fbpixel

Search icon
Search
Τα trousers designs που δεν πρέπει να αποχωριστούμε το 2023
TRENDS & CATWALKS

Τα trousers designs που δεν πρέπει να αποχωριστούμε το 2023

Τα παντελόνια που θα φοράμε στο repeat


Μαζί με τη νέα χρονιά καλούμαστε να υποδεχθούμε κι όλα τα κομμάτια που θα πλαισιώνουν τη γκαρνταρόμπα μας τους επόμενους μήνες. Ένα από τα βασικά στοιχεία των εμφανίσεων μας είναι τα παντελόνια. Εδώ και δεκαετίες έχουν μετατραπεί στο απόλυτο σύμβολο της γυναικείας ενδυνάμωσης και έχουν κερδίσει μία θέση σε όλες μας τις εμφανίσεις, ανεξαρτήτως περίστασης. Από τα πρωινά office looks μέχρι τις απογευματινές βόλτες και τις βραδινές εξόδους υπάρχουν τα κατάλληλα σχέδια για μας βγάλουν ασπροπρόσωπες, χαρίζοντας μας άνεση, στιλ και ευελιξία. 

Συνεχίστε να διαβάζετε παρακάτω και ανακαλύψτε τις τάσεις στα παντελόνια που θα απασχολήσουν τη νέα χρονιά!

Black tailored trousers

323682916-1908466599506107-71155893606471257-n.jpg
Image source: @lindatol_

Μία από τις πιο ασφαλής και συχνές επιλογές είναι τα μαύρα παντελόνια, τα οποία αναδεικνύουν μία polished αισθητική. Θα μπορούσαμε να πούμε, χωρίς υπερβολές ότι είναι η επιτομή της κομψότητας και του στιλ. Κατέχουν μια θέση στη ντουλάπα κάθε γυναίκας, ανεξαρτήτως ηλικίας και σωματότυπου και παράλληλα μπορούν να συνδυαστούν με πλήθος σχεδίων ανάλογα τον χαρακτήρα που επιθυμείτε να τους δώσετε. Για ακόμα μία χρονιά διατηρούν την πρώτη θέση στις τάσεις και ετοιμάζονται να μετατραπούν στον καλύτερό σας φίλο για τις day to night εμφανίσεις σας. 

Cargo pants

507e10c1a51af5d967c16e4d91d04a4b.jpg
Το μεγάλο come-back των cargo pants έγινε από την προηγούμενη χρονιά και όπως όλα δείχνουν έχουν έρθει για να μείνουν. Το 2023 τα βρίσκει να αυξάνουν συνεχώς τη δημοφιλία τους και να έχουν μετατραπεί σ' ένα από τα hot items που επιλέγουν όλα τα it girls. Κρύβουν μέσα τους μία πιο cool essnece κι έχουν κερδίσει τον τίτλο του «βασιλιά» του street style. Χαρακτηρίζονται από άνεση και πρακτικότητα και μπορείτε να τα συνδυάσετε σχεδόν με όλα τα σχέδια, σύμφωνα με το στιλ σας. Λατρεύουμε να τα βλέπουμε με sneakers και statement tops για day to night εμφανίσεις. 

Leather pants

73da0a521750138d54f0c033813d3fde.jpg

Ένα από τα απόλυτα υφάσματα του χειμώνα είναι, χωρίς δεύτερη σκέψη, το δέρμα. Τα leather pants είναι μία πολύ συχνή επιλογή κατά τη διάρκεια της winter season γι' αυτό είναι δύσκολο να τα αποχωριστούμε. Τα συναντάμε σε πολλές εκδοχές και αποχρώσεις αλλά οι ουδέτεροι τόνοι τούς χαρίζουν την ικανότητα να αναβαθμίσουν τα σύνολά μας χωρίς να χρειαστεί να καταβάλουμε ιδιαίτερη προσπάθεια. Αν δεν έχετε ήδη ένα στη συλλογή σας, η νέα χρονιά είναι ιδανική ευκαιρία να αποκτήσετε. Για ακόμα καλύτερο αποτέλεσμα δημιουργήστε tonal looks και κερδίστε bonus πόντους.

Flared pants

7e10556b7020e48ed01ace38d80757fe.jpg

Εδώ και δεκαετίες αποτελούν μία από τις αγαπημένες τάσεις των fashionistas. Τα flared pants ή αλλιώς τα παντελόνια καμπάνα είναι άρτια συνδεδεμένα με τη δεκαετία των '70s και την retro αισθητική. Έχουν μία μαγική ικανότητα να κολακεύουν τη σιλουέτα και να μας χαρίζουν έξτρα πόντους. Τα συναντάμε σε όλες τις εκδοχές, από τζιν, βελούδινα και υφασμάτινα και μπορούν να σταθούν σε όλες τις περιστάσεις. Συνδυάστε τα μ' ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα ή high heel boots και να ετοιμαστείτε να λατρέψετε το αποτέλεσμα.