fbpixel

Search icon
Search
Oscars 2024: Όλα όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής για την επερχόμενη λαμπερή διοργάνωση
PEOPLE & MOMENTS

Oscars 2024: Όλα όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής για την επερχόμενη λαμπερή διοργάνωση

Τι αποκαλύφθηκε από την αμερικανική ακαδημία κινηματογράφου


Η μεγαλύτερη γιορτή του σινεμά πλησιάζει! Μια βραδιά γεμάτη λάμψη, έντονα συναισθήματα και -φυσικά- πασίγνωστους celebrities που ενώνουν τις δυνάμεις τους και δημιουργούν κάτι μαγικό. Ο μεγαλύτερος κινηματογραφικός θεσμός μονοπωλεί κάθε χρόνο το ενδιαφέρον και δικαίως, όλα τα βλέμματα στρέφονται σε αυτόν. Όσο τα Oscars 2024 πλησιάζουν, όλο και περισσότερες πληροφορίες έρχονται στο φως της δημοσιότητας, κάνοντάς μας να ανυπομονούμε όλο και πιο πολύ.

Διαβάστε παρακάτω ό,τι νεότερο έχει βρει το φως της δημοσιότητας και αφορά στην επερχόμενη διοργάνωση!
oscars.jpg


Αυτό που μας έχει απασχολήσει περισσότερο τα τελευταία 24ωρα είναι η ανακοίνωση του παρουσιαστής της λαμπερής βραδιάς. Στον ρόλο του οικοδεσπότη, λοιπόν, ο Jimmy Kimmel, κάτι που αποκαλύφθηκε από μεγάλα αμερικανικά μέσα, όπως το Variety και οι New York Times. Αυτή πρόκειται να είναι η τέταρτη φορά που ο Kimmel θα παρουσιάσει τα βραβεία, κάτι που έκανε το 2017, το 2018 και φέτος. Μάλιστα, είχε παρουσιάσει και τα Primetime Emmy Awards το 2012, το 2016 και το 2020.

Θυμόμαστε πως ο Kimmel ήταν σε μερικές από τις στιγμές της τελετής που έχουν μείνει στην ιστορία, όπως το 2017, όταν δόθηκε στους Warren Beatty και Faye Dunaway ο φάκελος με τους λάθος νικητές, με αποτέλεσμα εκείνοι να ανακοινώσουν ως Καλύτερη Ταινία το "La La Land" αντί για το "Moonlight".

Όπως όλα δείχνουν αυτή ήταν και η πιο σοφή απόφαση της Ακαδημίας, καθώς η τηλεθέαση αυξήθηκε σε σχεδόν 19 εκατ. άτομα, από 16,6 εκατ. πέρυσι και τους 10,4 εκατ. του 2021. Η διαφορά είναι τεράστια και αυτό σημαίνει πως ο Jimmy Kimmel κάτι κάνει καλά και ο κόσμος τον αγαπά. Η ίδια συνταγή επιτυχίας, λοιπόν, θα εφαρμοστεί και το 2024. Τα νούμερα ήταν τόσο χαμηλά το 2021 λόγω της πανδημίας, καθώς δεν υπήρχε παρουσιαστής. Μέχρι το 2018 η θεαματικότητα δεν είχε πέσει ποτέ κάτω από τα 32 εκατομμύρια.

jimmy-kimmel-2024-oscars-host.jpg
Jimmy Kimmel


Όπως ανακοίνωσαν ο CEO της Ακαδημίας, Bill Kramer και η Πρόεδρος, Janet Yang: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα επιστρέψει ο Jimmy στην παρουσίαση και η Molly ως παραγωγός για τα Όσκαρ. Μοιράζονται την αγάπη μας για τις ταινίες και την αφοσίωσή μας για τη δημιουργία ενός δυναμικού και διασκεδαστικού σόου για το παγκόσμιο κοινό μας. Είμαστε βαθιά ευγνώμονες στον Jimmy, τη Molly και τις ομάδες τους για την απίστευτη δημιουργικότητά τους και ότι συμφώνησαν να έρθουν ξανά σε αυτή τη βόλτα μαζί μας».

O Kimmel με τη σειρά του ανακοίνωσε με χιούμορ: «Πάντα ονειρευόμουν να παρουσιάσω τα Όσκαρ ακριβώς 4 φόρες». Στη επερχόμενη διοργάνωση θα δούμε και τη σύζυγό του, υποψήφια με Emmy παραγωγός Molly McNearney, η οποία είπε: «Είναι μια μεγάλη τιμή για εμένα και ανυπομονώ να επιστρέψει πίσω στη δουλειά.

Ας θυμηθούμε τον μονόλογο του Jimmy Kimmel στα Όσκαρ του 2023:


Info: Η 96η τελετή απονομής των Όσκαρ θα πραγματοποιηθεί στις 10 Μαρτίου του 2024 στο Dolby Theatre στο Ovation Hollywood και θα προβληθεί στην Αμερική από τον ABC.

Stay tuned!