήσει σε μεγάλο βαθμό όλους όσους ανήκουν στο συγκεκριμένο ζώδιο, καθώς αυτή μοιάζει να είναι η κατάλληλη στιγμή προκειμένου να παρθούν σημαντικές και κρίσιμες αποφάσεις που θα σας αλλάξουν τη ζωή. Σίγουρα, μία τέτοια συνθήκη χρειάζεται extra προσοχή, αλλά είναι δεδομένο πως η ενέργεια και η ατμόσφαιρα είναι οι πλέον κατάλληλες σε αυτή τη φάση και λειτουργούν ευεργετικά, δημιουργώντας το κατάλληλο πεδίο για να δράσετε. Οι τοξότες θα  παρατηρήσετε μία σημαντική άνθιση στα επαγγελματικά σας και τα εμπόδια που ενδεχομένως να υπήρξαν στην πορεία σας το προηγούμενο διάστημα, αναμένεται να σας αποχαιρετήσουν...

Ζυγός

Last but not least, και για εσάς, αυτή η πανσέληνος σηματοδοτεί το ξεκίνημα μιας νέας περιόδου και σας δίνει τη δυνατότητα να προχωρήσετε σε σημαντικές αλλαγές, που θα διαμορφώσουν τελείως διαφορετικά την καθημερινότητά σας. Είναι σημαντικό να έχετε ανοικτά τα μάτια σας και να είστε προετοιμασμένοι για τις νέες ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν στο δρόμο σας, ακόμη κι αν σε πρώτη φάση, χρειαστεί να βγείτε για λίγο από την comfort zone σας προκειμένου να δοκιμάσετε τις δυνάμεις σας σε διαφορετικά πεδία. Οι συνθήκες είναι πιο κατάλληλες από ποτέ και αξιοποιώντας όλη αυτή την κατάσταση που διαμορφώνεται, μπορείτε να προχωρήσετε στα επόμενα steps σας με μεγαλύτερη σιγουριά και μικρότερο ρίσκο, ειδικά στον επαγγελματικό τομέα. Μη φοβηθείτε τις αλλαγές, πείτε «ναι» στην εξέλιξη και δείτε τη ζωή σας να αλλάζει προς το καλύτερο.