fbpixel

Search icon
Search
Όλοι οι A-listers που επισκέφθηκαν την Ελλάδα τον τελευταίο καιρό
PEOPLE & MOMENTS

Όλοι οι A-listers που επισκέφθηκαν την Ελλάδα τον τελευταίο καιρό

Οι αγαπημένοι stars που επέλεξαν ελληνικούς προορισμούς για τις Αυγουστιάτικες διακοπές τους


Το ελληνικό καλοκαίρι βρίσκεται ακόμα σε εξέλιξη, και οι διασημότητες, όπως κάθε χρόνο επιλέγουν να περάσουν ξέγνοιαστα τις μέρες τους στα νησιά. Πιο συγκεκριμένα, η Ελλάδα αποτελεί εδώ και χρόνια έναν από τους πιο hot summer προορισμούς και δεν είναι καθόλου τυχαίο που έχει κατακτήσει τις καρδιές των celebrities, αφού σαγηνεύονται κατευθείαν από την ομορφιά της. Πιο συγκεκριμένα, στιγμιότυπα που μοιράστηκαν οι ίδιοι τους στο Ιnstagram, τους δείχνουν να απολαμβάνουν τα καταγάλανα νερά και τις χρυσαφένιες αμμουδιές, τις βόλτες στα γραφικά σοκάκια, το sight-seeing και φυσικά τη μοναδική γαστρονομία που κρύβεται μέχρι και στα πιο απροσδόκητα μέρη. Έτσι και φέτος, είναι ήδη πολλοί αυτοί που ταξίδεψαν στην Ελλάδα και στα πιο γνωστά νησιά της, διαφημίζοντάς την με τον καλύτερο τρόπο σε όλο τον κόσμο.

Doutzen Kroes

368007530-6811712878886682-3399973920377152775-n.jpg
Image source: @doutzenkroes

Το διεθνές μοντέλο από την Ολλανδία βρέθηκε με την οικογένεια της στη χώρα για να απολαύσουν χαλαρωτικές στιγμές. Μάλιστα, η ίδια η Kroes έχει αναρτήσει αρκετές φωτογραφίες από τις διακοπές της. Μάλιστα, ως περιγραφή επέλεξε κάποιους στίχους του Ελύτη, κάτω από τον Μεσογειακό ήλιο, και δίπλα στα νερά του Αιγαίου. 

Dua Lipa

366534269-818995803197904-6527638416321880490-n.jpg
Image source: @dualipa

Η Dua Lipa επέλεξε την Ελλάδα για ακόμα μια φορά για τις καλοκαιρινές της διακοπές και αφού επισκέφτηκε τη Σίφνο, επέστρεψε στη χώρα μας ξανά, αυτή τη φορά στην Πελοπόννησο. Η τραγουδίστρια που έχει ρίζες από την Αλβανία κάνει ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις κι απολαμβάνει στιγμές χαλάρωσης με τον σύντροφο της, Romen Gavras. Η pop star μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια σειρά φωτογραφιών. Σε μερικές από αυτές, φαίνεται να ποζάρει πάνω σε ένα σκάφος, ενώ σε άλλες δείχνει στο κοινό της τα τοπία. Στη λεζάντα της ανάρτησής της έγραψε: «Sailing in the Peloponnese».

Paris Hilton

365893032-18395224057047688-9059421328297101636-n.jpg
Image source: @parishilton

Η κληρονόμος της οικογένειας Hilton μοιράζεται από τις αρχές της εβδομάδας φωτογραφίες από τις διακοπές της στο Instagram. Την Τετάρτη, πόζαρε για φωτογραφίες φορώντας ένα "Barbie pink" bikini με λεοπάρ μοτίβο, ενώ στα τελευταία της στιγμιότυπα, η Paris Hilton φαίνεται με ένα μονόχρωμο print leisurewear co-ord, να απολαμβάνει το golden hour από το yacht.

Demi Moore

demi-moore.webp
Image source: @demimoore

Η star του Hollywood Demi Moore καταγράφηκε σε βίντεο την ώρα που χόρευε στο ελληνικό νησί της Μυκόνου. Έφτασε για άλλη μια φορά στην Ελλάδα για διακοπές και συμμετείχε στους εορτασμούς για τα γενέθλια της Veronica Pastra. Τα βίντεο και οι φωτογραφίες από το πάρτι γίνονται viral στο διαδίκτυο.

Carla Bruni & Nicolas Sarkozy

carla-bruni-nicolas-sarkozy.webp
Image source: Andreas Bonatsos/Facebook

Ο πρώην πρόεδρος της Γαλλίας Nicola Sarkozy και η σύζυγος του, Carla Bruni βρέθηκαν σε yacht στην Ελλάδα, κατά τη διάρκεια των διακοπών. Το διάσημο ζευγάρι ξεκίνησε το ταξίδι του από το μαγευτικό νησί της Αντιπάρου. Το νησί αποτέλεσε τον αρχικό τους προορισμό σε αυτό το θαλάσσιο ταξίδι. 

Stephen Curry & Ayesha Curry

stephen-curry-santorini-credit-instagram-stephen-curry-1392x1049.webp
Image source: @stephencurry30

Ο star του NBA Stephen Curry γιόρτασε τη 12η επέτειο του γάμου του με την Ayesha Curry στο ελληνικό νησί της Σαντορίνης. Το ζευγάρι μοιράστηκε φωτογραφίες από το νέο του μήνα του μέλιτος στο κυκλαδίτικο νησί που φημίζεται για την εκπληκτική θέα του Αιγαίου Πελάγους. Έκαναν επίσης ένα ταξίδι με σκάφος για να επισκεφθούν τις πιο απομονωμένες παραλίες και όρμους της Σαντορίνης.


Feature image source: @dualipa, @doutzenkroes