fbpixel

Search icon
Search
Lip Flip: Το μυστικό των celebrities για πιο «γεμάτα» χείλη
FACE & BODY

Lip Flip: Το μυστικό των celebrities για πιο «γεμάτα» χείλη

Οι συμβουλές των A-list makeup artists


Αν και αγαπάμε τα χείλη σε όλα τα σχήματα και μεγέθη, αγαπάμε επίσης τη μαγεία του μακιγιάζ όταν πρόκειται να πειραματιστούμε με τη δομή και την υπερβολή των χαρακτηριστικών. Η τεχνική "lip flip" μπορεί να μην είναι καινούργια, αλλά για τους μη μυημένους, περιλαμβάνει την επικάλυψη των χειλιών για να αναδημιουργηθεί η πιο γεμάτη σιλουέτα που μπορούν να προσφέρουν διαδικασίες όπως το Botox Lip Flip (το Botox χαλαρώνει το άνω χείλος, αναποδογυρίζοντάς το). Μόνο που με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να το σβήσετε στο τέλος της ημέρας και να παίξετε με ένα διαφορετικό look την επόμενη.

Οι καλλιτέχνες μακιγιάζ χρησιμοποιούν την τεχνική αυτή εδώ και δεκαετίες και εμείς οι υπόλοιπες το μάθαμε χάρη στην έκρηξη των social media, όμως είναι άλλο να γνωρίζουμε τα insider beauty hacks, άλλο να τα καταφέρνουμε στην εφαρμογή. Και αν ποτέ δεν καταφέρατε να πετύχετε το lip liner, ανακαλύψαμε ακριβώς το κατάλληλο σεμινάριο.

Η διάσημη makeup artist, Ash K Holm, με πελάτισσες όπως τη Madelyn Cline, Ariana Grande, Shay Mitchell και Khloe Kardashian, πρόσφατα δημοσίευσε ένα βίντεο στο Instagram της, όπου περιγράφει στους followers της τα ακριβή βήματα που κάνει για να δημιουργήσει χείλη που δείχνουν γεμάτα.

snapinstaapp-283198162-401720271858816-8627493842706894872-n-1080.jpg

"Αν θέλετε να μάθετε πώς να κάνετε "lip flip", συνεχίστε να παρακολουθείτε. Αυτή είναι μια τεχνική που κάνω στους πελάτες μου", αναφέρει η A-list καλλιτέχνης μακιγιάζ στο βίντεό της. Έπειτα, με ένα nude μολύβι χειλιών σε καφέ απόχρωση (επιλέξτε ένα μολύβι που να έχει παρόμοια απόχρωση με το φυσικό χρώμα των χειλιών σας) ξεκινάει να σχηματίζει το κάτω μέρος των χειλιών της, "και απλά υπερβάλλω στο κέντρο του κάτω χείλους", εξηγεί. Όσο για το πάνω χείλος σας "[προσέξτε] πολύ να υπερβάλλετε μόνο στο τόξο του έρωτα", λέει. Στην Ash αρέσει ένα φυσικό nude χρώμα να κάνει το μεγαλύτερο μέρος της σκίασης για εσάς "και μετά θα πάμε με μια άλλη σκιά για να τα αναμείξουμε όλα μαζί και να τονίσουμε αυτό το χείλος", λέει.

Παίρνει ένα μικρό πινέλο χειλιών για να μαλακώσει το μολύβι που έχει εφαρμόσει, και στη συνέχεια επιστρέφει με το μολύβι για να σχεδιάσει τις γωνίες των χειλιών "αρκετά κοντά στη φυσική γραμμή των χειλιών μου". Για επιπλέον διάσταση, επιστρέφει με ένα άλλο μολύβι χειλιών, το οποίο συνιστά να είναι περίπου τρεις αποχρώσεις πιο σκούρο από το πρώτο. "Το κρατάω αρκετά κοντά στη γραμμή των χειλιών που έχω ήδη δημιουργήσει", εξηγεί και προσθέτει: "Εδώ είναι που το βάθος θα έρθει πραγματικά στο παιχνίδι και θα προσθέσει ακόμα περισσότερο ορισμό σε αυτή την τεχνική. Σκιάζω επίσης τις γωνίες του πάνω και του κάτω χείλους και πάλι, χρησιμοποιώντας το πινέλο απλά για να μαλακώσω τα πάντα", λέει.

snapinstaapp-325483724-692346085700729-9139970147076762861-n-1080.jpg

Και για το τελευταίο βήμα, "το κέντρο της τεχνικής του lip flip πρέπει να έχει μια φυσική ροζ απόχρωση", τονίζει η Ash. Έτσι, λοιπόν, γνωρίζετε πλέον ποιο είναι το μυστικό για τα πιο γεμάτα και ταυτόχρονα natural χείλη!

Δοκιμάστε το και θα εκπλαγείτε!