fbpixel

Search icon
Search
Αυτά είναι τα 3 ζώδια που νιώθουν πάντα κουρασμένα
LIFE & CAREER

Αυτά είναι τα 3 ζώδια που νιώθουν πάντα κουρασμένα

Ανήκετε στην κατηγορία του "always tired";


Ορισμένα ζώδια ξυπνάνε τα ξημερώματα, στριμώχνουν όσες περισσότερες δραστηριότητες μπορούν μέσα στην ημέρα και έχουν ακόμα αρκετή ενέργεια για να συναντηθούν με φίλους το βράδυ. Για τα πιο νυσταγμένα ζώδια, ωστόσο, και μόνο η σκέψη ότι είναι τόσο απασχολημένα τους εξουθενώνει. Σύμφωνα με τους ειδικούς αυτά τα κουρασμένα άτομα ενσαρκώνουν την απόλυτη εξάντληση και για αυτό ευθύνεται ο κυρίαρχο πλανήτης τους.

Αυτά είναι τα ζώδια που έχουν μια βαθιά εκτίμηση για την άνεση και τη χαλάρωση, αν και αυτό το χαρακτηριστικό της προσωπικότητάς τους επιδεινώνει την κούρασή τους. Αν τους βάλετε να δουν μια ταινία, θα τους πάρει ο ύπνος. Αν προγραμματίσετε μια συνάντηση, θα θέλουν να φύγουν νωρίς. Και μπορείτε να είστε σίγουροι ότι είναι πάντα είναι έτοιμοι για ένα απογευματινό nap. 

Διαβάστε παρακάτω για τα τρία πιο νυσταγμένα ζώδια...

Ταύρος (20 Απριλίου - 20 Μαΐου)

shutterstock-1254091792.jpg

Αν ένας Ταύρος δεν απαντάει στα μηνύματά του, είναι πιθανότατα επειδή κοιμάται. Αυτό το γήινο ζώδιο κυβερνάται από την Αφροδίτη, έναν πλανήτη που αντιπροσωπεύει την ομορφιά, την πολυτέλεια και την άνεση - και αυτό εξηγεί γιατί ο ύπνος είναι ένα από τα αγαπημένα τους hobby.

Οι Ταύροι λατρεύουν να ξεκουράζονται, γι' αυτό και ξοδεύουν όλα τα χρήματά τους σε κουβέρτες, φόρμες, μαξιλάρια και ρόμπες για να είναι πάντα όσο πιο άνετοι γίνεται. Όταν ένας Ταύρος καταφέρνει να σηκωθεί, συχνά κινείται με πιο αργούς, νυσταγμένους ρυθμούς, προτιμώντας να παίρνει το χρόνο του αντί να βιάζεται. Eίναι σαν ο ενεργειακός τους ρυθμός να βρίσκεται σε αρμονία με την ευγενική, διαρκή φύση αυτού του ουράνιου κυβερνήτη, της Αφροδίτης.

Καρκίνος (21 Ιουνίου - 22 Ιουλίου)

shutterstock-391111561.jpg

Ως ζώδιο που κυβερνάται από το φεγγάρι, ο Καρκίνος παρατηρεί συνεχώς τον κόσμο μέσα από ένα συναισθηματικό φακό. Αυτό σημαίνει ότι αυτό το ζώδιο του νερού έχει μεγάλα συναισθήματα - και ακόμη μεγαλύτερες αντιδράσεις. Αυτή η συνεχής συναισθηματική δέσμευση μπορεί μερικές φορές να είναι εξαντλητική και ίσως εξηγεί γιατί οι Καρκίνοι νιώθουν πάντα κουρασμένοι. 

Επειδή είναι τόσο συντονισμένοι κατά τη διάρκεια της ημέρας, συχνά μπαίνουν σε κατάσταση πλήρους εσωστρέφειας τη νύχτα, προκειμένου να γεμίσουν την μπαταρία τους. Ένας Καρκίνος είναι 100% ο τύπος που πηγαίνει νωρίς για ύπνο.Ορισμένοι Καρκίνοι πέφτουν επίσης σε χειμερία νάρκη, ειδικά αν έχουν περάσει μια περίοδο άγχους.

Ιχθείς (19 Φεβρουαρίου - 20 Μαρτίου)

shutterstock-710815021.jpg

Ως ζώδιο που κυβερνάται από τον εξωτερικό πλανήτη Ποσειδώνα, οι Ιχθείς τείνουν να έχουν μια μακρινή, ονειρική ποιότητα, ακόμη και όταν έχουν κοιμηθεί οκτώ ολόκληρες ώρες. Μπορεί να είναι πλήρως αφοσιωμένοι σε μια συζήτηση και να εξακολουθούν να φαίνονται σαν να πρόκειται να εισέλθουν σε φάση REM.

Έχουν την τάση να παρασύρονται στον δικό τους μικρό κόσμο, ειδικά όταν πρόκειται να αντιμετωπίσουν τα σκαμπανεβάσματα της ζωής. Ως ζώδιο του νερού, οι Ιχθείς είναι όσο πιο ευαίσθητοι γίνεται, και αυτό σημαίνει ότι τα αποθέματα ενέργειάς τους αρχίζουν να πέφτουν κατακόρυφα τη στιγμή που αγχώνονται πολύ. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είναι εκ φύσεως σπιτόγατοι, καθώς τους αρέσει να βρίσκονται στο δικό τους μικρό καταφύγιο όπου μπορούν να ξεκουράζονται και να χαλαρώνουν όσο θέλουν. Σύμφωνα με ειδικούς, στους Ιχθείς αρέσει να κοιμούνται ως μια μορφή αυτοφροντίδας και πολλοί ακυρώνουν τα σχέδιά τους την τελευταία στιγμή για να μείνουν στο σπίτι να κοιμηθούν!

Feature image source: @emmaroberts