fbpixel

Search icon
Search
Τα ασημένια παντελόνια είναι το upgrade που χρειάζεται η γκαρνταρόμπα σας
TRENDS & CATWALKS

Τα ασημένια παντελόνια είναι το upgrade που χρειάζεται η γκαρνταρόμπα σας

Τα σχέδια που λατρεύουν οι fashionistas


Τα ασημένια κομμάτια ήταν μία από τις μεγαλύτερες τάσεις που συναντήσαμε στις πασαρέλες για την SS23 season. Και για να είμαστε ακόμα πιο συγκεκριμένοι, τα ασημένια παντελόνια είναι αυτά που βρίσκονται στο ραντάρ των fashion gurus και των it girls για την άνοιξη που πλησιάζει. Η αλήθεια είναι πως έχουμε εντοπίσει κάθε επανάληψη του metallic millennial στο feed μας, και όσο περισσότερο τα βλέπουμε, τόσο περισσότερο πιστεύουμε ότι το ασημένιο παντελόνι είναι η απόλυτη τάση της νέας σεζόν. 

322400364-970129531039536-2816861670882829860-n.jpg
Image source: @___whatarethose

Σ' αυτό το σημείο αξίζει να τονίσουμε ότι δεν πρέπει να έχετε στο μυαλό σας τα metallic pants που κυριαρχούν κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου με έντονα στρας και παγιέτες head to toe. Για την άνοιξη, και όχι μόνο, τα τζιν με μεταλλική επίστρωση, τα υφάσματα lamé ή lurex και τα δερμάτινα παντελόνια είναι αυτά, τα οποία αξίζουν την προσοχή σας στον υπέρτατο βαθμό, αν επιθυμείτε να ανήκετε στα it girls της μόδας. 

Φυσικά και θα μπορούσατε να φορέσετε τα festive items σας και εκτός Δεκεμβρίου για να συμβάλετε κι εσείς στην προσπάθεια για τη βιωσιμότητα της μόδας, ωστόσο η νέα αυτή τάση των ασημένιων παντελονιών της άνοιξης κινείται περισσότερο προς την πλευρά του μινιμαλισμού. Εννοείται ότι ακόμα και με το πιο statement piece μπορείτε να διατηρήσετε τις αρχές του μινιμαλισμού και τις απλότητας και να παραμείνετε διακριτικοί. Ακριβώς γι' αυτό, το νέο trend έχει γνωρίσει ήδη τεράστια αποδοχή από τον - αυστηρό κατά τ' άλλα - κόσμο της μόδας. 

How to wear it 

The denim way

940a5eabf9bf10d423f671762017f0ba.jpg

Ο πιο εύκολος τρόπος για να δοκιμάσετε την τάση, τα παντελόνια σε στιλ τζιν είναι σίγουρα η ιδανική επιλογή. Αυτό γιατί η αίσθηση που σας προσφέρουν είναι οικεία και ο μόνος τρόπος για να καταλάβετε ότι δεν φοράτε το κλασικό blue jean σας είναι να κοιτάξετε το χρώματα. Διατηρήστε το μινιμαλισμό που αναφέραμε και προηγουμένως συνδυάστε το μ' ένα t-shirt και blazer κι ένα ζευγάρι μαύρα μποτάκια. 

The next level 

d9f789e465dce9996aa57d2eb3967e59.jpg

Όταν νιώσετε έτοιμες να περάσετε στο επόμενο «επίπεδο» δεν έχετε παρά να συνδυάσετε το ασημένιο σας παντελόνι με έντονα χρώματα, όπως είναι το ροζ, το μπλε ή το lime. Για πρωινές εμφανίσεις ταιριάξτε το με πουλόβερ και αθλητικά παπούτσια και για τις βραδινές σας ένα πουκάμισο ή lingerie top μαζί με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα είναι must.

Blend it

3434a6c99bb2cbcc8aa1193d8e156667.jpg

Αναρωτιέστε ποια είναι τα χρώματα που ταιριάζουν με το ασημί σας παντελόνι; Το μαύρο, οι αποχρώσεις του γκρι, το λευκό και φυσικά όλες οι τόνοι του μπλε που αποτελούν μία από τις μεγαλύτερες τάσεις της άνοιξης και έρχεται να πάρει τη σκυτάλη από το barbiecore. Plus, οι παστέλ αποχρώσεις θα σας χαρίσουν εξίσου ένα υπέροχο αποτέλεσμα.