fbpixel

Search icon
Search
Οι τάσεις που κυριάρχησαν στο street style στο Παρίσι - part 2
TRENDS & CATWALKS

Οι τάσεις που κυριάρχησαν στο street style στο Παρίσι - part 2

Και μπορείτε να εντάξετε από σήμερα στις εμφανίσεις σας


Παρόλο που η Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού έχει τελειώσει εδώ και μερικές ημέρες, η επιρροή της βρίσκεται ακόμα εδώ. Έχοντας αναλύσει πολλές φορές όλα όσα είδαμε κατά τη διάρκεια των shows πολλών σχεδιαστών και οίκων, ακόμα παρακολουθούμε και εξετάζουμε τις τάσεις που μας παρουσίασαν τα it girls στους παριζιάνικους δρόμους. Βαδίζοντας όλο και πιο έντονα στην καρδιά του φθινοπώρου αλλά και στον χειμώνα, ανυπομονούμε να εντάξουμε τα hot κομμάτια στις εμφανίσεις μας. 

Συνεχίστε να διαβάζετε παρακάτω και ανακαλύψτε τα trends των επόμενων μηνών!

Scarf Coats 

uydf5ppa89q3s4cqhwtyk6-768-80jpg.webp
Image source: The Style Stalker

Το είδαμε και στο Μιλάνο, το ξαναβλέπουμε και στο Παρίσι. Όταν μιλάμε για παλτό και πανωφόρια τη φετινή σεζόν, μία είναι η απόλυτη τάση. Ο κόσμος της μόδας είναι obsessed με outewears, τα οποία έχουν ενσωματωμένο κασκόλ.  Κομψό, επαγγελματικό και αναμφισβήτητα πρακτικό, θα μας βγάλει ασπροπρόσωπες καθ' όλη τη διάρκεια του χειμώνα, όχι μόνο για το στιλ του αλλά και για τη ζεστασιά και τη cozy αισθητική που θα μας προσφέρει. 

Bouble denim 

9duxsfuvdapek6kz2fe9yb-768-80jpg.webp
Image source: The Style Stalker

Μερικές φορές, οι πιο απλές τάσεις είναι και οι πιο αποτελεσματικές και το να επιλέγουμε denim on denim σύνολα μπορεί να μην είναι last minute trend αλλά σίγουρα είναι απόλυτα fashionable. Για να χαρίσετε στο συγκεκριμένο trend ανανέωση και μια fresh πινελιά, κινηθείτε σε σκούρες μπλε αποχρώσεις, κομψές φούστες αλλά και πουκάμισα και συνδυάστε τα με mettalics λεπτομέρειες που πραγματικά θα κάνουν τη διαφορά. 

Leopard Print

vjuytch2y5u2pazuzrxftu-768-80jpg.webp
Image source: The Style Stalker

Τη στιγμή που νομίζαμε ότι η προσοχή μας είχε στραφεί απόλυτα στις ρίγες της ζέβρας αλλά και στο μοτίβο - έκπληξη για το 2024, cow print, το leopard που κυριάρχησε τους προηγούμενες μήνες έκανε μία απόλυτα δυναμική επιστροφή στην Πόλη του Φωτός. Τα κορίτσια της μόδας μας υπενθύμισαν ότι πρόκειται για μία κλασική επιλογή που πάντα θα θεωρείται in fashion. Το είδαμε σε όλες του τις εκδοχές, από παλτό και basic items, μέχρι αξεσουάρ, παπούτσια και τσάντες. Όποιο κι αν είναι το στιλ σας, σίγουρα θα βρείτε αυτό που σας ταιριάζει. 

Burgundy

mueztzqtetmn4tbtnnu7ec-768-80jpg.webp
Image source: The Style Stalker

Είναι το απόλυτο χρώμα της σεζόν και συνεχίζει να μας το αποδεικνύει με κάθε ευκαιρία. Είναι αυτονόητο ότι το Παρίσι είναι η πρωτεύουσα του quite luxury, και ενώ συνήθως θα περιμέναμε να δούμε κομψά κομμάτια υψηλής ραπτικής και αξεσουάρ σε καμηλό, μαύρο και κρεμ, αυτή η χρονιά ανήκει αναμφίβολα στην πλουσιότερη απόχρωση από όλες — το μπορντό. Οι πιο δυναμικές εμφανίσεις παρουσίασαν monochromatic σύνολα, head to toe, ενώ άλλα, πιο ήσυχα επέλεξαν αυτήν τη απόχρωση σε τσάντες ή παπούτσια. 

Boho Blouses 

phaaeptthrcnuyfnidd8i5-768-80jpg.webp
Image source: The Style Stalker

Βολάν! Σιφόν! Μανίκια σε σχήμα καμπάνας! Αυτόν τον μήνα, οι street style stars υιοθέτησαν την προσέγγιση της Chloé, συνδυάζοντας αέρινες στρώσεις με flared jeans ως ρετρό υπενθύμιση ότι το boheme style των '70s επιστρέφει δυναμικά για το 2024. Εν όψει του show Άνοιξη/Καλοκαίρι 2025, το βασικό κομμάτι δεν ήταν το μάξι φόρεμα ή τα πολυσυζητημένα παπούτσια πλατφόρμες, αλλά η φαρδιά μπλούζα· ένα διαχρονικό θαύμα που μπορεί να φορεθεί μόνο του ή να αναβαθμίσει ένα crew-neck πουλόβερ ή ζακέτα.

Κεντρική Φωτογραφία: The Style Stalker 

Πηγή: Who What Wear