fbpixel

Search icon
Search
Οι τάσεις της νέας χρονιάς που υπάρχουν ήδη στην γκαρνταρόμπα σας
TRENDS & CATWALKS

Οι τάσεις της νέας χρονιάς που υπάρχουν ήδη στην γκαρνταρόμπα σας

Τα σχέδια που αγαπήσαμε και θα συνεχίσουμε να φοράμε το 2021


Όλοι θα συμφωνήσουμε ότι η χρονιά που διανύουμε, η οποία σε λίγο φτάνει στο τέλος της δεν ήταν από τις καλύτερες και σίγουρα ήταν πολύ διαφορετική. Παρόλα αυτά στο χώρο της μόδας μας χάρισε πολύ όμορφες στιγμές και κομμάτια, δημιουργικότητα και καινοτόμες ιδέες.

Οι τάσεις που έκαναν την εμφάνισή τους από την αρχή του έτους ποικίλουν, ικανοποιώντας όλα τα γούστα και στιλ, ταιριάζοντας με μοναδικό τρόπος τόσο στις εξόδους μας όσο και στην παραμονή μας στο σπίτι. Αν μπορούσαμε να πούμε κάτι με σιγουριά για τη βιομηχανία της μόδας τους τελευταίους μήνες, τότο αυτό είναι ότι έκανε ένα μεγάλο βήμα πιο κοντά στην άνεση, το simplicity και τη διαχρονικότητα.

Υπάρχουν όμως κάποια hot trends που λατρέψαμε την προηγούμενη περίοδο και θα μας συνοδεύσουν στην επόμενη χρονιά; Συνεχίστε να διαβάζετε παρακάτω και γνωρίστε ποιες τάσεις υπάρχουν ήδη στη γκαρνταρόμπα σας και δε θα χρειαστεί να τις αποχωριστείτε το 2021!

Tracksuit

trends-2021-1.jpg
Image source: @thefashionguitar

Αδιαμφησβήτητα μία τάση που επιλέχθηκε και αγαπήθηκε από πολλές γυναίκες. Θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι αυτή που καθορίζει το 2020. Τις φόρμες τις συναντήσαμε σε όλες τους τις εκδοχές τόσο ως set όσο και σε συνδυασμούς ξεχωριστών σχεδίων, σε όλα τα χρώματα από τα πιο ουδέτερα μέχρι τα πιο έντονα και το σημαντικότερο όλων, τις είδαμε να μπορούν να σταθούν σε κάθε περίσταση από την παραμονή στο σπίτι μας μέχρι τη βραδινή έξοδο με φίλους. Αν ανήκετε στην κατηγορία των γυναικών που επένδυσαν σε tracksuit τη φετινή σεζόν, σας έχουμε καλά νέα. Όπως όλα δείχνουν θα συνεχίσουν να αυξάνουν τη δυναμική τους, τους επόμενους μήνες, τοποθετώντας το loungewear για ακόμα μία φορά στις πρώτες θέσεις των προτιμήσεων.

Statement tops

trends-2021-3.jpg
Image source: @ninasandbech

Όπως έχουμε τονίσει πάρα πολλές φορές, οι λεπτομέρειες μπορούν να κάνουν όντως τη διαφορά. Αυτό μας το απέδειξαν με τον καλύτερο τρόπο τα statement tops των τελευταίων σεζόν. Όγκοι, υπερμεγέθεις γιακάδες, κεντήματα και πολλά άλλα ήταν εκείνα που ξεχώρισαν και αναβάθμισαν τις εμφανίσεις μας. Όλα αυτά τα μοντέρνα σχέδια θα συνεχίσουν να κυριαρχούν και θα συνεχίσουν να πηγαίνουν το στιλ μας ένα βήμα παρακάτω με τον καλύτερο τρόπο.

House dress

trends-2021-4.jpg
Image source: @wethepeoplestyle

Αν αναρωτιέστε σε τι αναφερόμαστε είναι αυτό ακριβώς που περιγράφουν οι λέξεις. Τα φορέματα εκείνα, τα οποία μπορείτε να επιλέξετε για τις μέρες που μένετε στο σπίτι σας. Φαρδιές γραμμές και άνετε σιλουέτες θα σας χαρίζουν πολύ στιλ αλλά θα ανεβάσουν τη διάθεση σας στο ύψη. Συναντήσαμε πολλές επιλογές το 2020 σε χρώματα και σε μοτίβα κι αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε και την επόμενη χρονιά. Αν δεν το έχετε κάνει μέχρι τώρα ήρθε η στιγμή να τα τοποθετήσετε πρώτα στις επιλογές σας.

Cardigans

trends-2021-2.jpg
Image source: @camillecharriere

Έχουν χαρακτηριστεί άπειρες φορές ως το αγαπημένο κομμάτι των Γαλλίδων, αλλά πλέον είναι το αγαπημένο όλων των fashion lovers, ανεξαρτήτως καταγωγής. Μαλακά, ζεστά, άνετα και με πολύ στιλ. Τα cardigans θα συνεχίσουν να μας κάνουν «παρέα» για πολύ καιρό ακόμα και εμείς είμαστε ενθουσιασμένες γι’ αυτό. Φορέστε τα στην πιο απλή εκδοχή τους μαζί με το τζιν παντελόνι σας κι ένα t-shirt και δημιουργήστε τις πιο μοντέρνες εμφανίσεις.

Trainers

trends-2021-6.jpg
Image source: @emilisindlev

Όπως έχετε αντιληφθεί, τα αθλητικά θα είναι πάντα απαραίτητα για μία ολοκληρωμένη συλλογή. Δε χρειάζεται να πούμε πολλά για το συγκεκριμένο στιλ υποδημάτων. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να βρείτε το σχέδιο που σας ταιριάζει και σας αρέσει και να το φορέσετε με τα πάντα, από το πρωί μέχρι το βράδυ. Τόσο απλά!

Track sole boots

trends-2021-5.jpg
Image source: @mikutas

Παρόλο που οι ειδικοί θέλουν τα υποδήματα να υιοθετούν μία πιο «λεπτή» γραμμή για το νέο έτος, αν υπάρχει μία τάση σ’ αυτά που θα μας ακολουθήσει και το 2021, τότε είναι οι μπότες με τις έντονες, τρακτερωτές σόλες. Είμαστε σίγουρες ότι οι περισσότερες από εσάς έχετε ήδη ένα ζευγάρι στην κατοχή σας, αλλά αν όχι, μη χάνετε χρόνο και αποκτήστε τες asap.